icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
snazilka1004
27. mar 2018

@majuska72 mrzí ma to veľmi ale snáď nebolo v poriadku a je lepšie keď sa to skončí skôr ako neskôr a bolí to viac (viem o čom píšem) nabudúce to vyjde, aj tu na fórach veľa žien otehotnelo hneď po prvej MS 🙂 aj keď žiaľ a bolesť je veľká ale čas to vylieči, naozaj a niesú to len prázdne slová

majuska72
Autor odpoveď zmazal
snazilka1004
27. mar 2018

@majuska72 ďakujem bojím sa aj tešiť, lebo ešte je skoro a neviem ako prekonám strach ale snáď to zvládnem a všetko už bude v poriadku aj keď už do konca tehu nebudem asi spokojná a budem sa báť 🙂 ale verim silno že toto už dopadne dobre

majuska72
Autor odpoveď zmazal
snazilka1004
27. mar 2018

@majuska72 ja pri prvom som testovala 4 dni pred, tiež cca na 10 DPO... teraz som skúsila skôr taký vnútorný pocit, ale neteším sa ešte veľmi aj keď trošku áno keďže je možnosť, že to vyšlo ... ale chcela som tým povedať, že predtým som testovala skôr a dotiahla som to až do 23tt, takže nemyslím si že je zle testovať skôr... ak má ostať ostane 🙂

majuska72
Autor odpoveď zmazal
snazilka1004
27. mar 2018

@majuska72 nabudúce to už vyjde uvidis ... mne sestrička povedala že už ma taký pocit že najprv musí každý potratit aby to vyšlo- že majú strašne veľa potratov hlavne u prvorodickach

majuska72
Autor odpoveď zmazal
vyvka
27. mar 2018

@snazilka1004 Sestricka to uplne vystihla .. skoro vsetky moje sesternice a kamosky .. najprv potratili a az na druhy krat to vyslo ..
Ja som Ties potratila ... v january a utesujem sa ze uz bude len dobre 🙂

vierocka29
27. mar 2018

@snazilka1004 gratulujem 🙂 uz nech ta palicka len silnie a aby to dobre dopadlo 🙂

katka8817
28. mar 2018

Ahojte dievčatá, tak ja od dnes začínam pichať, stimulácia začína🙏

susinka2901
autor
28. mar 2018

@katka8817 ahoj držím silno palce 😉

katka8817
28. mar 2018

@susinka2901 ďakujem, prvý deň úspešne pichnutý a ty ako pokračuješ?

susinka2901
autor
28. mar 2018

@katka8817 v sobotu budem 16 DC začnem brat tu antikoncepciu,26 DC ju vysadim. Medzi tým 25 DC idem na kontrolné sono a ak tam nič nebude tak od 2 DC začínam aj ja stimulovať 😉

snazilka1004
29. mar 2018

Silnieme zatiaľ 😊🙏 12 DPO , 4-3 dni do MS, prosím Bože nech už nepríde ❤️

katka8817
29. mar 2018

@susinka2901 super, tak držím palce nech sa podarí🙏

miminkaaa3
29. mar 2018

Baby..ja som uzivala par mesiacov clostilbegyt a minule som si nedavala a teraz mi meskaju 9dni test mi v nedelu ukazal,ze som tehotna neni...ja vobec nechapem preco

tinka2301
29. mar 2018

@katka8817 ahoj keď sa môžem opýtať do akého centra chodis ? ☺

luckam89
29. mar 2018

Ahojte kocky, potrebovala by som poradit - snazime sa s manzelom 1,5 roka o babo. Dnes som bola na gynde, HP mam ukazkovy, takisto manzel spermiogram, tak mi dala vymenny listok na laparoskopiu. Kocky, ako to prebieha? Je to bolestive? A kde v Trencine a okoli to robia a boli ste spokojne? A cena sa tam ako asi pohybuje? Dakujem za kazdu pomoc

katka8817
30. mar 2018

@tinka2301 SPLN Košice

kukurica77
30. mar 2018

@snazilka1004 krasne ciarky,gratulujem !!! Zelam bezproblemove tehotenstvo.

