Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

Ahojte, rada sa k vam pridam.dnes mi robili inseminaciu tak dufam, ze to vyjde a o 14 dni mi potvrdia tehotenstvo 🙂
@zloba666 no jasne, objednaj sa. Na laparke si bola? a drahy uz ma lepsi spermiogram? Bol na kontrolnom? Pozeram, ze bluefertil obsahuje vela zloziek, ale niektore sa mi zdaju v malom obsahu 😐 nema stresovu pracu? Aj na muzov stres posobi negativne..ale tym nechcem povedat, ze chyba je v nom, to vobec.len by ma zaujimalo, ako bluefertil ovplyvnil vysledok.
Ja cakam momentalne ovu, teplota rano bola este dolu, egg hlien prisiel este vcera.
@zloba666 to mi je ľúto ale tak nabudúce sa už zadarí určite 😊
Tak kočky ja som už po ovulke, tak začína zasa raz obdobie čakania 😁 držte palce 😇
@opice55318 ahoj ja som to tak isto mala v októbri 😖 pila som čaje aby som sa vyhla vyvolávačke
@veron_11 aj ja pijem, akurát si idem zaliať ... je neskutočné koľko nás mladých, ale celkovo žien má ženské problémy, je to smutné, keď túžia dvaja po bábätku a tí, čo nechcú ani nevedia ako ...
@opice55318 Aj ja som mala takyto cyklus, dr. mi nasadila duphaston, potom clostil a dnes som v 7. tt, drzim palce, treba ten cyklus urcite riesit
@avy to bude pozitívne😊
@avy ja tam vidim dusika, taketo nieco som mala aj ja den pred ocakavanou ms a nakoniec ms neprisla 🙂
@kvetinka29 bože začínam byť nedockava 😂
@avy inak si urob digi test, ja som ho robila a vysiel mi pozitivny a 1-2 tyzden, bola som aj na krvi a presne podla mnozstva hcg mi dr. povedala ze to je tak 2. tyzden, takze ja digi testom verim

@zloba666 normalne to s tebou prezivam 😀 uz nech je piatok, nech nam to ukazes cervene na bielom . Alebo aj ruzove na bielom mozes 😊