icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
vierocka29
27. apr 2018

@zloba666 gratulujem 😍 po dvoch rokoch musis skakat dva metre 😀
Ja som mesiac po laparke, teraz sme sa snazili cez plodne dni 5 zo 6 dni sme isli naplno, tak verim 🙏🏻 ze sa zadarilo

zloba666
27. apr 2018

@vierocka29
No este moc nevyskakujem.. uz raz som potratila tak sa trochu bojim 😞 .. tak len v tisku sa tesim ..
Silno drzim palce.. nech sa zadarilo 😊

topasitta
27. apr 2018

@zloba666 dufam a dakujem 😘 tento mesiac isto nie, to som bola rada, ze zijem 😁 tak ale dufam, ze do vianoc si najdem //

topasitta
27. apr 2018

@vierocka29 no presne neviem 🙈 len co som sa na nete docitala:

V rámci reprodukčnej imunológie sa vykonávajú rôzna vyšetrenia, napríklad: vyšetrenie bunkovej imunity (bunková imunita, Intracelulárne cytokíny), vyšetrenie reprodukčného systému (protilátky proti spermiám, zona pellucida, ováriám), skríning systémových autoimunitných ochorení  (ANA screen, protilátky proti  ß-2-glykoproteínu I, Antifosfolipidový syndróm, protilátky proti annexinu V, protilátky proti protrombinu, vyšetrenie ostatných ochorení (skríning celiakie, vitamín D, histamínová intolerancia, cystická fibróza, štítna žľaza).

Niekedy imunitny system velmi bojuje proti spermiam alebo plodu..potom su tazkosti s otehotnenim a donosenim deticiek. Tak chcem vediet, ako sme na tom.

topasitta
27. apr 2018

@zloba666 zlobka a boli ste na kontrolnom spermiograme? Tusim ste mali tiez taky problem..ani nevies, ako ma tvoje tehotenstvo povzbudilo 😊

zloba666
27. apr 2018

@topasitta
Nie neboli sme na kontrolnom spermiograme 😊 ale stale uzival bluefertil asi cca od decembra do teraz aj ked par krat sa stalo ze vynechal den 😉..
My sme mali zly spermiogram.. pomale.. malo a este aj zlym smerom 😂 a zadarilo sa .. doktor bude prekvapeny 😊

topasitta
27. apr 2018

@zloba666 to teda bude . A morfologiu? Ta bola v poho? Lebo my mame len 1% dobrych

snazilka1004
27. apr 2018

@zloba666 tak ja som sla keď mi 2 týždne meškali, ale to aj preto že prišli vysledky z genetiky a potrebovala som ísť mam hematologiu... inak by som sla až po 3 týždňoch, vtedy je už istota srdiečka a nemáš zbytočne stresy, ... a fraxiparin som musím pichat pretože mi vyšli trombofilne mutácie a mam zvýšene riziko vzniku tromboz a kedze som mala potrat v 23tt bez zjavnej príčiny tak mi nasadili a vlastne už pri každom tehu ho budem brat...

zloba666
28. apr 2018

@topasitta
Morfologiu tam nemam napisanu 🤔
Ale hlavne uzivajte si .. a pride to 😘😍

olafienko
29. apr 2018

@zloba666 Gratulujem!!! 👏👶😘 🙂 Ja si užívam pekné počasie a asi na to až tak nemyslím, ale stále nič. Ešte tak rok tomu viem dať, nebudem to siliť...všetko je ako má byť. Ale potom už asi navštím CAR.💃🌞

zloba666
29. apr 2018

@olafienko
Ďakujem 😙..
A spravne robiš. Uživaj si .. ja som tiez uz neriesila snazenie .. aj som sa vyprdla na folikulometriu a zadarilo sa 🤗 .. ale este stale tomu neverim 🤣 ..

vierocka29
7. máj 2018

Aj vy ju tam vidite, ci mi uz sibe? 😀

eliska1986
7. máj 2018

@vierocka29 je tam🙂krasna jemnucko ruzova ciarocka🙂drzim palce🙂

updatevani
7. máj 2018

@vierocka29 ano, gratulka aj ja som si dnes nasla // 🙂🤗

vierocka29
7. máj 2018

To som si robia teraz vecer, mrcha ma prist 10.5
Ja tomu nemozem uverit!!!!! Po roku snazilkovania.
A nezmizne uz? 😂

vierocka29
7. máj 2018

@updatevani gratulujem 🙂😘

nivea93
7. máj 2018

Joj baby v dobrom vám zavidim. Aj ja už by som si chcela nájsť dve ciarocky. Stále som bola nad vecou ale dnes mi ostalo tak smutno z toho všetkého. Ale aj také dni musia byt

updatevani
7. máj 2018

@vierocka29 dakujem 🙂 a mne mala dojst 9.5...a tiez po roku ....

updatevani
7. máj 2018

@nivea93 vies co mne asi pomohol agnucaston a gynex...

nivea93
7. máj 2018

@updatevani mne by pomohlo mat partnera doma 😂 chodí na tri týždne minimálne preč

kukurica77
7. máj 2018

@vierocka29 tak toto vyzera slubne,sprav test z ranneho,drzim palce,aby ciarocka silnela

vierocka29
8. máj 2018

@kukurica77
Teraz rano.

updatevani
8. máj 2018

@nivea93 no tak to ti verim ...nic ine neostava lete mat mesacnu dovolenku 🙂

kukurica77
8. máj 2018

@vierocka29 Podla mna pekne tmavne..drzim palce

vierocka29
8. máj 2018

@kukurica77 dakujem 🙂

topasitta
8. máj 2018

@vierocka29 @updatevani gratulujem vam baby 😘😘😘

arousa
8. máj 2018

@vierocka29 @updatevani aj cítite bradavky, že vás bolia už? My sa snažíme po spontánnom potrate. Ja som mala dnes resp. 10.5. dostať. Cítim iba jemnú bolesť na pravom vaječníku.

updatevani
8. máj 2018

@arousa vies co ani nie lebo ja som brata len agnucaston na znizenie prolaktinu nakolko som ho mala zvyseny...no a sem tam citim bolest ale malo co ... No a bolesti v oblasti vajcnikov nie stale ale su...test si robila?

arousa
8. máj 2018

@updatevani ešte nie.. mňa vtedy boleli prsia už na začiatku, citlivé bradavky a tak. Aj slabe krvácanie pri uhniezďovaní a teraz nič.

updatevani
8. máj 2018

@arousa aj mna ...ja som tiez po potrate ..rok co sa uz snazime a akoze teraz som s tym najmenej ratala ze sa nam zadari...