snazilka1004
30. mar 2018

@kukurica77 ďakujem dúfam že tentokrát dôjdeme do šťastného konca 😊😊😊

vierocka29
30. mar 2018

@luckam89 ahoj. My sme s priatelom mame tiez vsetko ukazkove, ale nedari sa nam skoro rok, tak ma lekar poslal na laparku. Bola som teraz v utorok v bratislave. Vobec sa nicoho nemusis bat. Rano ma operovali o o 13:00 som uz bola doma. Prve dva dni som mala mierne bolesti pri vstavani z postele a trosku tazsie sa mi cikalo, kedze som bola nacievkovana, ale da sa to vydrzat 🙂 mam brucho nafuknute z toho plynu a ked som bola dlhsie na nohach, boleli ma ramena (z plynu, kt stupa hore), ale ked lezis je to ok. Dnes (tri dni od operacie) som uplne v pohode, skurat ma bolia jazvy pri smiati, kychani a kaslani. Trochu spinim, ale nic hrozne. V stredu idem na stichy.
Nastastie mi nic nezistili, iba mi precistili cesty. Tak po menstruacii ideme na to 🙂
Platila som 130 eur.
Ak mas este otazky, kludne napis 🙂

tinka2301
31. mar 2018

@katka8817 tak silno držím palce nech to vyjde. ☺ ja chodím do Gyncare a vôbec netuším čo nás mňa čaká..... 🤔

sandrusik22
1. apr 2018

Ahojte snazilky idem sa sem šupnúť ku Vám my sa začíname snažiť o babo ale ešte si dávam doporiadku cyklus keďže som vysadila antikoncepciu pred pol rokom a odvtedy mám menzes len po vyvolavacke po sviatkoch sa chystám ku gyn na hormonálny profil aby som vedela čo mám s hormónmi keďže nemám MS takze najbližšie ma čaká vyvolavacka a potom HP a uvidíme ďalej verím že tento rok bude úspešný 🤗

topasitta
1. apr 2018

@sandrusik22 ahoj, držím ti palce, nech sa cyklus čím skôr dá do poriadku 😘

sonka_miro
1. apr 2018

babenky prosim ktore ste z BA akeho mate lekara, lebo ja uz som zufala hladam lekara/lekarku ktora sa mi aj bude venovat a nie ma hned odpise. Vsetky vysetrenia mame ok, akurat sa dosla na to ze mam nizke AMH ale vraj to moze byt falosne nizke kvoli nizkemu vitaminu D co mam hlboko pod normou a fsh mam ok. A tym padom mam asi anovulacne cykly. Nesledujem ovulaciu. ale od dalsieho cyklu zacinam. Moj lekar ktoreho som menila s tym ze sa mi bude venovat tak ma hned odpisal na centrum a ked sa ho nieco pytam tak mam pocit ze ho neskutocne otravujem. prosim poradte niekoho

sandrusik22
1. apr 2018

@topasitta jej ďakujem krásne verím že sa to da doporiadku čím skôr a budeme sa vytesovat z testíku 😊

updatevani
1. apr 2018

@sonka_miro ahojky, Ba nie som ..ale k vitaminu D....ja ked som prvykrat otehu...mala som takmer ziaden vitamin D...prisli mi nato tak, ze mi kvoli comusi brala obvodna odbery krvy na krvny obraz ... Subezne s vysledkami som zistila ze som tehu...no len o mimi som v 8tt prisla...tak je to len moja konspiracna teoria ale myslim si, ze aj to mohla byt pricina ukoncenia tehu...tak ak mozes zacni cim skor doplnat vitamin D .... 😊

sandrusik22
1. apr 2018

@sonka_miro ahoj ja som z ba chodím do gynaexu ku doktorovi divekimu som snim spokojná. Chystám sa tiež teraz najbližšie lebo nemám MS po vysadení antikoncepcie iba po vyvolavacke chcela som čakať prirodzene aby sa to napravilo ale nič tak idem ku nemu nech mi teda spravi všetko potrebné a uvidíme čo ďalej. Aj po vysadení HAK býva falošné AMH a aj Koli vitamínu D dala by som si to byt tebou zopakovat neskôr a zatiaľ brat vitamín D3