icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
kukurica77
9. máj 2018

@updatevani krasny dusik sa crta,nech len pekne tmavne

vierocka29
9. máj 2018

Dakujem vam kocky. 😘😘

updatevani
9. máj 2018

@kukurica77 dakujem 😉

updatevani
9. máj 2018

@vierocka29 oooo gratulka kolko dni meska? 😍🤩

vierocka29
9. máj 2018

@updatevani praveze nemeska, az zajtra mam dostat 🙂😍

updatevani
9. máj 2018

@vierocka29 oooo riadne ciary mas 😮 asi bola skoro ovulka...kolko dnove cykly mas?

vierocka29
9. máj 2018

@updatevani 28 dnove, ale ovulku mavam uz 9-10 den.

updatevani
9. máj 2018

@vierocka29 aj ja mam a ovulku som mala 16 dc tento cyklus 😊

ruzicccka
9. máj 2018

Joj zienky prosim vas potrebujem pocut nejake logicke vysvetlenie preco sa mi deje to co sa deje 😆🤦‍♀️
Dnes som 20DC cyklus mavam kade jaky vetsinov 34-35 dnovy ale napriklad pred 2 mesiacami bol 29 dnovy
Poberam (CLOMID)
Na podporu ovulky kedze som mala potvrdenu ovulku lekarom minuly mesiac a bolo mi povedane ze clomid ucinkuje tak mi Logicky vychadza ze ovulku mam
Ovu Testy si robim od 15DC ciarka bola stale silnejsia no nedostala som sa k vrcholu cize test nebol ani jeden pozitivny no posledny Bol dost silny silnejsi nez na foto ale stale mu trosku chybalo ... a potom ciarka len slabla
Aj dnes je dost slaba
Citim sa nafuknuta je mi zle od zaludka mam stavy
Pobolieva ma v podbrusku citim tlaky alebo skor vajenicky sama To neviem opisat a hlavne citim sa plna napriek tomu ze cely den nejem 😫
Mozu to byt ovulacne priznaky ?? 🙄

arousa
9. máj 2018

@updatevani Ahooj, neviem nič, ráno som rozospatá išla na záchod cikať a zabudla som testnúť. Ale mám také zvláštne krámové, nie silné bolesti v podbrušku..

updatevani
9. máj 2018

@arousa no ja som bola na pohotovosti prave som dosla :/ zacala som krvacat...alebo skor vo vacsom spinit...

arousa
9. máj 2018

@updatevani čiže prídu krámy?

updatevani
9. máj 2018

@arousa nie mam hcg dost vysoke ... len mi dala injekciu... kto vie ako to dopadne ...ty sprav hlavne test ;) a daj vediet budem drzat silno prsty 🙂

arousa
9. máj 2018

@updatevani zajtra mám 25DC-dlhší cyklus som nemala, dúfam, že ani nepridú 😉 a budem aj na teba myslieť moc moc

arousa
9. máj 2018

@updatevani ozaj, a nepôjdeš na rizikové? Lebo ja teda chcem ist určite.

updatevani
9. máj 2018

@arousa dakujem...a pokial by nebolo potrebne tak nie...ale ako poznam svojho gyn je ma schopny supsnut hned...

arousa
9. máj 2018

@updatevani hehee, môj ma nechcel po kyrete ani na týždeň, vraj nie je nič horšie ako ked žena doma mužovi píli za ušami.. no veľmi vtipný chcel byť

vierocka29
10. máj 2018

@ruzicccka
Ja som mavala presne tieto priznaky cez ovulku.
A teraz som si tiez robila ovu trsty, kazdy den iba jedna ciarka, ale citila som, ze mam a dnes si idem potvrdit tehu k lekarovi 🙂

vierocka29
10. máj 2018

@updatevani vsetko ok? Drzim palce 🙂

zloba666
10. máj 2018

@updatevani
Ahooj držkam palce .. nech ste v poriadku 😊

updatevani
10. máj 2018

@zloba666
@vierocka29 dakujem sedin akurat u dr v cakarni tak uvidime 😊 zatial ok...rano som si robila do istoty test ale len taky ebayovsky ma malo farbiva..a bola ciarka tak snad bude ok ..

vierocka29
10. máj 2018

@updatevani dobre to dopadne 🙂

ruzicccka
10. máj 2018

@vierocka29
Gratulujem 🙂
Bodaj by to bol aj moj pripad

zloba666
10. máj 2018

@updatevani
Moja kamaratka krvacala do 8tyzdna a drobec je v poriadku 😊 .. tak ze verim ze aj vy budete ..
Čakame na dobre spravy 😊 od teba.

updatevani
10. máj 2018

@zloba666 tak plod este jasne nevidiet ...je to prislis skoro, ale zatial vsetko v poriadku, no o tyzden mam dojst v stredu na kontrolu znovu a mam oddychovat 🙂

vierocka29
10. máj 2018

@updatevani mne tiez nic nevidel lekar, iba zvecswnu maternicu a sliznicu. krv mi bral a mam dojst o tyzden 🙂

zloba666
10. máj 2018

@updatevani
A kolko ti meska menstruacia ???teda v kolkom tyzdni uz mozes byt ??

zloba666
10. máj 2018

@vierocka29
🤗 a v kolkom si tyzdni ??

updatevani
10. máj 2018

@vierocka29 no to aj ja som tak mala 🙂 kolko mas hcg?

updatevani
10. máj 2018

@zloba666 no nemeskala, ide o to ze mne v nedelu bolo zle na zvracanie ked som zjedla ryby nechapala som...no a meram si resp. merala som si teraz druhy cyklus BT, a mne vyskocila v pondelok vysoko teplota tak som sla testnut...a boli //...oficialne som ms mala dostat vcera cize meska mi jeden den tak som 4+1tt...inak este aj som mala neskor ovulku 🙂 16 dc tento cyklus....