icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
arousa
8. máj 2018

@updatevani teda, sme sa tu stretli. A prečo že sa tak dlho nedarilo? Manžel/priateľ pracuje v zahraničí? Ja som potratila v 2 mesiaci t.r. v marci.

zloba666
8. máj 2018

@vierocka29
Vidim ju aj ja 😉

updatevani
8. máj 2018

@arousa ja v 8tt..resp ja som mala prazdny gestacny vak a zacalo klesat hcg pred rokom v aprili... nie mm je doma ...no vies co podla vsetkeho na vine bol prolaktin (hormon na tvorbu materskeho mlieka) zvyseny ... mna strasne boleli od potratu prsia skoro v kuse a to bolo evidentne pricinou...prisli mi na to tusim vo februari robil mi gyn HP, tak som vybrala jedno balenie agnucastonu cele a druhe teraz mi zvysili 2 tabletky...a ja truba som kupila este aj tretie cize mam balenie neotvorene doma... plus tento cyklus som zacala brat aj gynex 🙂 a tiez mam jednu flascicku lebo som netratala ze sa zadari po jednej flascicke ... mimo toho som 2 cykly predtym uz pila alechmilku tento uz nie...a brala som vitamin B,C,D,E magne b6 🙂....

vierocka29
8. máj 2018

@arousa bradavky ma ako prve zacali bolet pred cca tyzdnom a pol-to som vedela ze sa uz nieco deje 😀. A postupne cele prsia. Az do teraz.

arousa
8. máj 2018

@updatevani aj ja v 8 tt. S tým že hormonálny profil som si dala vyšetriť po Vianociach na vlastnú žiadosť, ofrflal to, ale spravil a všetko bolo v poriadku. Od novembra 2017 kyselinu listovú. Po ďalšom cykle 1/2018 som otehotnela, ale bola som často chorá - pracovné prostredie, a tak som aj potratila. Po potrate som si nasadila alchemilku, znovu kyselinu listovú a vitamín E a začala opäť cvičiť.
@vierocka29 prsia ma tentokrát vôbec nebolia, ale už dva týždne mám vyhádzané čelo a dnes aj výsyp na rukách - možno nakoniec zo slnka.

updatevani
8. máj 2018

@arousa tak vyskusaj este aj gynex 🙂 ... ja som praveze teraz chora vcera som zistila ze som tehu a dnes mam hrdlo chytene lezim ... zakon schvalnosti no pritom som uz riadne davno nebola chora....mala si HP ok?

vierocka29
8. máj 2018

@arousa no mne sa minuly pondelok urovil na cele brutalny pas hnedych skvrniek. Neviem, ci to je uz vekom alebo z coho 🤷🏻‍♀️🙂

arousa
8. máj 2018

@updatevani je to vraj zvyčajný príznak otehotnenia - nachladnutie, zápal hrdla a pod. Gynex je na tvorbu vajíčok, nie? To nechcem, lebo mne sa tvoria v poriadku na oboch stranách (to pritom ľavý vaječník ani necítim), a teda v ľavom som mala najväčší folikul, keď som bola na kontrole 27. apríl, vraj to tak vidí, že o dva, tri dni začnú praskať. A v januári, keď som bola na HP, robil tiež folikulometriu a všetko ukážkové. Ani prolaktín zvýšený, nič. Aj som sa čudovala, lebo ja som mávala vždy veľmi bolestivý menzes, snáď posledný rok o niečo menej.
@vierocka29 môže byť hormonálnymi zmenami, ale aj slnkom 🌞

arousa
8. máj 2018

@vierocka29 koľko že máš rokov, ak sa sa môžem opýtať 🙂 keď hovoríš, že vekom

updatevani
8. máj 2018

@arousa no ja som mala tvrobu vajicok tiez v poriadku ked mi robili vysetrenia 🙂 ... no ms som mala bolestivu do kyretu a od vtedy sa uplne zmiernila 🙂 ...vysledky som mala tiez super az na ten prolaktin o mesiac nato po brati agnucastonu som mala z 18,8 hodnotu 9 cize sla o polku dole no odporucali brat 3-6 mesiacov vitaminy tak som brala dalej ...inak myslim ze gynex je aj na upravu cyklu, ukludnuje (aspon ja som bola po nom kludna, ze sa az mm divil ci som to naozaj ja...a prve tehu sa vam podarilo po akom case snazenia?

