Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

Mozem tento ..ovu test povazovat za Pozitivny ?
A ak Je ... v priebehu kolko hodin/dni by mala
Nastat ovulka ? 🙂
Totiz piatok som Bola na folikulometrii mala som folikul velkosti 17mm dr povedal ze pravdepodobne ovulka bude cez vikend ... som si myslela ze bude dnes zajtra ..mam ist zase ci bola .. takze teraz si to neviem vypocitat kedze ovu test je az dnes ...
Pozitivny 🤔🤔
3 Januara som prisla o nase vysnivane babo v 8tt
Otehotnela som vdaka tabletkam na podporu ovulky ( CLOMID)
Piatok som bola na folikulometrii kedze som ich zase zacala brat
Folikul mal 17mm dnes som bola zase a dr povedal ze pravdepodobne uz Bola ovulka kedze tam uz nic nevidel vcera som mala neskutocne bolesti v podbrusku asi prvy krat v zivote som citila velku bolest pri ovulke piatok a pondelok idem na odber krvy ci ovulka prebehla teda dr mi povedal ze chcu vediet ci v tom obale bolo aj vajicko a to vedia zistit s krvy dost ma to vystrasilo aj ked mi nepovedal ze si Mysli ze je nieco Zle len asi chcu mat istotu no napriek tomu ma to dostalo som si myslela z mi dnes len oznami ze je vsetko v poriadku
Stalo sa Vam Niekedy ze ste Mali ovulku teda folikul praskol ale bez toho aby dnu bolo vajicko?? Ja som o tom este ani len nepocula a teraz zbytocne sa obavam ze co ak ... nieco nieje v poriadku 🤦♀️
Baby prosim vas potrebujem vasu radu 🤗 nedelu som sem pridavala pozitivny ovu test pondelok som uz mala ovu negativny ovulka pravdepodobne bola nedelu mam to potvrdene aj od lekara kedze uz nevidel ziaden folikul za ten cas som skoro ziadny plodny hlien nemala az dnes
Natahovaci zlty podobny tomu plodnemu hlienu nechapem ved uz by som mala mat po Ovulke moze mi to niekto vysvetlit ako je to mozne stalo sa vam to ?
🙄🤔
ach jaj:( ja mám zrejme po ovulácii pár dní, a dnes ma chytil zápal močových ciest (asi po roku a pol-odkedy neberiem hak, nemala som to :( ) viem že už mi nič nepomôže, len atb. čo ak motyka vystrelí, a ja budem brať atb-ciprinol (mám už doma pre istotu) v začiatku tehotenstva? :(
Baby prosim ked ide muz na spermiogram tak to hned mu povedia alebo to az neskor su vysledky?
@miminkaaa3 zakladne vysledky su tusim na druhy den a morfologia az o dva tyzdne
@miminkaaa3 podľa toho kam ideš. V NR nám povedali základné výsledky do pol hodiny a zvyšné sme si mali volať o 2 týždne tuším
@majuska72 dakujem pekne aj muz ide do Nr
@miminkaaa3 mojmu povedali hned. Este v pozadi islo nejake video kde sa rychlo pohybobali spermie a moj priatel v duchu ze kiezby takto moje behali. A boli to jeho . Chvalabohu ma vyborne vysledky . Len ja sa musim dat do poriadku
@susinka2901 ahoj Zuzi 🙂 tak 12.3. idem na krv, zatiaľ to vyzerá takto 😍🍀

@tinni
Ahoj .. stale ten isty kolobeh .. a ty ?? Stale snazilkujete ??