icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
ja197
12. mar 2018

@vyvka ahoj tak ja dnes jednorazový hnedý fľak na nohavičkách 😯 čo to?

vyvka
12. mar 2018

@ja197 ahoj .. no Uhniezdovanie
By Mohlo byt zena .. moze slabo spinit hnedy vytok alebo slabo ruzova krv .. obcas sa to stava 🙂
okrem uhniezdovania nemam sajnu .. ak by neislo o
Tehu tak jedine Tak zacinajuca ms

vyvka
12. mar 2018

baby toto je moj test robeny vcera Poobede
Nic na nom nebolo a vecer ked som ho sla Vyhodit tak som si Vsimla ze sa Tam nieco crta a je to ruzove aj ked je to slabulinke ... z isteho uhla pohladu pekne viditelne
Prikladam foto cierno biela je fota vcera vecee
A ta druha je fotena dnes ten isty test ( po limite )
Stalo sa vam ze po Limite ste na tehu teste mali naznak Niecoho a Ono to nezmizlo ??
Nemam taku skusenost predtym ked bol tehu test biely bol aj o hodinu dve aj na druhy den ... nechapem
Samozrejme neberiem vysledok do uvahy som len 8DPO vcera som bola 7DPO len mi to neda chcela by som vediet vas nazor dakujem 😇

ja197
12. mar 2018

@vyvka no som 20dc takže ms hádam nie ešte 😂 ja som zo seba debil, úplný 😂 ty čo, nebola si vybrať z lekárne nejaké testíky? 😂

tinni
12. mar 2018

@vyvka ja z teba umriem 😂Ako keby som seba videla, tiež skúmam takto tie testy. Ale mne sa stalo viackrát že po limite bola čiarka a bohužiaľ nič to neznamenalo😬Ale ty ešte veľmi skoro testujes

susinka2901
autor
12. mar 2018

@vyhuelka to je krásne. Teším sa s tebou 😍. Tak už,len úspešne tehulkovanie prajem 😘. Už som nešťastná s toho ozaj. Snažím sa byť v kľude,ale nedá sa. Bodaj by tie výsledky z onkomarkeru boli čo najskôr. Doktor vravel,že do 2 dní. Tak snáď sa nemýlil.

vyvka
12. mar 2018

@ja197 tak dufajme ze to bude to Uhniezdovanie
Vela bab to takto ma ... ako to opisujes ty mas aj ine priznaky ?? 🙂
Ale nie nebola stredu budem 10DPO tak to skusim teraz Nemam
Ziadne Tehu testy a je trosku klud lebo keby ze mam
Tak by som bola schopna sa testovat aj 3x na den 😆😁
Ty si neskusala este Tehu test ? 🙂

vyvka
12. mar 2018

@tinni 😁😆 vies co ja uz spekulujem
Vselijak kedze nemam doma tehu testy tak budem riesit ten jeden pouzity ktory mam .... po limite 😆😆😆😆

tinni
12. mar 2018

@vyvka ja by som najradsej zase dnes uz testovala a to podla mna ani ovu nebola :D

vyvka
12. mar 2018

@tinni 😆😆😆 to poznam a ja by som aj testovala a nasla si aj dusik a napriek tomu ze ovulka nebola ba dokonca ani sex nemusel byt ja si to tam najdem 😁😁😁😁😁

veronika2703
12. mar 2018

Tak ja som zas dnes 2 DC...achhh..ale uz som objednanaaa a buduci tyzden na folikulometriu, tak snaaad uz to vyjde 🙂

ja197
12. mar 2018

@vyvka čo ja viem príznaky asi nie, možno by aj boli ale ja si žiadne nepripúšťam, teda napadne ma občas že je niečo zvláštne ale vždy si poviem že to má iný dôvod, aby som potom nebola sklamaná ak to nevyjde, preto to radšej neberiem do úvahy 😊 test nie, tie robím výlučne až podstatne neskôr, večer ma už ťahá ho urobiť ale poviem si že večer sa neoplatí a ráno len na rýchlo utekám pomaly rovno z postele do roboty takže ma to ani nestihne napadnúť a už mám vykonanú malú potrebu 😂 aspoň ušetrím, do piatku by som chcela vydržať 😂

