icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
zloba666
4. mar 2018

@tinni
Ahoj .. stale ten isty kolobeh .. a ty ?? Stale snazilkujete ??

vyvka
4. mar 2018

Mozem tento ..ovu test povazovat za Pozitivny ?
A ak Je ... v priebehu kolko hodin/dni by mala
Nastat ovulka ? 🙂
Totiz piatok som Bola na folikulometrii mala som folikul velkosti 17mm dr povedal ze pravdepodobne ovulka bude cez vikend ... som si myslela ze bude dnes zajtra ..mam ist zase ci bola .. takze teraz si to neviem vypocitat kedze ovu test je az dnes ...
Pozitivny 🤔🤔

kakatulik
4. mar 2018

@vyvka ano🙂

Ovulka do 12.tich-24 hodin.

vyvka
4. mar 2018

@kakatulik Takze .. asi je spravny cas vliest do postele 🤦‍♀️😆😆😆

tinni
4. mar 2018

@zloba666 hej hej, stále to iste, už mi z toho šibe 😂

zloba666
4. mar 2018

@tinni
Ani mi nevrav 🙄 aj mne z toho uz šibe .. my sme sa uz vykaslali kazdy druhy den snazit .. ten to tyzden sme dali kazdy den tak som zvedava 🤣

tinni
4. mar 2018

@zloba666 každý den cely cyklus???? To mi vôbec nedávame 😂My len v čase ovulácie každý druhý

tinni
4. mar 2018

@zloba666 a tento mesiac asi ani nestihneme, lebo muž ide budúci pondelok na operáciu s nohou, takze tento mesiac si trosku vydýchneme 😄

zloba666
4. mar 2018

@tinni
Nie len v case ovulacii sme davali teda ten to cely tyzden 😂🤣 ..
A chlapa idem pretrhnut 🤣 mam nenormalne chute .. ako mi mocove cesty presli tak stale len chcem sexovat 😆 ..

zloba666
4. mar 2018

@tinni
Možno že pauza pomoze trosku .. uvidime .. ci do konca roka ostaneme tehu 🙄🤗

tinni
4. mar 2018

@zloba666 no ja dúfam že konca roka určite 🤰

vyvka
5. mar 2018

3 Januara som prisla o nase vysnivane babo v 8tt
Otehotnela som vdaka tabletkam na podporu ovulky ( CLOMID)
Piatok som bola na folikulometrii kedze som ich zase zacala brat
Folikul mal 17mm dnes som bola zase a dr povedal ze pravdepodobne uz Bola ovulka kedze tam uz nic nevidel vcera som mala neskutocne bolesti v podbrusku asi prvy krat v zivote som citila velku bolest pri ovulke piatok a pondelok idem na odber krvy ci ovulka prebehla teda dr mi povedal ze chcu vediet ci v tom obale bolo aj vajicko a to vedia zistit s krvy dost ma to vystrasilo aj ked mi nepovedal ze si Mysli ze je nieco Zle len asi chcu mat istotu no napriek tomu ma to dostalo som si myslela z mi dnes len oznami ze je vsetko v poriadku
Stalo sa Vam Niekedy ze ste Mali ovulku teda folikul praskol ale bez toho aby dnu bolo vajicko?? Ja som o tom este ani len nepocula a teraz zbytocne sa obavam ze co ak ... nieco nieje v poriadku 🤦‍♀️

ja197
5. mar 2018

@vyvka ja som otehotnela, ale v 7tt sa zistilo že vlastne vo vajíčku nebol plod, takže spermie oplodnili prázdne vajíčko ale nemalo sa samozrejme čo vyvíjať takže som bola na kyrete....myslím že to bol ten prípad čo spomínaš

ja197
5. mar 2018

@vyvka čo ale samozrejme nemusí byť tvoj prípad

vyvka
5. mar 2018

@ja197 Je mi to Luto .. tak dufam ze
Je vsetko v poriadku som uz 4 mesiac na clomide
A vsetko doposial
Bolo v poriadku ...tak uvidime

vyvka
6. mar 2018

Baby prosim vas potrebujem vasu radu 🤗 nedelu som sem pridavala pozitivny ovu test pondelok som uz mala ovu negativny ovulka pravdepodobne bola nedelu mam to potvrdene aj od lekara kedze uz nevidel ziaden folikul za ten cas som skoro ziadny plodny hlien nemala az dnes
Natahovaci zlty podobny tomu plodnemu hlienu nechapem ved uz by som mala mat po Ovulke moze mi to niekto vysvetlit ako je to mozne stalo sa vam to ?
🙄🤔

olafienko
6. mar 2018

@vyvka ovulačný hlien je priesvitný naťahovací, nie? ja si myslím že tu ovulku si mala, neznepokojuj sa🙂

olafienko
6. mar 2018

ach jaj:( ja mám zrejme po ovulácii pár dní, a dnes ma chytil zápal močových ciest (asi po roku a pol-odkedy neberiem hak, nemala som to :( ) viem že už mi nič nepomôže, len atb. čo ak motyka vystrelí, a ja budem brať atb-ciprinol (mám už doma pre istotu) v začiatku tehotenstva? :(

vyvka
6. mar 2018

@olafienko Ach dufam som ako na ihlach dakujem 🙂

miminkaaa3
7. mar 2018

Baby prosim ked ide muz na spermiogram tak to hned mu povedia alebo to az neskor su vysledky?

tinni
7. mar 2018

@miminkaaa3 zakladne vysledky su tusim na druhy den a morfologia az o dva tyzdne

vyvka
7. mar 2018

@olafienko dakujem za odpoved 🙂
Dufam ze mala 😁 stresujem zbytocne 🙂

majuska72
7. mar 2018

@miminkaaa3 podľa toho kam ideš. V NR nám povedali základné výsledky do pol hodiny a zvyšné sme si mali volať o 2 týždne tuším

miminkaaa3
7. mar 2018

@majuska72 dakujem pekne aj muz ide do Nr

z1984
7. mar 2018

@miminkaaa3 mojmu povedali hned. Este v pozadi islo nejake video kde sa rychlo pohybobali spermie a moj priatel v duchu ze kiezby takto moje behali. A boli to jeho . Chvalabohu ma vyborne vysledky . Len ja sa musim dat do poriadku

vyhuelka
8. mar 2018

@susinka2901 ahoj Zuzi 🙂 tak 12.3. idem na krv, zatiaľ to vyzerá takto 😍🍀

matik7
8. mar 2018

@vyhuelka waau, to je krasa! Gratulujem💗

vyvka
8. mar 2018

Mohol by mi niekto prosim vas upravit fotku alebo .. povedat ci tam Nieco vidite ..??
Test nieje moj je mojej svagriny no hada sa so mnou ze ..tam nieco je babo velmi chce ..
a ja fakt nic nevidim tak som chcela radu od vas 🙂 dakujem

tinni
8. mar 2018

@vyvka ja nic nevidim :(

vyvka
8. mar 2018

@tinni ved ani ja oci ma uz Bolia co kde vidi 😁😆