Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

Ahojte, baby neviete mi poradiť? Od kyretu som mala už 3x ms pravidelne mám, ale mám problém s ms, je neskutočne stále silná a až kusy, volala som aj na gyndu a že je to normálne a že sa to upraví časom, aj na kontrole bolo všetko ok, ale mne sa nedá ani fungovať, doslova ani krok neurobím :( a neviem kedy sa to upraví. Myslela som že kyret pomôže keď sa vyčisti. Nemáte niekto skúsenosti, čo by zabralo na úpravu? Ďakujem
@evellin26 na silnu ms funguje duphaston,ale to ti predpise gynekolog...na 3 mesiace,kym sa ti to neupravi.
Ahojte Žienky .. čo mate nove 😶... už sa niektorej zadarilo .. 😣😘... čo poviete na dr.Jonaša ???
@zloba666 my zatiaľ nič, dnes akurát som 11DC tak snažíme vo veľkom 😂 Takze tak .... dúfam že nebudem zakladať takúto tému pre rok 2019 😔
@zloba666 ja som dostala dnes menzes, 27dnovy cyklus :o to tu dlho nebolo, 28dnovy bol najkratsi za posledne obdobie.. Ja po roku stale nie som schopna urcit kedy ovulujem,ziadna pravidelnost. Mne jonáš nevysiel, v januári som mala zelený termín široko ďaleko jediný, a nič sa nekonalo. A ty ako?
@snazilka1004 neboj ja založím :D
@olafienko dobre 😂 a ja budem prvým členom 😂😂😂
@snazilka1004
@tinni
@olafienko
Och žiadne dobre spravy baby 🤔😐... a ja že aspon s niektorou sa mozme vytesovat ... 😉 .. Tak mne včera priatel našiel na nete toho Dr.Jonaša či to nejdeme vyskušať .. lebo jeho znamej to vyšlo po 2r snaženia to skusili a na prvy šup aj pohlavie vyšlo 😃😍 .. tak to ideme vyskusat 😎😀
@zloba666 ja som mala vypocet a aj sme sa s muzom snazili,ale nevyslo to,tak u mna tie vypocty nefunguju....mozno sa ti zadari,tak drzim palce,
@kukurica77
@bibih
😣 ach .. tak to ste ma nepotešili ..
Žienky zvyčajne mávam ovu na 14-15 DC, tento mesiac mam však pocit ze bola včera alebo dnes nám 11-12DC... znamena to teda že mam očakávať MS skôr o 3 dni? Ešte sa mi nestalo aby bola posunutá
@snazilka1004 ja som mala ovu na 10 dc a mam 28 dnovy cyklus a mala by zajtra na 28 den cyklu dorazit..takze u mna to takto nefunguje ☺
@antonia08karabin dobre ďakujem ešte sa mi nestalo aby sa ponusula tak som z toho prekvapená... aj ja mavam 28 dňovým takze čakám 2.4. že nepríde 🙏😉 a ty ako máš nejaké priznaky ze to vyšlo?
@snazilka1004 ja nemam ziadne priznaky ak myslis tehotenstvo a ani v to nedufam bohuzial..zajtra ocakavam skor tu nechcenu navstevu a uz sa na nu aj tesim lebo novy cyklus nova sanca a asi posledba pred laparoskopiu ale skuskou so stumulaciou clostylom aj ked velku nadej ani tomu nedavam..drzim prsty aby si si nasla krasne 2 vytuzene // ako to chce kazda.❤
Dievcata prosim ako pit alchemilkovy cajik na podporu? Lebo uz fakt neviem. To som este neskusala 🙂 Dnes som 1DC. Dakujem za rady 🙂
Uz nech pridu tie vytuzene // jooooj..

@majuska72 kludne mozes urobit poobede alebo vecer v predoslom tehu. Som stale mala silnejsiu ciarku poobede alebo vecer rano si test malo kedy robim ...