Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

Ahojte, rada sa k vam pridam.dnes mi robili inseminaciu tak dufam, ze to vyjde a o 14 dni mi potvrdia tehotenstvo 🙂
@zloba666 no jasne, objednaj sa. Na laparke si bola? a drahy uz ma lepsi spermiogram? Bol na kontrolnom? Pozeram, ze bluefertil obsahuje vela zloziek, ale niektore sa mi zdaju v malom obsahu 😐 nema stresovu pracu? Aj na muzov stres posobi negativne..ale tym nechcem povedat, ze chyba je v nom, to vobec.len by ma zaujimalo, ako bluefertil ovplyvnil vysledok.
Ja cakam momentalne ovu, teplota rano bola este dolu, egg hlien prisiel este vcera.
Tak kočky ja som už po ovulke, tak začína zasa raz obdobie čakania 😁 držte palce 😇
@opice55318 ahoj ja som to tak isto mala v októbri 😖 pila som čaje aby som sa vyhla vyvolávačke
@veron_11 aj ja pijem, akurát si idem zaliať ... je neskutočné koľko nás mladých, ale celkovo žien má ženské problémy, je to smutné, keď túžia dvaja po bábätku a tí, čo nechcú ani nevedia ako ...
@opice55318 Aj ja som mala takyto cyklus, dr. mi nasadila duphaston, potom clostil a dnes som v 7. tt, drzim palce, treba ten cyklus urcite riesit
@avy ja tam vidim dusika, taketo nieco som mala aj ja den pred ocakavanou ms a nakoniec ms neprisla 🙂
@avy inak si urob digi test, ja som ho robila a vysiel mi pozitivny a 1-2 tyzden, bola som aj na krvi a presne podla mnozstva hcg mi dr. povedala ze to je tak 2. tyzden, takze ja digi testom verim

@zloba666 normalne to s tebou prezivam 😀 uz nech je piatok, nech nam to ukazes cervene na bielom . Alebo aj ruzove na bielom mozes 😊