Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

Dakujem vam kocky. 😘😘
@kukurica77 dakujem 😉
@vierocka29 oooo gratulka kolko dni meska? 😍🤩
@updatevani praveze nemeska, az zajtra mam dostat 🙂😍
@vierocka29 oooo riadne ciary mas 😮 asi bola skoro ovulka...kolko dnove cykly mas?
@updatevani 28 dnove, ale ovulku mavam uz 9-10 den.
@vierocka29 aj ja mam a ovulku som mala 16 dc tento cyklus 😊
Joj zienky prosim vas potrebujem pocut nejake logicke vysvetlenie preco sa mi deje to co sa deje 😆🤦♀️
Dnes som 20DC cyklus mavam kade jaky vetsinov 34-35 dnovy ale napriklad pred 2 mesiacami bol 29 dnovy
Poberam (CLOMID)
Na podporu ovulky kedze som mala potvrdenu ovulku lekarom minuly mesiac a bolo mi povedane ze clomid ucinkuje tak mi Logicky vychadza ze ovulku mam
Ovu Testy si robim od 15DC ciarka bola stale silnejsia no nedostala som sa k vrcholu cize test nebol ani jeden pozitivny no posledny Bol dost silny silnejsi nez na foto ale stale mu trosku chybalo ... a potom ciarka len slabla
Aj dnes je dost slaba
Citim sa nafuknuta je mi zle od zaludka mam stavy
Pobolieva ma v podbrusku citim tlaky alebo skor vajenicky sama To neviem opisat a hlavne citim sa plna napriek tomu ze cely den nejem 😫
Mozu to byt ovulacne priznaky ?? 🙄
@updatevani Ahooj, neviem nič, ráno som rozospatá išla na záchod cikať a zabudla som testnúť. Ale mám také zvláštne krámové, nie silné bolesti v podbrušku..
@arousa no ja som bola na pohotovosti prave som dosla :/ zacala som krvacat...alebo skor vo vacsom spinit...
@updatevani čiže prídu krámy?
@arousa nie mam hcg dost vysoke ... len mi dala injekciu... kto vie ako to dopadne ...ty sprav hlavne test ;) a daj vediet budem drzat silno prsty 🙂
@updatevani zajtra mám 25DC-dlhší cyklus som nemala, dúfam, že ani nepridú 😉 a budem aj na teba myslieť moc moc
@updatevani ozaj, a nepôjdeš na rizikové? Lebo ja teda chcem ist určite.
@arousa dakujem...a pokial by nebolo potrebne tak nie...ale ako poznam svojho gyn je ma schopny supsnut hned...
@updatevani hehee, môj ma nechcel po kyrete ani na týždeň, vraj nie je nič horšie ako ked žena doma mužovi píli za ušami.. no veľmi vtipný chcel byť
@ruzicccka
Ja som mavala presne tieto priznaky cez ovulku.
A teraz som si tiez robila ovu trsty, kazdy den iba jedna ciarka, ale citila som, ze mam a dnes si idem potvrdit tehu k lekarovi 🙂
@updatevani vsetko ok? Drzim palce 🙂
@updatevani
Ahooj držkam palce .. nech ste v poriadku 😊
@zloba666
@vierocka29 dakujem sedin akurat u dr v cakarni tak uvidime 😊 zatial ok...rano som si robila do istoty test ale len taky ebayovsky ma malo farbiva..a bola ciarka tak snad bude ok ..
@updatevani dobre to dopadne 🙂
@vierocka29
Gratulujem 🙂
Bodaj by to bol aj moj pripad
@updatevani
Moja kamaratka krvacala do 8tyzdna a drobec je v poriadku 😊 .. tak ze verim ze aj vy budete ..
Čakame na dobre spravy 😊 od teba.
@zloba666 tak plod este jasne nevidiet ...je to prislis skoro, ale zatial vsetko v poriadku, no o tyzden mam dojst v stredu na kontrolu znovu a mam oddychovat 🙂
@updatevani mne tiez nic nevidel lekar, iba zvecswnu maternicu a sliznicu. krv mi bral a mam dojst o tyzden 🙂
@updatevani
A kolko ti meska menstruacia ???teda v kolkom tyzdni uz mozes byt ??
@vierocka29
🤗 a v kolkom si tyzdni ??
@vierocka29 no to aj ja som tak mala 🙂 kolko mas hcg?
@zloba666 no nemeskala, ide o to ze mne v nedelu bolo zle na zvracanie ked som zjedla ryby nechapala som...no a meram si resp. merala som si teraz druhy cyklus BT, a mne vyskocila v pondelok vysoko teplota tak som sla testnut...a boli //...oficialne som ms mala dostat vcera cize meska mi jeden den tak som 4+1tt...inak este aj som mala neskor ovulku 🙂 16 dc tento cyklus....

@updatevani krasny dusik sa crta,nech len pekne tmavne