Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@updatevani keď som bola na kontrole 26.4. štvrtok, tak som mala po oboch stranách foliky na prasknutie, vľavo najväčší, že tak v priebehu víkendu 27.,28.,29.4. prebehne ovulka a cyklus som mávala 23 až 25. dňový, prvý po kyrete 26 dňový. Dnes je 29DC a nič, tak čakám.
@arousa jaaa choro....u teba je nejaka zmena? Testy ako?
@ruzicccka podla mna tie testy blbnu...mne napr jeden den ukazali ciarku silnu a dalsi uplne ze ducha... a vybledu starasne rychlo...
@updatevani
Ja som ..zatial mala z nimy len dobre skusenosti ..ale zrejme som si tento raz kupila od ineho
Predajcu kedze si ich obiednavam cez ebay... a su hrozne
Aj som mu pisala
Tak mi napisal ze zrejme neviem ako pouzivat tehu test 🤦♀️🤦♀️ Ale su fakt hrozne uz asi 5 test a na kazdom .. su tie ciarky alebo kanaliky alebo ja ani neviem coto je
@ruzicccka no myslim si, ze nie su take spolahlive ako niekedy boli. Kupi si testy z lekarne a skus nimi. Ja som kupila dr. max a gs mamatest...
uz ti meska ms?
@updatevani Nemeska do ms mam este 7 dni
Testujem sa este priskoro ..Prave preto som si Kupila One step ..lebo niesu drahe ..
No a vedela som ze ...budem chciet skusit tehu test pred vymeskanim kedze
Som nedockava ... ale uplne ma
Sklamali aj Minuly mesiac som ich Mala a nic take sa nedialo ak Boli negativne tak negativne .. nic medzi tym
Hrozne ...
Zacinam pochybovat o tom ze aj Keby som Tehu bola by mi aj nieco ukazali
Ale urcite pockam ... a potom si kupim nejaky
Spolahlivy 🙂 zijem v UK cize az taky vyber tu nieje ..
A nechce sa mi Minat zbytocne peniaze najlacnejsi je za 7 libier ... spolahlivy
Tie lacne .. su podobne ako one step kanaliky ciarky atd ..
@ruzicccka jaaaj jasne chapem...tak mas pravdu pockaj a BT si nemeras?
@updatevani Nemeriam ..Aj ked stale sa chystam
Ale mam problem s tym ze si BT treba merat v rovnakom case ..Co je premna velky problem ale ak to teraz nevyjde tak urcite zacnem .. niektore baby pisali ze si nemerali uplne v rovnakom case a Bolo to okey tak snad 15-30 minut
Neskor ci skor ... to nebude az take hrozne
@susinka2901 ahoj Zuzi, ako pokracujete?🙂
@ruzicccka ja som si merala teraz este len druhy cyklus a vlastne aj ovulaky som robila len 2 cykly s tym ze ja som z tych ovulakov nevedela vyjst a nikdy som nemala rovnake ciarky iba slabe ...cize som s tym aj chcela skoncovat a bt som si chcela merat este jeden cyklus...a skoncit s tym ale nakoniec to zatial vyslo uvidime ake to bude ....
@updatevani drzim palce 🙂
@ruzicccka dakujem aj ja tebe nech sa cim skor zadari 🙂 daj vediet potom...🙂
@updatevani urcite dam aj ty 🙂
@matik7 ahoj Matik 😉 Máme za sebou prvé ivf a prvé ET. Žiaľ nepodarilo sa. No ideme do KET keďže máme ešte 4 mrazacikov. V piatok máme kontrolu či dorastá nejaký dominantný folikul a ak áno tak bude native KET čo je úplne super. Ak nebude dominantný folikul tak počkáme na prvý deň cyklu a začneme pripravovať maternicu a folikuly na vklad. Inak sa mám dobré. Celkom rýchlo som sa zmierila s tým,že to nevyšlo a som pripravená na ďalší pokus. 😉 A ty sa máš ako? 😉
@updatevani
Ahoj tak akurat som sla Vyhodit test do Kosa ...
Naschval som si ho nechala aby som videla ci ciarky kanaliky zmyznu a zmyzli 🤔🤔
A test ...ostal taky neviem ci nieco vidis ..Ale na zivo tam trosku Nieco je ale nechcem ... si nic nahovarat kedze tej znacke uz vobec neverim
Ja len ze cii ..mi sibe alebo to vidis aj ty ..
@updatevani typické.. ja stále neg
@ruzicccka vidim tam cosi no skus z ranneho testovat a uvidime ..inak tie one step maju aj malo farbiva takte testuj 🙂
@arousa no budem drzat palce nec mas cim skor druhu ciarku 🙂
@nivea93 a nebol chybny ten prvy? Ze preco nevysiel aj druhy pozityvne.Hmm zaujimave
@eliska1986 ja si tiež myslím ze je chybný len nestretla som sa s tým ze by chybný bol takto pekne pozitívny. Ale je to jednoznačne zaujímavé.
@ruzicccka to už mi písali aj iné baby že aj tam vidia ja tam nevidím nič. Ale ja tych duchov nevidím nikdy 😂 ale dakujem😊
@nivea93
Ja skoro vsade 😂😁😂
Drzim palce ... budem cakat na dalsi tehu test som zvedava 🙂
Minuly mesiac som Mala pekny pozitivny tehu test .. par dni stale ta ista znacka
Ine boli negativne Verila som tomu ze tie ostatne klamu lebo ze ... falosne negativny okey ale falosne pozitivny ? To snad Niee
A co sa nestalo Ms prisla ako keby sa nic nestalo 😂😁😂 ale to som Mala ovela slabsiu ciarku nez mas ty ..a verim ze to Nieje aj tvoj pripad kedze aj na tom druhom mas ciarku 🙂
@ruzicccka no nechám sa prekvapiť siliť to nechcem lebo verím ze to príde kedy ma a to co som. Zažila minulý rok v novembri už nikdy nechcem vidieť nic také takže bud nech je to všetko na 100% alebo nič. Ale ďakujem aj tebe držím palce to by bolo super keby sme spolu v januárovkach 😉😊
@updatevani @nivea93 ja už 5.deň meškania a test negatívny :D

@arousa no mozno neskor ovulku si mala alebo kto vie ...vies cca ovlku ?? nepamatam si prepac...