Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@tinni dnes som 15dpo. Brala som progesterón, dnes poslednú tabletku a zajtra by som mala robiť test. Robila som si aj včera, bol tam taký duch, takmer neviditeľný. Ale verím , že bude z toho druhá čiarka, inú možnosť nepripúšťam. Necítim sa na mrchu, takže verím, že už nepríde 🙂
@zloba666 meskanie je zatial dobre znamenie 🙂 aj ja mám pocit čím dlhšie to trvá, tým nemožnejšie sa mi to zdá. Ja o tom ani s nikým okrem vás nehovorím, lebo tomu nikto nerozumie a neboj,, nesústreď sa a to pojde,, kebyze viem ze to vyjde o rok, v poriadku. Ale ta neistota ci vobec... A dokonca keby to trvalo roky, ktovie ako to ustojíme. Negativna som dnes baby, ale drzim palceeee!!! Ja som v piatok dostala
@updatevani netreba tomu prestavat verit. Ale vacsinou to vraj zasa prave vtedy pride ;)
Zienky treba asi trosku poľaviť v tom snazeni... ja som sa tento mesiac trosku vykašľala, aj keď síce som si povedala že nebudem testovať ovu ale nakoniec som testovala keďže som mala kopec plodného hlienu oveľa skôr ako mala byt ovu a test vyšiel skoro pozitívny- nezachytila som vrchol.... ale milovali sme sa preto že sme chceli, takze som sa snazila netlačit nás pílu a uvidím aký bude výsledok v apríli, vysadila som všetky lieky čo som brala, čaje nič ... a verím že keď už raz sa mi podarilo otehotniet (aj keď babo zomrelo) tak sa podarí znovu, jednoducho musí 😊🙏 vtedy som neriešila nič a vyšlo hneď nás prvý pokus a teraz keď som sa začala sledovať to nejde 😊
@snazilka1004 drzim velmi palce🙏
@snazilka1004
Mudro napisane ...aj ja si myslim ze cim viacej na to myslime a chceme to tym ... mensia sanca je ze sa podari
Ties sme prisli o babo
A presne ten cas kedy som Otehotnela som na to vobec nemyslela mala som ine vecy v hlave kedze boli Vianoce tak pecenie zdobenie stromceky a vsetko okolo vianoc
Tak som sa tesila a sustredila na vsetko ine len nie na tehotenstvo ...
Vobec som si nerobila ovu testy len sme mali pohlavny styk kazdy druhy den priznavam nie vzdy sa nam chcelo kazde 2 dni je moc ..no sme si povedali ze to je to najmenej co mozeme urobit ...
A podarilo sa aj ked to neskoncilo dobre ..ja verim tomu ze sa to coskoro podari no hlavne .. sa musim donutit na to nemysliet a netlacit na pilu
Po potrate som tak velmk chcela byt tehu ze som zabudala na vsetko zabudala som zic a tesit sa z inych veci
A potrebujem to zmenit ... aj ked sama Neviem ako
@tinni a preco sa vam nedari .. bola si na nejakych vysetreniach ?
Ty a partner ste v poriadku ovulku menstruaciu a ovulku mavas kazdy mesiac ? Snazila si sa zistovat co je vlastne zle ?
Podaktore pary teda maju problem aj ked su Uplne zdravy proste len treba cas ...
Lenze na to by som sa nespoliehala...ani v sne by ma nenapadlo ze budem mat taky velky problem otehotniet
A potom som zistila ze mam cysty a anovulacne cykly
To vsetko sa casom dalo do poriadku brala som tabletky na podporu ovulky teda beriem eate a bola som na operacii kedze som mala polycisticke vajecniky
( PCO )
No nikdy by ma nenapadlo ze nieco take sa deje brala som to tak ze proste sa nedari davala som tomu cas
Ale bola to chyba Mala som to zacat riesit skor
@vyvka presne aj ja takto po pôrode som čakala a odpočítavala dni kedy sa budeme môcť cim skôr snažiť znovu... žila som preto ale po prvom neúspešnom pokuse som začala z toho upustat a teraz som upustila ešte viac... ideme stavat domcek tak sa budem venovať tomu a veriť že to vyjde a možno to už vyšlo tento mesiac... ako nehovorím budem sklamana keď MS dôjde ale zase každým cyklom som bližšie k babetku verím tomu 😊😊😊 a držím ti prsty aby to vyšlo a podarilo sa
@tinni ďakujem aj ja tebe držím prsty a prajem pozitívne myslenie 😉
@vyvka Mame za sebou uz kopec vysetreni... Partner ma horsi spermiogram (malo spermii a pomale), ja mam trombofilne mutacie - na to beriem lieky na zriedenie krvi a este mam problem s reprodukcnou imunologiou - na to beriem dokonca kortikoidy. Ovulaciu podla merania bt a podla ovu testov mavam. A ja som uz tiez bola tehotna, ale v novembri minuleho roku som potratila, v 11.tt som musela ist na kyretaz a odvtedy sa nam nedari :( myslim na to kazdy jeden den - ja uz som si hovorila, ci nahodou nie som blazon, pretoze tie myslienky ma prepadaju fakt kazdu chvilu
@tinni ja som po potrate bola psychicky na tom velmi zle uzatvarala som sa do seba a nikomu som nepovedala co ma trapi dokonca ani manzelovy
Vsetko som to zazivala sama nezniesla som ak ma niekto lutoval a rozpraval mi ze vsetko bude dobre a ze sa to podari bolo mi este horsie
Tak som to vsetko prezivala
Potajomky a sama ....
