icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
susinka2901
autor
21. mar 2018

@vierocka29 ahoj držím silno palce aby laparoskopia dopadla dobre. Ja som bola v januári. Tiež sme mali všetko ukážkové. No po laparke my oznámili,že mám nepriechodné vajcovody. Bola som sklamaná pretože všetko mám v poriadku inak. No na druhej strane som rada,že som laparku absolvovala. Je to dobre,že žijeme v dobe kedy už vedia lekári odhaliť rôzne skryvajuce sa problémy . Tak držím palce aby všetko dopadlo dobre a podarilo sa otehotnieť 😘

matik7
21. mar 2018

@susinka2901 a ako si dopadla s tou cystou? Viem, ze si cakala na nejake onko vysledky, dufam, ze boli v poriadku🙂

susinka2901
autor
21. mar 2018

@matik7 ahoj Matik našťastie všetko je OK. Zajtra idem o 10:00 k doktorovi odsat cystu. Potom už,len dúfať,že znova nenarastie a že v apríli budeme môcť konečne podstúpiť naše prvé ivf. I keď pomaly si zvykam nato,že z centra odchádzam väčšinou s plačom. No už sa musí otočiť karta konečne 😍

vierocka29
21. mar 2018

@susinka2901 Ďakujem krásne 🙂 AJ Tebe držím palce, nech sa Ti podarí, čo najskôr. Ak sa môžem opýtať, vaječníky Ti spriechodnili cez laparku?

katka8817
21. mar 2018

Ahojte, tak včera tretia kontrola v SPLNE, USG v poriadku, dostala som krátky protokol, plno injekcií a inštrukcie k tomu, už len čakať na menzes, ktorý by mal doraziť túto sobotu a konečne začíname stimulovať. Pomaly začínam vybavovať aj predoperačné a predanesteziologické pred OPU, v piatok idem k obvoďákovi na krv a v pondelok po výsledky a s nimi rovno na predanesteziologické. Juuuuuj tak sa veľmi teším🙂, nech sa to podarí na 1x, držte mi palce.

katka8817
21. mar 2018

@susinka2901 Držím ti silno palce, apríl je náš🙏😉👶

susinka2901
autor
21. mar 2018

@vierocka29 žiaľ nie. Skúšali to na 2 krát a neprešla kontrastna látka ani raz. Odporúčali nám umelé oplodnenie. Sme v štádiu kedy čakáme na začatie našej prvej stimulácie. Keďže krátko po laparke sa mi spravila cysta na pravom vaječníku. Troška sa nám to skomplikovalo a tak sme teraz na mŕtvom bode. Veľa ľudí mi radi skúšať ešte prirodzene a odrádza má od ivf. No ja už čakať nechcem. Prirodzene sme sa o babo snažili rok a pol a nevyšlo to. Teraz keď mám 30 rokov a detičky by sme chceli 2 tak tu nechcem strácať čas a skúšať či to vyjde prirodzene. Kebyže mám o 5 rokov menej možno by som inak rozmýšľala,ale takto neváham. A verím,že v apríli už začneme stimulovať. 😍

ja197
21. mar 2018

@vyvka no tak to pridávam test, keď už si tak chcela, aj keď pochybujem že tam niečo uvidíš, naživo tam čosi je ale len priamo pri lampe, takže predpokladám že to je len kanálik...takže ani u mňa tento mesiac pravdepodobne nič

vyvka
21. mar 2018

@ja197 no vidim slabu nitku take som Mala aj ja a prisla ms :(
Ale to neznamena ze to je tvoj pripad ... moze sa tam druha / este ukazat

vyvka
21. mar 2018

@ja197 kedy mas mat ms ?? Mas aj nejake priznaky ?

