icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
sonka_miro
1. apr 2018

@updatevani tiez som uz dva krat o mimi prisla, ale snazim sa patrat co vsetko sa este da a co mozem urobit len neviem najst lekara, uz som objednala D od swansonu a k tomu magnezium

sonka_miro
1. apr 2018

@sandrusik22 urcite si to chcem dat zopakovat a D som uz objednala od swansonu. ale voj doki je ok, uz si nim riesila aj problemy ci len klasicke veci zatial

ja197
1. apr 2018

Ahojte dievčatá, pred týždňom som mala dostať ms (neviem kedy presne pretože mám nepravidelnú ms), v pondelok mi začal svetlo hnedý výtok, myslela som že sa to už rozbieha, ale v takom rozsahu to zostalo až do piatku, denne som potrebovala max 2 intímky, takže slabučké...od piatku nič, robila som si test dnes, je na ňom niečo ale neviem či je to čiarka, vidno to voľným okom...Čo myslíte?

sandrusik22
1. apr 2018

@sonka_miro veď to že prvý krát idem riešiť niečo takéto takze uvidíme ako dopadnem ako sa k tomu postaví keďže nemám MS či sa bude snažiť mi spraviť všetky vyšetrenia alebo len vyvolavacky dať. Naposledy mi dal vyvolavacku ale ja som sa rozhodla odvtedy počkať ze či príde ale nemám MS snažila som sa to riešiť prírodné ale nič telo je nejaké zblbnutí po HAK utlmené...takze dám ti vedieť ako sa ktomu postaví či bude ochotný všetko somnou prediskutovať a navrhnúť čo ďalej

sandrusik22
1. apr 2018

@sonka_miro swanson je dobrá firma hlavne nech je to D3 vo vyšších jednotkách

sonka_miro
1. apr 2018

@sandrusik22 je to 5000ka dufam ze bude dobre

sandrusik22
1. apr 2018

@sonka_miro áno to je super maximálne postačujúce

miminkaaa3
1. apr 2018

Akoze mne menzes este neprisiel a dnes je 11 den co mi meskaju a uz som si dva testy robila a negativne

sonka_miro
2. apr 2018

@sandrusik22 dakujem a drzim palce

sandrusik22
2. apr 2018

@sonka_miro ďakujem aj ja tebe 😊

bibih
Autor odpoveď zmazal
katka8817
3. apr 2018

Ahojte, tak dnešná kontrola v SPLN nedopadla veľmi povzbudzujúco, vraj folikuli nerastú tak ako by mali, dnešný 6 deň stimulácie mám sliznicu 5 mm a pravý ovárium 11 mm a ľavý 10 mm, ďalšia kontrola USG vo štvrtok ráno a podľa výsledku uvidíme či pokračujeme alebo stimuláciu rušíme, som z toho nešťastná😢

sandrusik22
3. apr 2018

@katka8817 to ma mrzí :( ale budem držať palčeky na ďalšiu kontrolu nech všetko dobre dopadne

vierocka29
3. apr 2018

@bibih mas ovulaciu. Tak sup na to🙂

bibih
Autor odpoveď zmazal
vierocka29
3. apr 2018

@bibih nech sa zadari ✊🏻

bibih
Autor odpoveď zmazal
vyvka
3. apr 2018

@tinni ahoj .. dlho som ta tu nevidela ako sa ti dary

bibih
3. apr 2018

@vierocka29 dakujem 🙏😇😘🐣 napodobne!!! 🙂

majuskabobi
3. apr 2018

Máte niektorá skúsenosť s týmto krémom?
https://biopotravinyraj.sk/progestella-prirodny...

veronika1306
4. apr 2018

Ahojte som tu nova a velmi malo sem chodim aj velmi malo prispievam do diskusii ale uz som z toho na nervy a asi sa potrebujem porozpravat z niekym kto ma podobny problem...ja mam sice dve deticky ale velmi by sme s manzelom chceli este jedno /babatentko lebo bohuzial to bude nase posledne ak vobec bude ale akosi sa nam nedari uz od 8/2017. viem ze niekto caka na babatko roky ale my sme nemali nikdy problem a teraz to uz tvra dlho a som z toho nervna....velmi tuzime po dalsom drobcovi...a budem rada ak budem moct pokecat s niekym a odreagujem sa trosku....vsetkym prajem aby sa to rychlucko podarilo

evellin26
5. apr 2018

@veronika1306 ahoj, my tiež takto bojujeme o mimi, síce už dlhšie skoro 2r.. mam jednu dcérku 4r, aj o ňu sme sa dlho snažili, potom sme skusili laparku, tam sa podarilo po 8mes a v 8tt odišlo, ale stále dúfame, že sa podarí časom zas a úspešne 🙂

snazilka1004
5. apr 2018

Tak u naše rok 2018 priniesol zase novú nadej 😊 MS mešká 4 deň, test robeny ešte v pondelok.... dezim vam všetkým prsty aby ste si aj vy našli takéto krásne čiarky... čaká ma ešte dlha cesta ale verím ze bude uspesna 🙏

bibih
Autor odpoveď zmazal
vyvka
5. apr 2018

@snazilka1004 Gratulujem velmiii nadherne kolajnicky

velmi si prajem aby som tento mesiac mala Taky :(
Ako si to dokazala 😆😆😆😆
Nesustredila si sa nato ?? Tak velmi sa snazim obalamutit hlavu ze nato nemyslim neriesim ale hlavu neokabatim ...
kazdy den hladam
Nejake priznaky tehotenstva :(

veronika1306
5. apr 2018

@evellin26 tak to ma mrzi velmi ti prajem to babatko po takychto starostiach ja veru nemam az take starosti prve dve sa nam podarili hned na sup ale som po dvoch cisarskych a asi to uz nie je ono tak ako ma byt....a psychika je vela no ale nemysli nato...budem rada ak si raz za cas napiseme😊

evellin26
5. apr 2018

@veronika1306 tiež som mala cisársky prvý a celkovo tiež neviem, keď sa to už dva krát podarilo od čoho to závisí, určite aj tá psychika veľa urobí, tento mesiac mi dr predpísal duphaston, a že to aj pomáha pri snažení, tak som zvedavá 🙂

snazilka1004
5. apr 2018

@vyvka presne tak, tento mesiac som šan vôbec nesustredila nato, že to vyjde, lebo bola som chorá a neverila som že sa to podarí a ani sme sa nesnažili a vyšlo to😊 už len to dotiahnuť úspešne do konca 🙏... neboj sa určite sa to podarí čoskoro, dezim prsty

vierocka29
5. apr 2018

@snazilka1004 gratulujem 🙂

majuska72
5. apr 2018

@snazilka1004 gratulujem a krásne tehulkovanie