Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

Ahojte dúfam že sa môžem k vám pridať aj ja a čakať s vami na tie naše vytúžené ratolesti 😊 jednu slečnu už doma máme ale radi by sme mali doma aj druhý zázrak ale už naňho čakáme 3 ročky a nič...takze o mesiac nás čaká IUI....rada by som prijala nejaké rady čo ma čaká a na čo sa pripraviť....dakujem
@zloba666 Snažili sme sa cely týžden poctivo a ako som si sľúbila tak som aj urobila, žiadne testy, žiadne lieky....iba džús a čaj 🙂 bolesti žiadne výrazne, iba trosku som cítila vaječníky a podľa toho súdim že ovulka bola v piatok alebo v sobotu takze uz len čakať 😐 uz si ani nedávam nejaké nádeje, zajtra ideme do centra dohodnúť ďalšie postupy takze uz premýšľam nad tým kedy nude zákrok a čo bude potom 😏 Vôbec to nezaškodilo trochu vypnúť od toho sledovania sa podrobného. A ty ako? Uz bola ovu?
@tyty64
Bože nech vam to už vinde .. zajtra daj vediet co vam povedali .. vies co my sme sa vcera snazili aj dnes.. ale ovulka bude v strede tyzdna podla mna.. a to mi bude priatel prec.. tak ze ten to mesiac nic .. zajtra idem k mojmu doktorovy a uvidim mozno mo spravi folikulometriu a povie kedy je ovulka .. 😊 ale v marci ideme na moje plodne dni na dofcu tak mozno tam nam to vinde 😗
Mne vyšlo IVF vtedy, keď som sa dostala do štádia totálnej pohody. Chcela som to tak "zdravo" a dokonca som sa netestovala skôr, ako na 13-ty deň. Podobné sa stalo mojim kamoškám-boli už otrlejšie po neúspešných pokusoch a na embryotransfer išli v úplnej pohode. Ale je to ťažké. Držím vám palce. Mne pomohlo aj duchovno, modlitby a podobne, verím tomu, že Boh na tom má vysokú spoluúčasť. Už sa mu asi nechcelo počúvať ma, tak mávol rukou. Tento rok sa snažíme o druhé. Držím palce veľmi.
Dievky, prvy den meska 🙏🐣👼 jooooj boze, cakam, cakam, ale ani priznaky, ze by ma malo nieco vynimocne tento mesiac postretnut.
@tinni
@avy
@nataliaen11 ahojte 🙂 ako sa mate baby? 🙂 ja som zacala od zaciatku cyklu pit alchemilkovy caj 2 krat denne a mala som MS len 5 dni, inac mavam 8 dni... tak uvidime ci sa postasti tento mesiac... femibion som zacala uzivat minulu sobotu a 5 dni pred ovulaciou grepovy dzus a po ovulacii ananasovy dzus :D
@vyhuelka ahoj moja jasne schválenie nám prišlo minulý pondelok,ale mrcha dorazila v sobotu takže cyklus sme nestihli,nevadí. 12.2 som objednaná k pánu doktorovi,pozri si maternicu a neordinuje lieky. Potom šup nato. 18.2 predpokladaný príchod mrchy. A vy ste ako na tom? 😉 :-*
@mischel123 aoooj akurát som na teba ráno myslela 😊 ja 5 DC piatok idem k dr na folikulometriu a od ďalšieho cyklu clostyl..aaaa femibion tiež zobem a prvý krát aj alchemilku 😄💪 verím že sa nám podarí 👶 čo najskôr 🙏💖😘
@susinka2901 nevadí 🙂 tento cyklus budete už pripravení 🙂 no ja beriem dnes posledný deň lieky, v sobotu som si začala pichať injekcie, teraz čakám na MS a keď prídem idem na sono a na krv a podľa toho budem pichať aj iné injekcie, že dávku mi povedia po výsledkoch z krvi 😉 MS mám dostať v piatok takže v pondelok mám ísť do centra 🙂 uvidíme či nepríde skor alebo nebude meškať 😃
@avy ja som dnes 6 DC tak uvidime co tento mesiac prinesie 😃 ta folykulometria sa robi po kolkych mesiacoch? Drzim silno palce aby saaj vam podarilo 🙂
Ahojte baby pridavam sa k vam koncom decembra boli dva roky co sa snazime a nic...😏 vcera skoncili kramy takze nova nadej zacina 🙂

@veron_11 zatial neprisla, ma este den na prichod, kym zacne oficialne meskat 🙈 Mam co robit, aby som vydrzala zatial netestovat. 🙂 ale tiez nemam pocit, ze by to tento mesiac vyslo vzhladom na frekvenciu 😂 a hlavne prsia vobec nemam citlive..