Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@linsss gratulujeem 🤰
Ahojte, dnes som 8 dpo, je tu este niekto takto? Myslite ze zajtra by mi uz mohol tehu test ukazat? Posledna menstruacia mi zacala 25.12.2017. Dnes som mala trosku spinenie, ale nic ma neboli ani necitim ako pred MS tak neviem co to moze byt....
@mischel123 Ahoj, ja som 7 dpo, tiez budem zajtra testovat... Vyskusam 😀
@mischel123 tyyy ja presne ako ty..25 posledná ms..a dnes som testovala 😂
@tinni tak drziiiim palce 🙂 daj vediet 🙂
@avy jeeej aka nahoda 🙂 a ako vysiel testik? Robila si si aj ovulacne testy?
@mischel123 anooo vraj je tam duch 👻🙏😁 bodaj by bol tu vyššie som dávala aj fotku...a ovu som robila 15 DC pozitívny a 16 DC na folikulometrii už folik nebol..vraj len tekutina...tak snáď to vyšlo ..😁
@bibih Tiež neznášam tu vetu, že vypustí to z hlavy keď je to teraz najdôležitejšia vec pre mna 😏 mala som dve kolegyne ktoré plakali po 2 mesiacoch že preco ešte nie DU tehotné, jedna dokonca vravela, že aj manžel bol z toho nešťastný že preco mu nevie dať dieťa, čo bolo podľa mna uz moc na psychiku.... stále to riešili, ja som ich upokojovala a nakoniec uz jedna porodila, druha to ma za pár a ja nič 😐
@mischel123 ahoj aj ja som dnes 8dpo 🙂tiez ma uz prsty svrbia ale aspon do 11dpo dufam ze vydrzim ...ty mas kedy v plane testovat?
@avy jeeeej tak to sa tesim a siiiilno drzim vsetky prsty!!! Daj vediet urcite ❤️ Ja som mala ovulacny test pozitivny 17 DC tak neviem ci urobit zajtra rano tehu test?
@mischel123 ja by som skúsila asi už 😄 mňa tiež už dnes pálilo noo..a držím palce aby bol pozitívny 🙏😊

@tinni o takom som ani nevedela...kde si kúpila??