Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

😉 držím palce aspon jedna z nás by to stihnut mohla ešte...💃
Ahojte všetky snazilky.opúšťa skupinu 2017a pridavam nad k vám.už druhý rozmýšľam,ze ms bude meškať a na teste nájdem dve čiarky.tento rok 3krat iui,-,neúspešne.aj na laparoskopii som bola.priechodnost v poriadku ale ani po nej som neotehotnela.tak dúfam že rok 2018 nám všetkým prinesie bábätká;)
Ahojte aj ja sa pridavam, my sme sa snazili od marca tohto roka, doteraz to nevyslo tak mame pauzu a po movom roku zacneme riesit lekarov 😉
Ahojte zenicky-snazilky, chcem vás všetky podporiť. My sme sa snažili 2 roky a nechávali tomu voľný priebeh. Keďže to akosi nešlo tak som sa rozhodla že to skúsim podporiť nejako prírodne. Ja som pila čaj alchemilku a rebríček, manžel pil čaj kotvicnik a Vrbovka + vitaminE 400IU, selén, zinok a obaja sme užívali práškovú macu. Po 4. mesiacoch som si našla //. Držím všetkým palceky aby ste našli ten svoj spôsob ktorý vám zafunguje 😘.
@mimiqa on uz raz bol. Este zaciatkom oktobra. Hned ako som od mojej gyndosky dostala vymenny listok pre nho. Lenze medzi tym ako prisli vysledky z jeho spermiogramu tak prisli aj tie moje so sterov. Ked si spomeniem aky bol muz nestastny z vysledkov(prisli v piatok a moje v utorok).Vysledok bol,ze ma pomale spermie a je ich menej,ale kvslita bola ok. No kedze v tom case sme mali obaja tu ureaplazmu tak vysledok spermiogramu sa nerata pretoze pravdepodobne bol ovplyvneni tou infekciou. V centre mu povedali ked tam volal,ze ma ureaplazmu tak,ze test musia zopakovat o 3 mesiace po vybrati atb. Takze zatial s urcitostou mozem povedat len,ze co sa tyka hormonalneho profilu tak ja som ok a dalej nevieme nic kedze musime cakat za negatívnym vysledkom. 😉
@smejko18 ahoj smejko vitam ta medzi nami. Prajem ti nech sa tu citis dobre 😉. Ako dlho sa uz snazite? Riesite uz aj lekarov ci? 😉
@ajka32 ahoj vitam ta medzi nami. Prajem ti nech sa tu citis prijemne medzi nami a coskor si najdes vytuzene ciarky a mozno nebude trebat ani lekarov 😉✊
@anetkatb ahoj anetka za vsetky snazilky ti dakujem 💙...verim,ze rok 2018 bude lepsi ako tento a prinesie vela uspesnych tehuliek 😉✊
@susinka2901 dakujem, aj ked ja som uz dost skepticka 😉 ale bolo by to super keby to slo aj bez nich 😉
@susinka2901 budu dobree....urcite ta infekcia to ovplyvnila...objednana??
@ajka32 viem si predstavit ako sa citis. Poznam to ked sa nedari. No verim aj v to,ze jedneho dna sa usmeje slniecko aj na nas 😉...prajem vela sil a pozitvneho myslenia 😉💙
@mimiqa jj aj centre mu to povedali ked volal,ze to bolo ovplyvnene,len to,ze musi teraz cakat,ale nevadi.Ani si nevies predstavit ako velmi si prajem aby nas problem bola,len ta blba infekcia. No nieco mi vravi,ze to bude iny problem. A ano som objednana.😉
A ty ako s vkladom? Ako sa citis? Co sa vlastne teraz deje? V akej si faze. Este sa v tomto neviem pohybovat tak preto mozno take blbe otazky,prepac 😉
@susinka2901 dakujem a veru takto pred Vianocami by to bol krasny darcek ale tento mesiac sme cez ocu spolu ani neboli tak uvidime buduci, prestala som sa tak uzkostlivo sledovat, bola som z toho velmi unavena uz 🙂 tiez ti prajem aby to cim skor vyslo.dlho sa snazite?
@susinka2901 citim sa ok..az na migrenu po 10tich rokoch au au....som 6 dni po vklade.....v stredu urobim test...i ked kazu az na 12 ty den alebo 14...aaaa vsak co by som neskusila skor.....preco myslis ze iny problem???
