Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

baby toto je moj test robeny vcera Poobede
Nic na nom nebolo a vecer ked som ho sla Vyhodit tak som si Vsimla ze sa Tam nieco crta a je to ruzove aj ked je to slabulinke ... z isteho uhla pohladu pekne viditelne
Prikladam foto cierno biela je fota vcera vecee
A ta druha je fotena dnes ten isty test ( po limite )
Stalo sa vam ze po Limite ste na tehu teste mali naznak Niecoho a Ono to nezmizlo ??
Nemam taku skusenost predtym ked bol tehu test biely bol aj o hodinu dve aj na druhy den ... nechapem
Samozrejme neberiem vysledok do uvahy som len 8DPO vcera som bola 7DPO len mi to neda chcela by som vediet vas nazor dakujem 😇
@vyhuelka to je krásne. Teším sa s tebou 😍. Tak už,len úspešne tehulkovanie prajem 😘. Už som nešťastná s toho ozaj. Snažím sa byť v kľude,ale nedá sa. Bodaj by tie výsledky z onkomarkeru boli čo najskôr. Doktor vravel,že do 2 dní. Tak snáď sa nemýlil.
@ja197 tak dufajme ze to bude to Uhniezdovanie
Vela bab to takto ma ... ako to opisujes ty mas aj ine priznaky ?? 🙂
Ale nie nebola stredu budem 10DPO tak to skusim teraz Nemam
Ziadne Tehu testy a je trosku klud lebo keby ze mam
Tak by som bola schopna sa testovat aj 3x na den 😆😁
Ty si neskusala este Tehu test ? 🙂
Tak ja som zas dnes 2 DC...achhh..ale uz som objednanaaa a buduci tyzden na folikulometriu, tak snaaad uz to vyjde 🙂
@vyvka čo ja viem príznaky asi nie, možno by aj boli ale ja si žiadne nepripúšťam, teda napadne ma občas že je niečo zvláštne ale vždy si poviem že to má iný dôvod, aby som potom nebola sklamaná ak to nevyjde, preto to radšej neberiem do úvahy 😊 test nie, tie robím výlučne až podstatne neskôr, večer ma už ťahá ho urobiť ale poviem si že večer sa neoplatí a ráno len na rýchlo utekám pomaly rovno z postele do roboty takže ma to ani nestihne napadnúť a už mám vykonanú malú potrebu 😂 aspoň ušetrím, do piatku by som chcela vydržať 😂
@ja197 ta obdivujem ze to vies vydrzat
Pokial som Mala doma Tehu testy
Tak som sa testovala kazdy den abo blazon
Napriek tomu ze bolo skoro a vedela som ze Tam nic nemoze byt .. a teraz mi uz konecneee dosli tak je klud dalsie maju prist az stredu to budem 10DPO tak snad aspon dusik ... by tam Mohol byt 😆
A vies co ak si to nepripustas a moc tomu neveris prave ten cas to vyjde
Plus to spinenie no vyzera to teda Nadejne
Budem na teba Mysliet .. dufam ze mi das vediet ako to dopadlo 🤞👏
@vyvka no uvidíme, som opatrnejšia od potratu, dieťa by som strašne chcela ale na druhej strane sa neskutočne bojím že ak to vyjde či to nedopadne zase ako naposledy...Ja tebe držím palce, snáď tie mini pidi čiarky na tvojich včerajších testoch boli skutočné a v stredu už budú krásne 😊
Baby ja kým budem mať bábätko budem mať doma zoo...Chlpaté bábätká moje. pekný vecer! Odkedy sa snažíme mám pocit ze mi narastlo brusko, lebo si ho tak s láskou pestujem a dohováram mu. Samozrejme to je tuk, ale som k nemu zhovievavejsia ako predtym. Čudne, ze

Joj baby to cakanie na Tehotenske testy je nekonecne
Uz vcera som mala chut zbehnut do lekarne ale samozrejme muz mi v tom zabranil 🤦♀️😆😁😁😁
@nivea93 a aky bol vysledok ? 😁
Ked ti poviem ze som sa testovala 6DPO
Neuveris neviem to je asi choroba to testovanie 😁😁
A ten pocit ked nemas doma testy a tak velmi chces no hrozne nemyslim si ze pockam do zajtra zajtra by mali prist ak pridu mozu prist az o tyzden .. no ja asi dnes zajdem
Do lekarne 😁😁😁

@vyvka ahoj tak ja dnes jednorazový hnedý fľak na nohavičkách 😯 čo to?