Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@vyvka IUI Ti spravia na SVK iba potom ked Vas oboch otestuju, co moze trosku trvat..
@majuskabobi
Je to velky zahas to IVF alebo preco mam cakat ??
Jasne ved urcite pockam .. nechcem hned pauzu si dam a prave preto sa snazim ziskat
Nejake informacie ohladom IUI nakolko je to mensi zasah
A ty si uz podstupila IVF ?
Alebo planujes ?
@vyvka nepodstupila som zatial ani jedno, planujem IUI , az budeme s manzelikom doma obaja v ten spravny cas, zatial najskor jun
@majuskabobi Velmi drzim Palce nech to Vyjde 🙂
@majuskabobi co je bromelain?
@katka8817 v druhej polovici cyklu skus vitex jahnaci (nahrada za duphasto)pokial mavas cysty tak potom gynex
@kukurica77 bromelain sa odporuca po ovulacii, je to ananasovy enzym, pripadne sa odporuca jest stred z ananasa, ten tvrdy, tusim 5dni po OVU
@vyvka podobne☺️
Ahojte, prosím Vás o radu ak nahodou máte skúsenosti... dnes som bola u dr, zatiaľ sme nič nevideli som 4tt+5, videl len maličkú machulku v maternici ale že viac uvidíme neskôr.. lenže robil mi aj preventívnu a stery na cytológia a vôbec to nebolo prijemne, as tri krát niečo bral...dal má aj na pn a kludovy režim a brat duphaston... a ako som prišla domov na wc som mala trosku spinenie... je možné že z toho steru? Ja už som zúfalá z tohto...ako mám byt teraz kludna..
@evellin26 ahoj, ja vzdy trosku spinim po steroch na cytologiu. A dalsi den uz nic.
@vierocka29
@arousa ďakujem ... veru prestalo hneď tak to bolo tým... už len cakam na ďalšiu kontrolu či je všetko Ok 🙂
Ženy, som po potrate, no sex sme mali s drahým ešte pred prvou mrchou, zároveň sa mi zdá, že som mala asi aj ovulku týždeň pred menzesom (súdiac podľa výtoku), tú som ale vždy mávala týždeň po MS, mávam krátky cyklus. Možno sa to všetko posunulo.. v pondelok som dostala MS, včera skončil. Ale predvčerom a včera ma tak bolela hlava a k tomu sa pridali bolesti bradaviek. Môžem byť znovu tehotná? Potratila som spontánne. Už sa vám niečo podobné stalo? Bola by som šťastná ako blcha.
Baby, taka otazka: da sa otehotniet, aj ked nemavam ten cervikalny hlien?
Volakedy som ho mavala vela, ale poslednu dobu mam pocit, ze ho vobec nemam, ked mam plodne dni.. cim to moze byt? 😕
Dnes 1DC a hor sa do úspešného snažilkovania🙏🙏🙏
Ahojte babulky ako som písala mám problémy s cyklom po vysadení HAK konečne som sa dostala ku gyn a povedal že to na MS vôbec nevyzerá a ten mi pichne agofolin lebo mám nízku sliznicu o tri dni znovu agofolin a potom o týždeň agolutin stretli ste sa s takým postupom ? Nezablokuje ten agolutin ovulku ? Alebo vlastne je možné že ju ani nemám keď dva mesiace nemám MS Ach chceme sa začať snažiť o babo ale reálne by sa asi nemalo ani identifikácia uchytiť keď mám nízku sliznicu :(
@topasitta
@tinni
@olafienko
@snazilka1004
Ahojte žienky .. ako pokračujete ???
@zloba666 ahojky. Ja som po laparke, vsetko ok 😊. Posledne cykly priam nekonecne, tak chcem prist na pricinu. Doktor asi moc nie, posiela ma do centra. Ja tam zatial nechcem ist. Objednala som nas na vysetrenie na reprodukcnu imunologiu a do ambulancie, kde riesia naprotechnologiu. Takze tak 😘 snazim sa to brat v klude. Hlavne ked zistim, ze drahy dva dni neberie pirulky, lebo si ich zabudol zobrat do prace 🙈🙈🙈 a vy? Co nove?
@topasitta
Juuj a laparka bolest bola po nej ???
Ach drzkam palce.. nech vsetky vysetrenia dopadnu v poriadku.
🤣 to pozname moj priatel ten tiez obcas zabudol si dat pilulky....
A ja sa uz vytesujem .. skoro po 2r sa nam zadarilo 😍😗 .. dnes som si test spravila... ale vsetko co zjem .. hned bezim na wc 🤔 tak idem byt asi len na piskotach a kupim colu .. nech nemusim tabletky .. do seba pchat ..
@zloba666 😍😍😍 no tedaa, gratulujem 😘 vidis, dockala si sa. Co tam po nevolnostiach, budete rodicia 😊 najkrajsie prekvapko, ked to necakas, vsak
Uz bolesti nemam, len ked si zatlacim na tie miesta, kde rezali, inak ok .. prve dni to bolelo dost, ale nedavala som si nic od bolesti, len tesne po operacii mi dali v infuzke, potom uz nic.
@zloba666 tak ja som dnes bola na kontrolný ultrazvuk babo pekne rastie sme 7+3 a srdiečko pekne bilo, 23.5. mam prvú poradnu.... okrem toho si musím celé tehotenstvo pichat fraxiparin ale to zvládnem a verím že to dotoahneme do úspešného konca 😊 citam ze sa vam podarilo tak blahoželám 😘 drzim prsty nech je všetko v poriadku 🙏
@snazilka1004
A kedy si isla k dokymu ?? Kolko dni po meskani menstruacii ?? Ja rozmyslam ci pojdem buduci tyzden alebo este pockam 🤔..
Jeej to uz musi byt aka radost ked pocujes srdiecko bit 💕 ..
A teb fraxiparin je kvoli comu ???
Ps. Tiez gratulujeeem
Ahojte, tak sa pridávam do skupiny ak môžem.
Trošku o mne. V roku 2009 som prišla o bábätko v 19tt, v 2010 v 17tt. V 2010 sobáš a v 2011 sa mi vdaka serkláži podarilo donosit dcérku do 26+5tt, prišla na svet s váhou len 950g. V 2012 som sa aj rozvadzala. Jedna sukňa nestačí.
S manželom sme spolu už 6rokov. Po 3,5roku už ani neviem ako som ostala tehu. Moc sme sa tešili, no v januári radosť vystriedal smútok, keď mi v 13tt oznámili diagnózu MA.
Odvtedy už piaty cyklus, výsledky z krvi negatívne. A mňa denne zoziera bolesť.
Tak verím, že tento rok bude úspešný a drobec si príde po lásku aj k nám.
@topasitta ahoj, prosim ta co je ta reprodukcna imunologia? 🙂

@vyvka ja by som na Tvojom mieste pockala, kedze si uz bola tehotna, hoci to nedopadlo dobre, co mi je luto.. teda otehotniet vies, skus si dat pauzu od liekov, lebo aj po ich vysadeni este maju dozvuky, kludne mozes otehotniet dalsi cyklus. To IVFko si nechaj na neskor, ked budes stara korcula ako ja 😏