@ajka32 hej no aj mna to ubijalo to sledovanie sa. No my sa snazime od 8/2016 zacali sme hned po svadbe,ale zatial sa nam nedari. My uz to od septembra riesime aj s lekarmi. Momentalne sme na mrtvom bode pretoze sme mali infekciu obaja a liecili sme sa z nej. V pondelok ideme obaja na kontrolu a ak budu dobre vysledky mozme mat keksik bez ochrany a mozme pokracovat v snazeni. A mna caka laparoskopia(prefuk vajcovodov). Hormonalny profil mam ok cize aspon nieco pozitivne.Do konca roka to mozme teoreticky ak budu dobre vysledky este jeden cyklus stihnut no velmi v to neverim. To by bol riadny zazrak.😉Viac sa sustredim na rok 2018. 😉Pred vianocami by to bolo krasne keby nas tu bolo viac s //ciarkami. 😉
@mimiqa jaj tak to tfuj tfuj na teba nech sa podarilo a vklad bol uspesny 😉...takze uz mozno v stredu budes vediet na vom si. Tak to som velmi zvedava a drzim silno paste moja 💙✊...neviem mam taky pocit,ze to budu nepriechodne vajcovody alebo cysty.
Ahojte baby, tak pridávam sa aj ja k vám 😉 Dnes 1DC, koncom mesiaca idem na laparku, takže tento rok to už ťažko stíhame, snažíme sa už 13ty mesiac, máme za sebou 1x IUI- neúspešne 🙈 Držím nám všetkým palce nech sa naše sny stanú skutočnosťou 😍👌💕✊🏻
@susinka2901 cysty by uz videli...a v stredu to bude len 8mi den no je to skoro odporuca sa na 10ty a vyssie a tak skusim😉....ak to bude s vajcovodmy nic nieje stratene pojdes na prefuk a bodka....je veeeela moznostiii....mozne je vsetko..uvidis..riesenie je vzdy
Ahojte 🤗 nedávno som sa sa zaradila do skupiny 3017 a dnes prechádzam na 18 😌 2017-ka je uz viac tehotná ako snažiaca😊 pozerám, že tu prešlo viac zienok, takze pár príbehov uz poznám a pevne verím že zakladateľka uz nebude vytvárať skupinu 19 ale nejakú o farbách kočíkoch a nutrilone kde sa zase všetky stretneme🤓 držím všetkým palce, aby sme sa na ďalšie Vianoce tešili z drobčekov 😍👶
Baby, ja som dnes dostala. Krasny 28dnovy cyklus za mnou, ale ovulaciu som nemala. Testovala som po menzese aj 2x denne a ani druha ciarka nevyskocila, nieto este pozitivny🙄
Ja som mala ms naposledy 23.9. bola som u dr. lebo testy snehobiele, dr. mi robila hormonalny profil a mam malo progesteronu a nasadila mi duphaston, ten teraz beriem 3. den ked ho doberiem mala by som po 3-5 dnoch dostat ms a na 5. den ms mam zacat uzivat clostilbegyt 5 dni a potom mam dojst na sono. Mate s tym niektora skusenost?
Baby, ja som v tomto asi hlúpa, ale ja som myslela že Anovulacny cyklus automaticky znamená že je bez MS a teraz sa zamýšľam že to tak asi nie je, či? kvetinka29 ja mám clostil ale od 3. dňa a bez duphastonu. Vraj na podporu vajíčok 😉
@kvetinka29 aj ja som dostala clostyl a budem ho brať tiež od 5 dňa.
@tyty64 Mne dr. dokonca povedala ze otehotniet sa da aj bez ms, comu vobec nerozumiem. Akoze mozem mat ovulku a nemat ms? Uz som z toho asi fakt mimo.
Ano clostil je na podporu zlteho telieska mi dr. povedala teda na dozrievanie vajicok, ak to dobre chapem tak to podpori to ze budem mat ovulku?
@majuska72 a ked doberies potom co? Ja mam ist na sono, to mi pozrie ci sa mi vytvorili vajicka alebo ci mam ovulku?
@kvetinka29 Áno, mala by určite prist ovulácia a dokonca sa môže uvoľniť aj viac vajíčok 😉 ja som mala dve tabletky denne, našlo sa iba jedno nakoniec a chodila som na sono ako na klavír aby sme ho sledovali. Potom pregnyl na prasknutie a čakať 🙂 no a čakám zajtra ms(asi príde). Ale je zaujímavé že som si robila aj ovu testy a nevyšlo mi nič, a pritom dr. ju potvrdila. Všetko zvláštne. Ty ideš brat prvý mesiac?
@kvetinka29 áno, tiež keď doberiem mám prísť na folikulometriu, teda či narastli vajíčka, lebo mám pco a anovulacne cykly..
@kvetinka29 A okrem toho mi zistili inzulínovú rezistenciu, čiže som začala brať najskôr na to lieky a až ďalší cyklus budem brať ten clostil, čiže až cca v januari pôjdem k dr. Ale diabetologicka mi povedala , že mala prípady, kedy baby brali 2 týždne tie lieky na IR a otehotneli 🙂 tak uvidime, každopádne vniesla mi nádej že sa to konečne čoskoro podarí 🙂

@olafienko objednam sa radsej a budem mat istotu 😉...inak tiez tak v kutiku duse dufam,ze mozno pod stromcek dostanem pozitivny tehu test,ale to zalezi od toho vysledku. Ak to bude dobre tak tak stihneme mozno este poslednu ovulku v tomto roku 😉