robila som si stale tehu testy a dufala ze budem zase velmi skoro tehotna nahovarala si blbosti nevedela som na nic ine mysliet nechodila som vonku nestretavala sa s kamaratkami
A sice nepresla az taka dlha doba 4 januara som Potratila a vzdy si na to spomeniem a bude to boliet stale ale nejako som sa prinutila na to nemysliet a netrapit sa ako prisla prva ms po Potrate s nou aj dalsia nadej na tehu
Aj ked tento mesiac zase nekonecne testovanie cakanie tlacenie na pili stresy atd .. tak pochybujem ze to vyjde
Ale dalsi mesiac dalsia nadej !! 🙂
Ja verim ze ak ty budes chciet zmenit Tvoje zmyslanie a bude len a len pozitivne ...tak sa coskoro dockaa vytuzenych //
@bibih vecer som trocha spinila v noci nic a rano zasa trocha ked som sa utrela a potom zasa nic..no som v praci a pozerala som pred chvilou a je tam zasa trocha,takze asi sa rozbieha ta svina..uz ked tak tak nech sa rozbehne poriadne aby som mohla zacat novy cyklus s novou nadejou.Je to na nervy.
@vyvka to aj ja som to zavivala, a najhorší bol pre mna 14.marec kedy som mala termin pôrodu, mala som sa už tešiť z chlapčeka ale po tomto dni sa to vo mne všetko zlomilo a ja som sa konečne akokeby znovu nadýchla 😊
@snazilka1004 chapem ta
Mne to prislo vsetko samo natlacila som si do hlavy ze tym ze sa budem trapit cas nevratim a zacala som Zit 🙂
Trosku sa Bojim mam posledne 2 mesiace s clomidom na podporu ovulky
Ale snad .. to dobre dopadne len ten hore vie kedy je ten spravny cas a ja to nijak nezmenim bohuzial snazim sa uzivat si chodit Vonku odreagovat sa
A nejak to ide samo
@tinni no to poznam. Tak to dostan zo seba von a nech sa Ti ulavi a sup bojovat dalej. Ja verim, ze to pride. Ja zasa uz od soboty cakam mrchu, kazdy den zacinam s pocitom, ze prvy den cyklu, potom cely den po krvicke ani stopy a do reality ma potom hned vratia tie biele testy, ze ona si dojde, len s meskanim :(. Uz by naozaj mohla dojst, nech sa mozem tesit na novu sancu, lebo toto je len tapanie do prkna :(
@antonia08karabin no ja zasa tak isto ako vcera. Rano krv a cely den vobec nic. Aj to podbrusko prestalo boliet. No aj dnes test biely. Tak uz naozaj len cakat na mrchu :(
@bibih u mna sa dnes rozbehla uplne takze nic z toho..prestavam verit a to som aspon dufala ale to by bol asi zazrak.
Ahojte dnes som bola prvykrat na folikulometrii..myslite ze na 9 DC je 13 mm v norme? 🙂
@veronika2703 jasne, podľa mna ovulacia bude okolo 13-14 dc. Folikul by mal rast 2mm za deň a praská okolo 21 mm
@tinni dakujem 🙂
@antonia08karabin och uz ti ju aj zavidim :( ja stale nic :( mam obavy , ze budem musiet na vyvolavacku :(

@majuska72 ktory dpo si?