Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

Tak zienky ja som dnes cca 3DPO takze už len čakať či MS príde... to čakanie je neskutočne dlhé 😔 ale verím v pozitívny výsledok 😊🙏
@evaachesa
Ja som tiez nad tym uvazovala a aj to chcem skusit ale minule mi robili sono a nasli nieco vraj folikul tak ze si mam vybrat lieky ..
Cela natesena som bola ze teda na druhy den bude iui a potom mi volali ze podla krve nie je mozne urobit iui a ze je to cysta
Ja som z toho uz na prasky ......
Jedine co chcem je mat drobceka a ono sa to asi nepodari zacinam uz stracat nadej
Jaj žienky, týždeň mi mešká, brucho boli neskutočne už 3 dní a test biely :( zas si zo mňa robia srandu...
@mischel123 moja to každý cyklus ti môže..však mu návrhmi..mne sám povedal že odsledujeme aby vedel ako rastú vajíčka...ak sa dlhšie snažíte mal by ti urobiť .. u nás aj manžela poslal na spg
@avy no len my sme sa len teraz zacali snazit, len druhy cyklus je toto ... tak neviem ci by ma neposlala do kelu ... v aprily mam ist na preventivku tak ak sa dovtedy nepodari tak sa na to popytam, ak teda vydrzim ovsem 😂 len ja fakt netusim kedy mam ovulaciu a testy sa mi stale nechcu kupovat, ale ze sato da aj podla teploty zistit? Ty si si to pocitala ci testy si si robila?
takze ja dnes zase mrcha,,,,my to asi uz nedame alebo co :(
@zloba666 Tak uz sme sa dnes dohodli na HCG vyšetrení priechodnosti a zrastov. Mala vy som ísť po menzese takze o nejaké 3 týždne až a potom uvidíme aké budú výsledky a čo bude ďalej. Ak sme priechodný tak IUI a ak nie zak IVF. Uz teraz sa bojím že tam bude nepriechodnost a ešte mi treba tak dlho čakať 🙄 Vám možno motyka vystreli, možno bude ovu v piatok 😜
@mischel123 teplotu nemeriam..keďže robím na 3 smeny..ja len podľa testov no aj tie su nie vždy pozitívne 🤔😂 keď pôjdeš tak povedz že sa snažíte už aspoň pol roka a ona ti urobí náležité vyšetrenia...😄..
Takže dr povedal že to odsledujeme usg..a toto je druhý mesiac v podstate ...
Zdravím .. som mesiac po Potrate ...
Prva MS este neprisla .. este sme sa nesnazili o babo chceli by sme pockat do Prvej MS
Ale neviem... ci to vydrzime hlavne pre psichiku aj ked sa to nepodari tak skoro lebo tomu neverim ..snazili sme sa 2 roky ... ale budem mat zase nadej ze co ak ? Ta beznadej a cakanie ma nici ... citala som ze niektore baby ..otehotneli po potrate .. a to nestihla este prist prva mrska ...
Tak som rozmyslala ako to je mozne ? Ved predsa ... nieje ovulka po menstruacii? A moze mat zena tak skoro ..po MA ovulku ? Ako to ze zeny otehotneli ... este pred prvou Ms?
Najde sa tu taka ? 🙂
ahojte mozem sa pridat? tiez sa snazime uz od leta a velmi intenzivne, ale zatial nic ☹ prve tehotentvo bolo hned nesnazili sme sa ani 2 mesiace a teraz nic, viete mi dat rady? nejake vitaminky, caje? dietu? dost som pribrala po prvom porode, tak sa bojim ci aj kila navyse nemozu brzdit pocatie, ale zasa neni to vela tak 15 kg,,,mam schudnut?pomoze to? nejake ine rady? za kazdu radu vdaka
@avy no skusim teda 😃
@bibih @bielavila
.....kiezby som vedela nieco zarucene ucinne .. urcite by som sa podelila. Myslim, ze sme sa tu stretli viacere, co uz poskusali mozne aj nemozne. Treba verit. Ked to uz raz vyslo, urcite sa podari zasa. A dufam, ze aj my, co sme ten pocit este nezazili, sa dockame tiez 😳
@veron_11 gratulujem 😍
@bibih gratulujem krasny pozitivny test
@tyty64
No už my priatel vybral hotel 😂 s welnesom a bazenom aby som prišla za nim tak ma prehovoril 😆... tak snažilkujeme vo štvrtok 😉 ...
Koncom marca chceme ist Egypt .. akurat na moje ovulačne obdobie ..
A priatel ma v poriadku spermiogram ???
Mne doktor povedal ze ak neostanem tehu tak ze mam prist 3den menstruacii na krv hormonalny profil spravi .. priatelov spermos doniest och zase to iste 😂 a potom priechodnost