Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

Joooooj dievcata, mne nie a nie prist ta mrcha :( keby aspon testy boli pozitivne :( pockam do konca tyzdna a pojdem asi na vyvolavacku :( uz by mohla prist, lebo s nou aj nova nadej na tehu, ale takto nic :( a som z toho uz naozaj smutna :(
@bibih mozno ti to vyslo zlaticko 😉 ja uz zacinam dnes s clostylom ale aj tak neverim ze sa zadari..mam sice divnu menstruaciu ale je.drzim prsty ✊❤
@bibih kolko dni nemas ms ?
@majuska72 bodaj by si mala pravdu ale uz ani nedufam..rok a stale nic..ja viem ze niektore sa snazia dlhsie ale uz ozaj prestavam verit ze sa podari bez pomoci ako ifv alebo ket 😔
@majuska72 ahoj, dobre chapem, ze si tehu? 🤰
@majuska72 Velka gratulaaacia 😍😘 dufam, ze vsetko ti dobre dopadne, ja som uz v 14tt a tiez s clostilom na 1x 😍
@majuska72 urcite bude vsetko v poriadku, musi, ine si netreba pripustat. Ja mam termin 26.9.
@majuska72 neboj nic, to ti ubehne a aspon sa mas na co tesit. Ja som podla kalkulacky ratala 8.9. a nakoniec som mala posunutu ovulaciu o 2 tyzdne a aj babatko ma o 2 tyzdne mensie miery takze zatial mam termin 26.9. Juuuj velmi sa z teba tesim 😘
@antonia08karabin ale praveze testy su negativne. Aj ked, stale verim, no kazdy den zacinam s tym, ze si urobim test, ci nahodou a stale je biely. Joooj drzim aj ja palce. Ten som este nebrala.
@updatevani no ja ho mavam presny ako hodinky 28dni. A dnes je to 6ty den navrch. Takze 34 zatial som bez. Ale myslim si, ze test by to uz ukazal. Hoci minuly pondelok sme naposledy isli naostro. Aj keby sa nieco chytilo, uz by bolo vidiet. A hlavne to bol cas, kedy som mala chvilku pred MS.
Ahojte, gratulujem všetkým budúcim mamičkám 🙂 a snažilkám drzím palce, nech sa to podarí, čo najskôr. My s priateľom sa snažíme už rok a zatial nič. Krvný a hormonálny obraz mám v poriadku, menštruáciu a ovuláciu pravidelnú, vajíčka mi dozrievajú, partnerov spermiogram je tiež ok. tak čakáme na zázrak 🙂
O týždeň idem na laparoskopiu, tak verím, že tento rok uvidím aj ja dve //
Držte palce 🙂
@vierocka29 držím veľmi palce , nech operácia dopadne dobre a o chvíľu sa tu tešíš z pozitívneho testu 🙂
@vierocka29 ahoj mne po laparoskopickej operácii sa podarilo otehotnieť cca Asi 3 týždeň od operácie takže držím palce 🙂
@peta1223 Ahoj, gratulujem 🙂 aj Ti niečo zistili?

@vyvka nabudúce určite vyjde 🤗 ja ešte čakám 😂 tiež dlhé cykly ako ty, aplikácia ukazuje ešte 4 dni 😂 zajtra ráno urobím test, ale mám doma iba 25kovy