Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@antonia08karabin ahoj ako MS prišla? Alebo máš pre naše radostnú novinu? 🤞
@snazilka1004 nooo este neprisla 😕 nechapem to..mne este nikdy v zivote nemeskala,ale este neni koniec dna takze uvidime lebo citim predmenstruacne bolesti..ak by sa zadarilo tak to by bol sok lebo tento mesiac stym nepocitam vobec..uvidime ale uz by som sa aj potesila keby prisla a zacala novy cyklus s novou nadejou.Test v piatok biely ako sneh 😦
@bibih ahojky, to iste sa stalo mne tento cyklus...a po 5 dnoch dosla ms uz normalna :( ...ale mozno to nie je tvoj pripad 🙂 este nic nie je stratene ...citala som, ze u vela zien to bol tehu priznak 🙂....skus testnut zajtra rano drzim prsty 🙂
@antonia08karabin kým neprišla je nadej a tie bolesti môžu byt tehu 😊 držím prsty aby neprišla 🤞🤞🤞 zajtra testujes?
@snazilka1004 bolesti su uz cca 2 a pol tyzdna 😕 ale aj tak neverim akosi viem ze pride ta svina zakerna 😈 ale vies co?Ak nepride tak aj tak este nebudem testovat aspon kym nebude meskat aspon par dni..to keby vyslo a ze by nedosla a nasla som // tak to by bol teda obrovsky sok😃 a ked pride nech pride ja bojujem a nevzdavam sa 😉
@antonia08karabin aj ja sa tak snažím mysliet stále pozitívne a hlavne vždy si poviem že keď ma MS prísť tak nech príde aspoň načas aby zase nastal nový cyklus a nová nadej že to vyjde 😊
@updatevani no dosli mi testy, ale mali by prist nove, tak uvidim 🙈 No popravde, jeden den meska a dnes som si robila test, bol bielo biely a potom ta krv, takze pre tento mesiac uz ani nedufam. Nevadi, podari sa nam obidvom dalsi cyklus urcite 🙏🐣😇
@snazilka1004 tak ja sa jej nemozem dockat asi prvy krat v zivote 😃 a ona mrcha svina zakerna bud pride vzdy nacas ked ju nechcem a teraz prvy krat v zivote si akosi meska ☺ no ale bolest je takze rano vstanem asi do krvaveho rana 😝
@antonia08karabin xixi asi aj ja rano zacnem, lebo tiez nie a nie sa jej dockat, test biely a radsej nech dojde a zacneme od noveho cyklu ako cakat na to jej meskanie 🙊 mozeme si sledovat od zajtra 1DC 🙈
@bibih bodaj by ti nedorazila 😉 a mala si // 😍
@antonia08karabin no bodaj by sme mali obidve a spolu sa velmi tesili 🙏😇, ale vzhladom na frekvenciu robenia lasky a biely test a ziadne priznaky - bolo by u mna naivne tento mesiac si mysliet, ze ... 🙈
@bibih ja uz trocha spinim takze som mala pravdu ale nevadi..novy mesiac nova nadej 😉
@antonia08karabin ja este nie. Tak uvidim zajtra. A ano, verim, ze s novou nadejou ti dojde aj vytuzeny vysledok 🙂
Baby
Ak mavam Dlhe cykly 32-34 dnove
A dnes som 14DPO tak ms
Je mozne ze pride az 26 marca cize az o 8 Dni ?
Moj menstruacny kalendar mi to tak ukazuje
A zatial ma nikdy neklamal 1-2 dni hore dole maximalne bud prisla skor alebo neskor ale len o 1-2 dni
A je mozne ze tehu testy stale snehovo biele napriek tomu ze som uz 14DPO ?? Myslite si ze tam este nejaka nadej je ?? 🙂
@antonia08karabin no zasa take rano ako vcera. Podla mna sa to rozbehne a bude cyklus. Dnes uz aj podbrusko citim. Ty ako?
