icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
tinni
8. mar 2018

@vyvka ako sa ti inak dari?

vyvka
8. mar 2018

@tinni a tak cakam .. nedelu bola ovulka ...
Tak cakam ci z toho nieco bude a za ten cas sa venujem svagrinej kedze ...ona je na tom podobne ako ja 😁
Nemozem sa testovat ja tak hladam duchov s nou 😆
A co ty ?? 🙂

susinka2901
autor
8. mar 2018

@vyhuelka ahoj bože to je krásny pohľad 💙 strašne silno držím palce aby všetko dobré dopadlo 😘. Máme spoločný termín akurát ja nie taký krásny. Ja dúfam,že na Sone neuvidím žiadnu cystu a hneď šup do stimulácie. 😉

vyvka
8. mar 2018

@vyhuelka wau 8DPO a uz take ciarky ? Super gratulujem !! 🎉🎉
Inac .. aky to je test ??

tinni
8. mar 2018

@vyvka ja cakam ci pride ovulacia :D

vyvka
8. mar 2018

@tinni a ovu testy si nerobis ..?

tinni
8. mar 2018

@vyvka robim, mam to zaznacene aj v tom grafe - vcera a dnes rano pozitivne a teraz poobede uz trochu slabsi

vyvka
8. mar 2018

@tinni tak to uz coskoro .. budeme teda hladat “ duchov “ s tebou 😆😁

tinni
8. mar 2018

@vyvka no hlavne aby ta ovulacia aj prisla 😀

vyvka
8. mar 2018

@tinni Urcite pride ved si Mala ... pozitivny ovu test

Ja som mala nedelu rano pozitivny ovu test a vecer ovulku Viem to posla bolesti a hned pondelok som bola na folikulometrii a uz ziaden folikul nevidel Takze ta bolest tusim ze bola ovulka 🤔

tinni
8. mar 2018

@vyvka tak zachvilu s tebou hladame duchov 🙂 a tak rychlo bola ovu? ved niekde uvadzaju ze po pozitivnom teste az za 24-48 hodin. Na ja dufam, ze bude uz dnes, kedze sme sexovali vcera a predvcerom, tak dnes uz sa nam nechce :D

vyvka
8. mar 2018

@tinni ved prave aj mne to prislo divne piatok bol mal folikul 17mm
Dr povedal ze cez vikend pride ovulka ja som si ovu testy nerobila
Kazdy den nedelu bol pozitivny a hned pondelok po folikulometrii som skusala Len tak a uz ciarka bola slabsia takze ... asi to mozne je 🤷‍♀️
Mozno som Mala pozitivny ovu test uz sobotu len som si ho nerobila

Mate to urcite poistene kedze spermie preziju dlhsi cas 🙂
My sa snazime Kazdy druhy den a cez vikend sme sa snazili kazdy den a uz mame konecne pauzu
Uz by som to nedala viem ocom rozpravas 😆😁

majuska72
8. mar 2018

@vyvka aj ja som mala v nedeľu ovulku, kedy testujeme ? 😁 Joj som taká nedockava

tinni
8. mar 2018

@vyvka no len my mame blby spermiogram, tak ja dufam ze preziju... tak ale zaklad aby vobec ta ovulacia prisla :D tu polemizujeme ci spermie preziju a nakoniec nic z toho nebude :D

vyvka
8. mar 2018

@majuska72 Keby som mohla uz dnes .. 🤦‍♀️😆😆
Kedy myslis ze uz mozeme ?? 😆😁😆

vyvka
8. mar 2018

@tinni Nikdy nevies ...
kedy to najmenej cakas tak
To pride ....
Ja este piatok a pondelok mam is na odber krvy ci prebehla ovulka .. teda bolo mi povedane ze aj ked folikul rastol a praskol tak oni potrebuju vediet ci v nom bolo vajko a to dokazu zistit len z krvy tak som zvedava 🙄

majuska72
8. mar 2018

@vyvka najskorej asi v nedeľu, ale aj to ešte nemusí ukázať 😣

tinni
8. mar 2018

@majuska72
@vyvka buduci tyzden tu cakam od vas pozitivne testy 😍

majuska72
8. mar 2018

@tinni tak veľmi si to prajem 😪 dva roky čakania už stačilo. Veľmi sa s mužom modlíme aby lieky zabrali a my sa dočkali vytúženého dieťatka

tinni
8. mar 2018

@vyvka nam ked to nevyjde tento mesiac, tak chceme ist buduci mesiac na inseminaciu... alebo teda zacneme to hned zaciatkom cyklu riesit v CAR a uvidime ci v aprili alebo v maji

vyvka
8. mar 2018

@majuska72 Na druhy tyzden piatok to uz budeme 12DPO to by uz hadam aj nieco tam mohlo byt ale ja si myslim ze nevydrzim aj tak a budem sa cez vikend testovat 🤦‍♀️ ..

tinni
8. mar 2018

@majuska72 my skoro rok a medzitym potrat. Strasne cim vsetkym si musime prejst :(

vyvka
8. mar 2018

@tinni Si zlata tak velmi sa uz neviem dockat ..
Tento mesiac sme sa snazili ako nikdy predtym ...
Takze ak sa to nepodarilo to budem vazne
Nastvana tolko sexu a zbytocne 😡😆😁😆😁

majuska72
8. mar 2018

@vyvka aj ja budem určite v nedeľu ráno testovať, možno ani spat nebudem od vzrušenia haha

@tinni to mi je ľúto :( my za tie dva roky nič, zrejme ani ovulácia nebola už ktovie koľko rokov. Tam je najväčší zadrhel.

tinni
8. mar 2018

@vyvka no inak to sexovanie z povinnosti je strasne 😀 to robi problem aj nam 😂

tinni
8. mar 2018

@majuska72 my mame zly spermiogram, ja mam zlu reprodukcnu imunitu - beriem na to kortikoidy a este mam aj trombofiolne mutacie - cely zoznam diagnoz 😒

vyvka
8. mar 2018

@tinni
Vazne ?? A to som si myslela ze
Som divna 😆
Ze sa mi nechce ale ja som sa uz nevedela dockat kedy to uz robit nemusime tento mesiac to bolo maximum co sme dali a uz to nechcem dlho robi 😪😁😁😆😁😆😁 ...

vyvka
8. mar 2018

@majuska72 daj vediet ako to dopadlo nedelu .. 🙂

tinni
8. mar 2018

@vyvka no jasne, my sme na tom rovnako. Aj muz toho ma uz plne zuby 😀

majuska72
8. mar 2018

@tinni je to ťažké, ale treba myslieť pozitívne. Aj napriek tým prognózam sa môže stať zazrak 🙂 poznám pár žien ktoré mali hrozne prognózy a otehotneli ani nevedia ako. To mi dodalo silu , že určite to vyjde 🙂