vierocka29
8. máj 2018

@arousa 30 🙂

arousa
8. máj 2018

@updatevani a keby nespraví HP, tak sa môžeš aj na hlavu postaviť, pravda 😉 u nás v podstate na prvý šup, lebo predtým som si zle rátala ovulku, nejak som to neriešila, nezaoberala som sa tým, ani, že býva sprevádzaná typickým hlienom som dovtedy netušila, keďže sme riešili bývanie, ale skúšali sme to, obaja pracovne vyťažený, tak na to, že máme obaja 28, možno dvakrát do mesiaca 😲 "strašné" čosi, ja viem 😅 ale skártka sa nám nechcelo, a keď sa chcelo jednému, druhý nebol poruke a naopak 😇, a potom som si sadla k pc, hľadala info a objavila som Ameriku! 😂😂😂 mám kratší cyklus, 23 dní, takže sme sa mohli snažiť už od mája 2017 14.DC :D :D

arousa
8. máj 2018

@vierocka29 no rovno nad hrobom, nie? 😂😂 @updatevani držím palce, baby

vierocka29
8. máj 2018

@arousa sak to bolo zo srandy myslene 😂

updatevani
8. máj 2018

@arousa aj u nas na prvy sup ale to som nevedela tiez ani o ovu nic a ani o nicom :D ...az po potrate som sa dozvedela ked som zacala skumat :D ...a napr o takom hp som ani netusila co to mam 26r ale akoze nikdy som to neriesila tak som bola v tomto obmedzena :D ...noo a dokonca som robila teraz 2 cykly ovulaky a aj merala som teplotu ...z teploty som ako tak vysla a z ovulakov vobec ani raz som nemala taku silnu ciarku ako mala byt...no a teraz som na zaciatku tehu test som spravila vcera prvykrat aj ked ms nemeskala a to len kvoli tomu ze teplota mi vyskocila vysoko a den pred tym bolo zle velmi na zvracanie ... tak som robila ten test rano polozila ho na boj a pokracovala v rannej hygiene s tym ze sak aj tak nic nebude ...a ked som sla z kupelky prec brala som test ze vyhodim kuknem a tam druha ciarka skoro ma vyvratilo...no a oficialny termin ms je zajtra ...joj prepac ze som sa rozkecala 🙂

updatevani
8. máj 2018

@arousa samozrejme mam obavi a objim sa ist ku gyn :///

arousa
8. máj 2018

@updatevani ježiši, v pohode, super 🙂 tak sme úplne rovnaké v tomto 😃 teraz som si teda išla spraviť ten test, lebo mne včera dosť nadvihlo žalúdok na sekundu, vygrgla som si a bolo dobre, ale ten výsyp ma štve. Pri prvom som mala strašne vyhádzaný dekolt a hore pri vlasoch a vo vlasoch vyrážky. Teraz mám aj ruky vysypané a zase to čelo... nešla by som ešte na gyndu, nech sa moc nešpárajú, tiež som sa pýtala zastupujúcej gynekologičky, či pri druhom stačí prísť až na konci druhého mesiaca, lebo pri prvom som išla hneď po teste "len" preto, že som sa bála, či nemôže ísť o mimomaternicové. To vraj ale vedia vylúčiť až v druhom mesiaci, na konci, tak mi aj povedala, že stačí, keď prídem na prvé sono až neskôr. Moc by som nechcela, aby sa tak skoro vŕtali vnútri.

updatevani
8. máj 2018

@arousa ooo a aky vysledok? ... mna pri prvom extremne boleli prsia :D a nechapala som co mi vadia nohavice na bruchu...no zajtra by som mala byt 4tt tak som rozmyslala ze bud pojdem o tyzden v stredu v 5tt alebo az o dalsi v 6tt... ci myslim ze este neskor? mam strach ...ja som pri prvom sla zato skoro tiez lebo som mala bakteriu e.coli subezne s tehu mi prisli vysledky a mala som brat antb. (inak potrat pripisujem tej bakterii tak podvedome nejako)

arousa
8. máj 2018

@updatevani noo, neviem, zajtra ráno zopakujem. Choď až neskôr podľa mňa, aj tak knižku ešte nedostaneš a maximálne ťa zavolá o týždeň, dva neskôr a lepšie je určite, aby sa pevne uchytilo, nebolo ožiarované. Môj názor. Ja osobne by som išla až o mesiac. No a vidíš, teraz ťa prsia nebolia. To je sila, aké to vie mať rôzne podoby. Žeby to bolo tým kyretom? ...