@bibih ja akosi tomu uz prestavam verit 🙂 ...ale kazdopadne tebe drzim prsteky 🙂
Kocky, ja ma dnes uplnu krizu. tento mesiac to zase nevyslo. Ja mam pocit ze uz nevladzem dalej :(
@tinni nebud smutna obcas aj psychika v tom hra rolu aj to tlacenie na pilu
Tak krcovito chceme aby to vyslo az to normalne nieje
Potrebujes mozno vypnut odreagovat sa ...myslist na Ine vecy a ono to pride
Vcera som pozerala televizne noviny a riesili tam neplodnost a prave o psychickej pohode hovorili ze obcas nam to brani k pocatiu no nieco na tom asi bude
Mne to tusim ties nevyslo a to bola ovulka
Ale zatial testy snehovo biele a ja uz ani nedufam
Snazim sa z tym zmierit
Musime byt silne raz to pride urcite
A ten hore presne vie kedy ..
@vyvka Ja mam pocit ze na nic ine uz mysliet nedokazem. Som z toho celeho snazenia uz taka vycerpana... Furt len nejake testy, casovanie sexu a aj tak nic z toho. A este aj vidim ako je priatel zo mna nestastny, ked ma vidi takto :( ako je mozne, ze sa to cele, co ma byt take pekne, zvrhne do takto smutnej situacie a depresie? Ako ma na to prestat mysliet? Niekedy by som si najradsej vymazala celu hlavu...
@snazilka1004
@olafienko
@tinni
Ahojte Žienky ..
Včera mi mala prist mrcha ale zatial nedorazila .. dnes som skusila testnut a nic 😣 ..
Tak ze asi len cakat kedy dorazi a mozme sa opat snazit .. a asi skusim toho Jonasa🤣
@tinni to iste aj ja .. uz to trva tak dlho ze
Uz clovek pochybuje ale je to chyba
Poznam baby ktore sa snazili ovela dlhsie nemohli mat deti a nakoniec ... vsetko dobre dopadlo jedine co musime urobit je nekontrolovat sa tak zabudnut na to sex zi uzivat ziadne planovanie nic ... proste nechat To vsetko ako je
A neriesit aj ked je to tazke ja som to urobila len raz a hnd to vyslo ..
@tinni netusim uz som nad tym rozmyslala vcera ze ako
Dokonca som vydrzala sa netestovat az pred prichodom ms teda 6 Dni pred ms ale to som len nahodne videla tehu test na wc tak som skusila a boli tam // inac som ani nechcela az ked bude meskat a pozri teraz kazdy den sa testujem neviem prestat a k tomu testy su stale biele a ja neviem pochopit ze nic s toho stale dufam v nieco co sa nestane bohuzial !! :(
no ja som zistila ze som tehu v decembri takze ten cas isli Vianoce a ja som sa snazil zamestnavat sa ... pecenim
Upratovanim Zdobenim domu atd ....
Vyslo mi to uplne samo z Hlavy v Novembri ziadne ovu testy ziadna kontrola hlienu namyslanie si sex sice z donutenia kazdy 2 den 😁😬
Ale .... nic ine okrem toho som neriesila to ze som o Bbao bohuzial prisla ...je uz Ina vec ale som
Presvecena o tom ze ako nahle som .. bola psychicky v pohode tesila som sa a cakala som na ine vecy
tak to aj vyslo
@tinni viem presne o čom hovoríš, ani ja nedokážem myslieť na nič iné posledné dni... Už aj v robote sa pýtali, čo sa so mnou deje. Že kedysi som chodila vysmiata a s elánom a dnes ma nespoznávajú. Ale dá sa myslieť na niečo iné ako na to, po čom túžiš už dlhé roky?
@vyvka hlavu hore moja, vyšlo to, uvidíš ❤️

Boze, rano som mala krv, tak si hovorim, ze 1DC. Cely den vsak uz ani kvapka. Pocity na mrchu ziadne. Akurat vajecnik jeden ma asi pol hodiny velmi pichal a dost. Ale test biely ako sneh.. asi cakat mrsku, ze? :(