Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@updatevani zajtra mam vysledky z krvy. Dam vediet 🙂
@updatevani
Jaaj no jasne ze nic este nevidno 😊..
Ale uz nekrvacas ??
Ja som bola v pondelok a som v 6tyzdni.. uz mam aj fotecku 😊 a na kontrolu o 3 tyzdne..
@vierocka29
😊 si uz isla na krv ?? Nevydrzala si ??
@zloba666 to lekar mi zobral, ze na potvrdenie. Asi nebral vazne to, ze na 5 roznych testoch som mala // 😂😂😂
A jeden nosim v kabelke a furt sa kukam, ci nezmizla ta druha ciarka 🤦🏻♀️😂😂😂
@vierocka29
🤣 aha. Dlho ste sa snazili ??
@zloba666 rok. Ale bola som na laparke a hned sa nam podarilo na prvu supu.
@zloba666 ooo a co bolo vidiet? 🙂 tesim sa gratulujem 🙂 uz ti da potom aj tehu knizku?
@vierocka29 😂😂😂😂😂 tonic ja testujem 2x do dna...
@lucia37 skus hodit aj do fora grafy bazalnej teploty 🙂 baby ti povedia 🙂 no mozno uz ano ;)
@vierocka29
😍 po roku to je radost 😊..
My az po 2rokoch .
@updatevani oki
@updatevani
Už plodik so srdieckom ale este sme nic nepoculi lebo je velmi malicke nedalo sa namerat .. tak az o 3tyzdne mam prist 😍 .. sa neviem dockat ..
@zloba666 a zle ti este nie je? Mna dnes nebolia prsia ...vcera som este mala napatie.. neviem ci to moze byt aj tou injekciou ci co...
...jeejkrasa to by som uz aj ja chcela vidiet konecne 😍
@updatevani
Minuly tyzden mi bolo zle .. aj to nieze by som zvracala ale nemohla som citit maso .. malo som jedla .. a unava nenormalna ta pretrvava aj do teraz .. ked niesom v praci tak vzdy o 13h zaspim do 15h .. a vecer o 22h uz som dead 🤣 .. co sa tyka prs mam o cislo vacsie ale nebolia ma ..
Uvidis aj ty o par tyzdnou 😍
@zloba666 akoze so spanim od soboty mam aj ja takto teraz som inak spala 😂...v nedelu mi bolo ze...akurat neviem ci nahodou bolest nestiahla ta injkecia vcerajsia...neviem obsahuje ci nie nahodou aj nieco tlmiace..
@updatevani
Uvidis 🤣 spat budes casto .. to bude tvoja pravidelna cinnost .. nepracujes ??
@zloba666 dnes nie, ale chystam sa spravit nejake protokoly...len mam taku pracu ze mozem dost aj domu .... napriklad utorok musim ist do prace....a potom mozem aj zostat doma...ale tak ked budem vzdy doma rohy mi narastu...ty?
@updatevani
Tak to mas super 😊.. ja pracujem vo fitnes centre a uz mi to tu lezie na nervy 😏 .. tiez nieco z domu by som radsej robila ..
@zloba666 ja zas rada chodim do prace mne tam dobre a nemam namahavu cinnost ... asi si dost v pohybe vo fitku co?
@updatevani
Ani nie niesom moc v pohybe ale to ze pracujem od 11h az do 21h a to ma tu ubija tak dlho byt ..
To mas fajne 😊
@zloba666 to kazdy den ?
@updatevani
Nie 😊 mame kratky a dlhy tyzden .. sa striedame
@zloba666 tak to je este vacsia radost 🙂😘
@vierocka29
Ano najvacsia 😗❤
@vierocka29
@zloba666 dnes mam konecne poriadne ciary 🙂)) tak dufam ze uz bude dobre 🙂
@updatevani
Ja verim že ano 😍 ..
Musime mysliet pozitivne