Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@vierocka29 ja som mala v stredu 9.5 den kedy som mala dostat ms 163,7 hcg ... tak sme na tom podobne 🙂 ..drzim prsty... a kedy kontrola dalsia?
@updatevani dakujem, aj tebe drzim 🙂 takze hodnoty mam ok? Sa mi zdalo, ze malo 😀
Stvrtok idem. Ty?🙂
@opice55318 no ja som zacala mat bolestive bradavky najprv a potom prsia dva tyzdne pred kramami. A test v tom case negativny. Pozitivny som mala az dva dni pred.
Drzim palce
@opice55318 aj mna bolel zub a teraz nic 😀👍🏻✊🏻
@opice55318 4 🙂
Uuuuplny zaciatok
@opice55318 kolko mas do ms?
@vierocka29 ja idem v stredu to by som mala mat cez 1000hcg... myslim ze mas hodnoty ok
https://www.fertility.sk/sk_SK/sk_SK/plodnost-a...
pozri si tabulku 🙂
@opice55318 jaaaj, tak dufam, ze najdes co skoro // 🙂
A ovulaciu mavas ? Teda vies cca kedy?
@opice55318 mna teraz boleli dva tyzdne, od zobudenia do zaspania, fest, a nic. Zacinam odznova.
Zienky toto sa mi este nestalo prikladam foto z ovu testoch
17-18DC bol najsilnejsi aj ked to na foto nieje az tak vydiet ale chybalo mu len trosku aby bol pozitivny potom ciarky slabli ... predvcerom uz skoro ziadna ciarka na ovu nebola dnes zase dost tmava ale zase to neviem pekne sfotit ale je dost tmava samozrejme stale to nieje pozitivne dnes som 23DC
Zeby az tak neskoro prichadzala Ovulka ?
Ale potom preco tie predosle slabe testy ? Cyklus mavam 34-35 dnovy
Co myslite ?? 🤔🤔 Ak ovulka bola tak by som dnes Mala byt cca 5DPO
@ruzicccka ja by som sa moc nespoliehala na tie ovu testy. Tiez som si ich robila kazdy den a ziadne dve ciarky. Ale miesto kramov som si nasla dve ciarky na tehu teste 🙂
@vierocka29 ja som zase mala .. pozitivne ovu testy .. par krat
Aj tie co ti ukazu smajlika ale to uz bolo davno .. a v marci tiez pekne kolajnicky a to v marci som
mala ovulku potvrdenu aj lekarom .. ale skusila som ze co ci klami testy alebo nie a neklamali 😁
Ale teraz ... to je dost divne .. budem skusat este ovu testy nadalej vcera som si ovu nerobila myslela som si ze je to zbytocne kedze .. pred par dnamy ciarky uz boli velmi slabunke tak som si myslela ze ovulka Bola len som nezastihla ten vrchol .. ale dnes taky silny ovu zase no nechapem 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
V predoslom tehu som mala ovu tiez pozitivny ale urcite nie na cca 5DPO
@ruzicccka tento test je negativny,ci?! Zle pozeram?
@ruzicccka prva ciarka by mala byt silnejsia alebo rovnako silna ako druha,vtedy sa povazuje ovu test za pozitivny...
@ruzicccka to je negat ovu test... Ciarky mozu byt nanom cely cyklus
@updatevani pre kľud na dušii píšem až po pár dňoch 🙂 cyklus mešká, testy negatívne. Teplota zvýšená druhý deň, dnes ráno sa mi mierne zdvihol žalúdok, ani náznak po krvácaní. Ani výtok, žiadny hlien. Stále cítim pravý vaječník, nie veľmi, ale cítim. Prsia nebolia. Obávam sa, že to bude nejaká cysta 😕
@arousa hmmm a ake testy si robila ? nerobila si nahodou 25kove?
@updatevani drmax ladymax 10kovy.. Alebo len ešte nechcel ukázať
@updatevani hlava ma bolí a cítim sa nafúknutá

@updatevani gratulka 🙂
Mne dnes prvy den meska, vcera mi brali krv a mala som hodnotu hcg 120. Som asi zaciatok 4.tyzdna.