updatevani
8. máj 2018

@arousa nie ja si myslim ze agnucastonom on to tlmil vies :D ono postupne zacinaju ale nie je to take ako vtedy ze som skoro strelila...nic ti nie je vidiet na teste ? 🙂 ... ja som truba robila vcera rano dr maxa a mam ebayovskych vela tak som spravila poobede druhy a bola slabucka ciarka aj tam...a dnes rano som zas robila ebayovsky, zajtra chcem spravit taky ten do prudu mocu :D a sobotu mamatest :D a potom uz nic mozno ebayovske :D ked mi bude sibat...ozaj mne pri prvom bolo brutalne zle ja som ani chodit nevladala a nic som v sebe neudrzala mne bolo dobre len ked som spala...tak som zvedava co to bude teraz...

arousa
8. máj 2018

@updatevani môže byť. Ale že by aj všetky tieto prejavy... sranda.. Asi nie, nič tam zatiaľ nevidím, nie ako pri prvom, že som to tam jasne videla, slabú, ale predsa 😉 toto bol pepino pipetový 10kový.. a práveže mne ani zle nebývalo, iba ma hlava bolievala občas, ale ani od žalúdka, nič. To vraj ani nie je dobré, ale tak nebývalo, aj som čakala, každé ráno, keď som sa budila do práce, ale zvládala som :D

updatevani
8. máj 2018

@arousa skus rano potom ..teplotu nemerias?

arousa
8. máj 2018

@updatevani to nie 😉 to mi príde už cez... keby, že mám cez 30 a nedarí sa, taaak ok, ale až takto sa sledovať, to nie je pre mňa

updatevani
8. máj 2018

@arousa aj ja som si to myslela ze to je cez...preto ja som to ani neplanovala dlho robit len 3 cykly aby som vedela kedy mam ovulaciu....nakolko ja som z ovu testov nevedela vyjst :D tie ovu testy mi prisli vacsie psycho ako meranie teploty :D ...inak najlepsie natom ze ja som sa viac sledovala predtym ako teraz, dokonca aj minuly mesiac ked som prvykrat merala a testovala som bola taka strnula ...a teraz mi to bolo jedno :D

arousa
8. máj 2018

@updatevani ja som si už potom odsledovala hlien, lebo teplota je raz taká a raz taká, nie? Tento cyklus som hlien nemala, a stále ma pobolieva ten pravý vaječník ako by malí vajíčka z neho ešte len začať praskať, ale neviem. Možno som ešte ani ovuláciu tento mesiac nemala. Lebo po kyrete som si všimla, že ovulka sa mi nezmenila, tak mi to vychádzalo, že som kvázi ovulovala 3 dni pred prvým menzesom po potrate. Neviem ako to bolo/bude teraz. A ozaj, priznám sa, ten ovu test som si raz spravila v tom februári myslím, a neviem asi to tam oscilovalo niekde okolo ovulácie. Už si dobre nespomínam. Asi fakt, keď to človek vôbec nerieši, aj si užíva ten sex, všetko je to inak

updatevani
8. máj 2018

@arousa no dole ju mas pred ovulkou a hore po ovulke pridam ti moje 2 grafy .... ja som mala choas z hlienu aj mam do teraz ..takze som na to dost kaslala uz vyjde vyjde ked nie nic sa nedeje ...zacala som planovat dovolneku na leto a naplno sa venovat rozostavanemu domu v oktobri by sme chceli uz byvat tak som si bola vyberat co chcem objednavala ludi...

arousa
8. máj 2018

@updatevani vieš čo, kukám na ten test.... ja tam asi aj niečo vidím 🙏

updatevani
8. máj 2018
updatevani
8. máj 2018

@arousa posliiiiiii foto 🙂

arousa
8. máj 2018

@updatevani vyzerá to zaujímavo, takže ty mávaš dlhší cyklus ako ja