ja197
21. mar 2018

@vyvka aplikácia hovorí že v sobotu 😂😂 ale vzhľadom na môj cyklus hore dole je to otázne 😂

vyvka
21. mar 2018

@ja197 to poznam no este nieje nic stratene
Pokial nemas ms drzim prsty snad to vyjde

ja197
21. mar 2018

@vyvka neverím už tomu 😊 počkám ms a idem konečne začať cvičiť, už sa chystám od nového roka 😊

vyvka
21. mar 2018

@ja197 to aj ja .. som si hovorila hned ak pride ms zacinam cvicit zmenim stravu
A hned na to som aj ochorela
Chripka k tomu ... ms
Tak dufam ze cim skor to vsetko prejde nech zacnem
Zase mam vyhovorku a cakam asi do druheho roka 🤦‍♀️🤦‍♀️

ja197
21. mar 2018

@vyvka ms prejde, choroba tiež a môžeš sa do toho pustiť 😊

peta1223
21. mar 2018

@vierocka29 nemáš k čomu o bábätko som prišla ale bojujeme ďalej a ano mala som zdrazenu krv.

vyvka
21. mar 2018

@ja197 To hej len ci to zase neodlozim ... dufam ze nie

updatevani
21. mar 2018

@bibih tak sprav este test 🙂 budem drzat prsteky 🙂 ...mozno len si mala posunutu ovu alebo sa uchytilo na poslednu chvilku 🙂

vyvka
21. mar 2018

Baby ...potrebovala by som radu beriem clomid na podporu ovulky dnes som si dala druhu davku
No ... citim sa velmi zle zvysena horucka nadcha bolest hrdla hlavy Tabletky ziadne nepijem no sa obavam ze by choroba mohla mat zly efekt na ucinok tabletiek
Mali ste.. s tym skusenost ??

miminkaaa3
21. mar 2018

ahojte..no ja som dnes cakala,ze pridu kramy a vcera ma vecer bolelo v podbrusku aj dnes rano ze dost a nic , tak som velmi zvedava ci pridu a zajtra ide muz na spermiogram,tak drzte palce😉

bibih
21. mar 2018

@updatevani dakujem. Urobim uz az v nedelu a ked bude biely, pojdem k lekarke. Uvidime. Do nedele
Uz netestujem. Lebo som uz ako psychos 😂

veronika2703
22. mar 2018

Baby prosim poradte..v utorok som mala 9 DC folikul 13 mm..dnes tam uz nebol..ako je to mozne????

tyty64
22. mar 2018

@veronika2703 Nie Jen možné že ho iba nevideli? Taký maly by hádam nemal prasknúť 🤔

veronika2703
22. mar 2018

@tyty64 nie nie 😞 a este k tomu vcera vecer som mala takmer pozitivny ovu test a dnes uz nic 🤷🏼‍♀️ nechapem to

vierocka29
22. mar 2018

@susinka2901 Tak silno držím palce 🙂

topasitta
22. mar 2018

@veronika2703 ahojky. Ja si myslim, ze narastol a praskol. Daj si zmerat hladinu progesteronu (aspon, bud u dr. Alebo ako samoplatca ) a uvidime. ☺

veronika2703
22. mar 2018

@topasitta myslis ze moze taky maly prasknut a este aj uspesne???

veronika2703
22. mar 2018

@topasitta moje ovu testy-horne 2 vcera, spodny dnes

vyvka
22. mar 2018

@veronika2703 Folikul rastie 1 az 2 mm za den
Takze od utorka mohol mat maximalne 17mm
Takze je sanca ze ovulka bola neviem teda ci 17mm je maly folikul na prasknutie
Ale zvycajne folikul praska pri 21mm ale je to Individualne... to ti dr nerobi dalsie vysetrenia ako napriklad potvrdenie s krvi ci bola ovulka alebo nie ?

veronika2703
22. mar 2018

@vyvka nie nic mi nerobi! uplne som rozculena teraz...len trapne dojdite o mesiac a uvidime...a ked to bude o mesiac to iste tak dalsi mesiac co?! uz sa mi nechce tolko cakat :/