icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
avy
18. jan 2018

@tinni o takom som ani nevedela...kde si kúpila??

avy
18. jan 2018

@linsss tyyy brdo..kolky dpo si?? A gratulujem krásne // ❣️

avy
18. jan 2018

@tinni to asi v lekárni nekúpim že?! Kým mi to príde sa aj zbláznim 😂 mám doma len dr Max..2v1 ..a deň druhý som chcela zajtra skúsiť no hneď ráno

linsss
18. jan 2018

@avy to neviem ... mám nepravidelnú MS ale siedma bola 9.12. .... sa ďakujem 🙂 Tebe drzim palčeky a isto sem potom hod aj ďalšie testíkyy 🙏❤️💕

avy
18. jan 2018

@linsss ja pravidelne ako hodinky... nuž ráno sa informujeme navzájom ako to dopadlo 😊 dúfam ,že nájdeš // aj ty aj ja ...😍🙏

kvetinka29
18. jan 2018

@linsss gratulujeem 🤰

mimiqa
18. jan 2018

@avy crta sa tam 😚skus o dva dni

tinni
18. jan 2018

@avy myslim, ze nie. Ja som si to objednala na tej stranke, ktoru som ti poslala a tusim za dva dni mi to prislo

avy
18. jan 2018

@tinni to by bolo v pondelok cca..a ms by už mala meškať 1-2 deň...kokos už si pripadám ako debil 😂

tinni
18. jan 2018

@avy to uz ti ukaze aj normalny test 🙂 asi by to bolo zbytocne vyhadzovanie penazi

avy
18. jan 2018

@tinni no však..tiež si myslím...ale v každom prípade zajtra urob aj ty . Nech " v tom" nie som sama 😊☺️

tinni
18. jan 2018

@avy Jasneee, urcite budem robit a potom dam info 😀 ale hovorim, ja som bola z celej ovulacie v takom strese, ze neverim, ze by sa nieco uchytilo :( ale aj ked to nevyjde, tak nevadi, pojdem dalej 🙂

mischel123
18. jan 2018

Ahojte, dnes som 8 dpo, je tu este niekto takto? Myslite ze zajtra by mi uz mohol tehu test ukazat? Posledna menstruacia mi zacala 25.12.2017. Dnes som mala trosku spinenie, ale nic ma neboli ani necitim ako pred MS tak neviem co to moze byt....

tinni
18. jan 2018

@mischel123 Ahoj, ja som 7 dpo, tiez budem zajtra testovat... Vyskusam 😀

avy
18. jan 2018

@mischel123 tyyy ja presne ako ty..25 posledná ms..a dnes som testovala 😂

bibih
Autor odpoveď zmazal
mischel123
18. jan 2018

@tinni tak drziiiim palce 🙂 daj vediet 🙂

bibih
Autor odpoveď zmazal
mischel123
18. jan 2018

@avy jeeej aka nahoda 🙂 a ako vysiel testik? Robila si si aj ovulacne testy?

avy
18. jan 2018

@mischel123 anooo vraj je tam duch 👻🙏😁 bodaj by bol tu vyššie som dávala aj fotku...a ovu som robila 15 DC pozitívny a 16 DC na folikulometrii už folik nebol..vraj len tekutina...tak snáď to vyšlo ..😁

avy
Autor odpoveď zmazal
topasitta
18. jan 2018

@zloba666 jeeeeej aj ty mas vojaka? Som si myslela . Je to s nimi
Radost vsak 🙌 to ti verim, ze to cakanie je hrozne. Ale musis byt pozitivne naladena. Aj ja sa tak tvarim teraz . Uplna milota premilena je zo mna 😳

tyty64
18. jan 2018

@bibih Tiež neznášam tu vetu, že vypustí to z hlavy keď je to teraz najdôležitejšia vec pre mna 😏 mala som dve kolegyne ktoré plakali po 2 mesiacoch že preco ešte nie DU tehotné, jedna dokonca vravela, že aj manžel bol z toho nešťastný že preco mu nevie dať dieťa, čo bolo podľa mna uz moc na psychiku.... stále to riešili, ja som ich upokojovala a nakoniec uz jedna porodila, druha to ma za pár a ja nič 😐

tyty64
18. jan 2018

@zloba666 Tak ideme ďalej spolu😐 Možno sa ti to vážne z tých liekov rozhodilo všetko. Ja teraz každý deň pijem alchemilku( idem to skúsiť ešte touto cestou) a grepovy džús. Ja totiž nemám skoro žiadny hlien 😟 a 29.1. mám aj ja lekára tak uvidím čo dohodneme 😊

nataliaen11
18. jan 2018

@mischel123 ahoj aj ja som dnes 8dpo 🙂tiez ma uz prsty svrbia ale aspon do 11dpo dufam ze vydrzim ...ty mas kedy v plane testovat?

mischel123
18. jan 2018

@avy jeeeej tak to sa tesim a siiiilno drzim vsetky prsty!!! Daj vediet urcite ❤️ Ja som mala ovulacny test pozitivny 17 DC tak neviem ci urobit zajtra rano tehu test?

zloba666
18. jan 2018

@topasitta
Aj ty ?? 😂 tak maš tiež veselo doma s nim že...
Ale moj chodi na tyzdnovku tak som zvedava ako mi bude vychadzat ovulka dufam ze v strede tyzdna tak ma porazi 🤔😃 .

avy
18. jan 2018

@mischel123 ja by som skúsila asi už 😄 mňa tiež už dnes pálilo noo..a držím palce aby bol pozitívny 🙏😊

zloba666
18. jan 2018

@tyty64
Grepovy džus je načo dobry ???
Ale odštavuješ si grep alebo dzus si kupujes ???
Jupii tak ideme spolu na to ;)

tyty64
18. jan 2018

@zloba666 Vraj to je dobre na tvorbu hlienu, pijem džús iba. Uvidím čo bude. Človek uz skúša všetko možné aj nemozne😳 a do ďalšieho výsledku je to ešte tak ďaleko 🤨

zloba666
18. jan 2018

@tyty64
Skusim aj ja 😀 ho pit... no musime ten to rok to dat 😊 aby sme mohli kocikovat uz .. juuj

topasitta
18. jan 2018

@zloba666 ano ano je to vesela kopka 😀 tak si spravi vylet aj v stredu, no a co , raz za mesiac to zvladne. Moj robi 4 dni a potom 4 doma. No a teraz zacal chodit uz po dvoch. Tak vobec neprotestujem 😳