vyvka
12. mar 2018

@ja197 ta obdivujem ze to vies vydrzat
Pokial som Mala doma Tehu testy
Tak som sa testovala kazdy den abo blazon
Napriek tomu ze bolo skoro a vedela som ze Tam nic nemoze byt .. a teraz mi uz konecneee dosli tak je klud dalsie maju prist az stredu to budem 10DPO tak snad aspon dusik ... by tam Mohol byt 😆
A vies co ak si to nepripustas a moc tomu neveris prave ten cas to vyjde
Plus to spinenie no vyzera to teda Nadejne
Budem na teba Mysliet .. dufam ze mi das vediet ako to dopadlo 🤞👏

ja197
12. mar 2018

@vyvka no uvidíme, som opatrnejšia od potratu, dieťa by som strašne chcela ale na druhej strane sa neskutočne bojím že ak to vyjde či to nedopadne zase ako naposledy...Ja tebe držím palce, snáď tie mini pidi čiarky na tvojich včerajších testoch boli skutočné a v stredu už budú krásne 😊

olafienko
12. mar 2018

Baby ja kým budem mať bábätko budem mať doma zoo...Chlpaté bábätká moje. pekný vecer! Odkedy sa snažíme mám pocit ze mi narastlo brusko, lebo si ho tak s láskou pestujem a dohováram mu. Samozrejme to je tuk, ale som k nemu zhovievavejsia ako predtym. Čudne, ze

sticker
vyvka
13. mar 2018

Joj baby to cakanie na Tehotenske testy je nekonecne
Uz vcera som mala chut zbehnut do lekarne ale samozrejme muz mi v tom zabranil 🤦‍♀️😆😁😁😁

nivea93
13. mar 2018

@vyvka viem ako sa cítiš ja som dnes neodolala mam doma ešte 3ks a jeden som už musela spraviť 🙈😂 a to mam 8 dní do ms

vyvka
13. mar 2018

@nivea93 a aky bol vysledok ? 😁
Ked ti poviem ze som sa testovala 6DPO
Neuveris neviem to je asi choroba to testovanie 😁😁
A ten pocit ked nemas doma testy a tak velmi chces no hrozne nemyslim si ze pockam do zajtra zajtra by mali prist ak pridu mozu prist az o tyzden .. no ja asi dnes zajdem
Do lekarne 😁😁😁

majuska72
13. mar 2018

@vyvka sme horšie ako zavislacky že? 😂

vyvka
13. mar 2018

@majuska72 veru ty si sa uz testovala cii poctivo cakas ? 🙂

nivea93
13. mar 2018

@vyvka ja tam mam slabúcku čiarocku😊 ale nejdem sa ani tešiť ani nič uvidím za pár dní ako to dopadne

vyvka
13. mar 2018

@nivea93 No super tak drzim
Prsty nech je silnejsia kazdym dnom 🙂 mas aj nejake priznaky ?

nivea93
13. mar 2018

@vyvka naliate prsia mam citlivé. Sém tam cítim podbruško a včera mi bolo tak zvláštne zle. Takto mi bolo aj min. Rok keď som. Bola tehotná. Tebe by kedy mala dôjsť menštruácia?

vyvka
13. mar 2018

@nivea93 dnes som 9DPO a ms no za tyzden dva az ..
Ale zajtra chcem skusit tehu test 10DPO by tam uz mohol byt aspon slabunky dusik dufam 🤞

nivea93
13. mar 2018

@vyvka budem držať palce možno v tom budeme spolu 🙏😊 ja som sem aj chcela dať forku ale na fotke to vôbec nie je vidieť iba na živo. A zase loviť duchov nechcem. Potom napíš keď budeš mat niečo nove😉

vyvka
13. mar 2018

@nivea93 jasne daj vediet aj ty potom sem hod fotku dalsieho testu 🙂

majuska72
13. mar 2018

@vyvka pokusy boli ale čakám do zajtra keďže to bude 10dpo a potom až v utorok, lebo veď beriem ten progesterón

vyvka
13. mar 2018

@majuska72 ja som sa testovala aj dnes donutila som manzela mi kupit test 😆😁😆😁
Ale je biely 😕

vyvka
13. mar 2018

Tak baby dnes 9DPO a testik biely dufam ze je len skoro ... no som zvedava ako to dopadne

majuska72
14. mar 2018

@vyvka ty si teda nedockavec 😁 ja som sa dnes na to vykaslala, nechcelo sa mi vstať z postele a potom som naháňala, aby som stihla bus do práce 😁