icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
ja197
20. mar 2018

@vyvka nabudúce určite vyjde 🤗 ja ešte čakám 😂 tiež dlhé cykly ako ty, aplikácia ukazuje ešte 4 dni 😂 zajtra ráno urobím test, ale mám doma iba 25kovy

vyvka
20. mar 2018

@ja197 drzim palce nech to vyjde potom sem hod test budem cakat

bibih
21. mar 2018

Joooooj dievcata, mne nie a nie prist ta mrcha :( keby aspon testy boli pozitivne :( pockam do konca tyzdna a pojdem asi na vyvolavacku :( uz by mohla prist, lebo s nou aj nova nadej na tehu, ale takto nic :( a som z toho uz naozaj smutna :(

antonia08karabin
21. mar 2018

@bibih mozno ti to vyslo zlaticko 😉 ja uz zacinam dnes s clostylom ale aj tak neverim ze sa zadari..mam sice divnu menstruaciu ale je.drzim prsty ✊❤

updatevani
21. mar 2018

@bibih kolko dni nemas ms ?

majuska72
Autor odpoveď zmazal
antonia08karabin
21. mar 2018

@majuska72 bodaj by si mala pravdu ale uz ani nedufam..rok a stale nic..ja viem ze niektore sa snazia dlhsie ale uz ozaj prestavam verit ze sa podari bez pomoci ako ifv alebo ket 😔

majuska72
Autor odpoveď zmazal
tinni
21. mar 2018

@majuska72 A ty mas pozitivny test? 😍

kvetinka29
21. mar 2018

@majuska72 ahoj, dobre chapem, ze si tehu? 🤰

majuska72
Autor odpoveď zmazal
kvetinka29
21. mar 2018

@majuska72 Velka gratulaaacia 😍😘 dufam, ze vsetko ti dobre dopadne, ja som uz v 14tt a tiez s clostilom na 1x 😍

majuska72
Autor odpoveď zmazal
majuska72
Autor odpoveď zmazal
kvetinka29
21. mar 2018

@majuska72 urcite bude vsetko v poriadku, musi, ine si netreba pripustat. Ja mam termin 26.9.

majuska72
Autor odpoveď zmazal
kvetinka29
21. mar 2018

@majuska72 neboj nic, to ti ubehne a aspon sa mas na co tesit. Ja som podla kalkulacky ratala 8.9. a nakoniec som mala posunutu ovulaciu o 2 tyzdne a aj babatko ma o 2 tyzdne mensie miery takze zatial mam termin 26.9. Juuuj velmi sa z teba tesim 😘

majuska72
Autor odpoveď zmazal
tinni
21. mar 2018

@majuska72 jeeeej, no gratulujem, to je krasna sprava ❤ velmi drzim palce a dufam ze buduci mesiac ta budeme vsetky nasledovat 🙂))
Vy ste mali nejake problemy, alebo preco ste riesili aj clostyl?

bibih
21. mar 2018

@antonia08karabin ale praveze testy su negativne. Aj ked, stale verim, no kazdy den zacinam s tym, ze si urobim test, ci nahodou a stale je biely. Joooj drzim aj ja palce. Ten som este nebrala.

bibih
21. mar 2018

@updatevani no ja ho mavam presny ako hodinky 28dni. A dnes je to 6ty den navrch. Takze 34 zatial som bez. Ale myslim si, ze test by to uz ukazal. Hoci minuly pondelok sme naposledy isli naostro. Aj keby sa nieco chytilo, uz by bolo vidiet. A hlavne to bol cas, kedy som mala chvilku pred MS.

majuska72
Autor odpoveď zmazal
bibih
21. mar 2018

@majuska72 dakujeme a blahozelam velmi! 🙂 verim, ze kazda si cochvilka najdeme taky krasny testik 🙏

majuska72
Autor odpoveď zmazal
tinni
21. mar 2018

@majuska72 tak to je super, ze ti takto pomohli, tak teraz si to uzivaj, oddychuj a budeme tu cakat fotky z ultrazvuku 🙂 je super si tu precitat takyto uspech, mne osobne to dodava silu a nadej ❤🙏

majuska72
Autor odpoveď zmazal
vierocka29
21. mar 2018

Ahojte, gratulujem všetkým budúcim mamičkám 🙂 a snažilkám drzím palce, nech sa to podarí, čo najskôr. My s priateľom sa snažíme už rok a zatial nič. Krvný a hormonálny obraz mám v poriadku, menštruáciu a ovuláciu pravidelnú, vajíčka mi dozrievajú, partnerov spermiogram je tiež ok. tak čakáme na zázrak 🙂
O týždeň idem na laparoskopiu, tak verím, že tento rok uvidím aj ja dve //
Držte palce 🙂

majuska72
21. mar 2018

@vierocka29 držím veľmi palce , nech operácia dopadne dobre a o chvíľu sa tu tešíš z pozitívneho testu 🙂

peta1223
21. mar 2018

@vierocka29 ahoj mne po laparoskopickej operácii sa podarilo otehotnieť cca Asi 3 týždeň od operácie takže držím palce 🙂

vierocka29
21. mar 2018

@peta1223 Ahoj, gratulujem 🙂 aj Ti niečo zistili?