icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
mimiqa
6. dec 2017

@susinka2901 😘drzim palec....tak mojkajte sa stale teraz😉

natalia137
Odpoveď bola odstránená
olafienko
6. dec 2017

@susinka2901 aj ja mam otocenu🙂 vraj by to nemal byt problem

susinka2901
autor
8. dec 2017

@mimiqa jj urcite budeme skusat 😉👍

susinka2901
autor
8. dec 2017

@natalia137 ahoj Natalia mrzia ma tie MA. A drzim palce aby vysetrenia pomohli,vsetko sa dalo dokopy a mohli by ste pokracovat. 💙

susinka2901
autor
8. dec 2017

@olafienko ahoj jj ako aj lekarka sa tak vyjadrovala. No co som citala tak viac sa natrapia pri snazeni o babo take zeny. Udajne je dobra poloha od zadu ked mas otocenu maternicu. Tak my to chceme teraz takto vyskusat a uvidime ci sa zadari 😉👍

ettie
8. dec 2017

Ahojte kocky. Tak sa pridavame k Vam. Mysleli sme, ze uz to vyslo, ale min. Tyzden sme prisli o drobca sice v 5tt ale i to zaboli...nastastie sa telo "vycistilo" samo, al Min. Roku taky tak dali sme si pauzu na tento rok, pakrat to vyzeralo slubne, ale neudrzalo sa a teraz opat... pri prvej neboli problemy, az v polke tehu ale ustali sme to do 38tt v kludovom rezime aj s magnezkom, po akutnej sekcii som vska mala komplikacie v jazve... min. Roku mi lekar povedal, ze maternica nemusela byt este pripravena, tentoraz ma uz poslal aj na hematologiu a genetiku preistotu. Taki sme z toho nesvoji.. mm chodi na turnusy 14 dni doma a 14 dni prec tak nacasovat to je niekedy problem...

ettie
8. dec 2017

Odoslalo mi to skor ako som chcela :D
Dr. Vravel, ze mame pockat take 3mesiace...resp. aspon do tych vysledkov... na krv idem o tyzden, neskutocne sa toho bojim popravde..viem, ze sa stavaju aj jorsie veci...ale i tak. Takze uvidime co prinesie buduci rok..ale drzim silno palce baby nech vidite // skor ;)

linsss
8. dec 2017

Ahojte 🙂 som tu nová 🙂 V tomto roku po 8 mesacnom snazeni v oktobri komecne pozitivny test no tesili sme sa len tyzden. Podozrenie na mimlmaternicove - robena laparoskopia kde nic nenasli tak to nakoniec skoncilo kyretazov. Beriem to ako stastoe v nestasgi lebo ma aspon poriade prezreli a siadne vzrasty ziadne cysty tak sa z toho tesiim. Kyret robeny 31.10. no dodnes sa MS este nedostavila. Snad pride coskoro a bude to tak ako nazov skupinky NOVY ROK NOVA NADEJ 🙂

smejko18
8. dec 2017

@susinka2901 ahoj.aj ja mam tak maternicu.a všade na vyšetrení mi hovorili,ze to problém na otehotnenie nerobi... ;)tak som davala nadej do 3iui ,laparoskopii,ale zatiaľ nič.dúfam,ze tebe sa to podarí.v podstate je všetko v poriadku,ale 2roky ani len duch ma teste... :( ;)

susinka2901
autor
8. dec 2017

@smejko18 ahoj no aj mne to povedala doktorka. Svokra a kamaratkina mama porodili obe deti s otocenou maternicou. Takze nieco na tom bude. Som na tom podobne aj ked ty uz mas toho viac za sebou. I ked ja skor nedavam nadej. Mozno len malicku. Po tolkych sklamaniach aj tazko verit,ze nejaka laparoskopia tomu pomoze.No uvidime co bude. Skusame to teraz este tento cyklus pred tou laprkou.Obaja berieme vitaminy. Mysel sa snayim zamestnat inymi vecmi.Esteze idu tie vianoce 🙂...je to zly pocit ked vsetko mate ok a nedari sa...drzim palce aby sa usmialo stastie na Vas. 🙂...vela sil ti prajem! 🙂

mima1995
11. dec 2017

Ahojte ☺ pridavam sa aj ja k vam do skupinky,tento rok to uz zial asi nestihame,uz ma pobolieva brucho-zajtra mam dostat ms...
Snazime sa uz cca nejakych 8-9mesiacov a stale nic ☹ ms mavam pravidelnu 29dnove cykly,zacala som si sledovat ovulaciu asi po piatich mesiacoch snazenia a vtedy zacala moja panika..ked som si robila ovulacne testy a dva cykly po sebe som podla nich ovulaciu nemala,nabehla som gynekologovi,urobil mi sono cca 14DC a nenasiel ziaden folikul,preto mi spravili hormonalny profil avsak vysledky boli ok. Isla som potom znovu na kontrolu na dalsi cyklus 12DC a tento krat tam folikul bol,taka som bola nadsena..plna nadeje 🙂 a tak som si zacala znovu robit ovulacne testy a konecne mi prvy krat na nejaky 18DC vysiel pozitivny...meram si aj bazalnu teplotu a ta sa mi zvysila 21DC takze podla vsetkeho ovulacia prebehla. Ked som bola na prvom sone vysetreni tak mi doktor odpofucil nosifol alebo inofolic,kupila som inofolic a zacala som ho brat+citala som o fytosoji tak tu som mala tiez a este som pila aj alchemilkovy caj... Tak to je moj pribeh 🙂

linsss
11. dec 2017

@mima1995 drzim palceky...ja som.zacala brat ak femibion. Verim tomi ze coskoro budeme tehulkovat ;) 🙏 🙏 😇

mima1995
11. dec 2017

@linsss jej dakujem, aj ja tebe drzim palceky.. Ach kiezby si mala pravdu 😊

sandrita124
12. dec 2017

@mima1995 no my sa snazime uz rok a pol a viem ze je to riadne zataz na psychiku.bol tvoj partner na spermiograme?moj bol 2krat a obidva ukazali ze ich ma pomale.aj mne robili vsetky potrebné vyšetreniauvyšetreniau u mna vsetko OK a odporucili nam umelé.takze zvazujeme ze v novom roku ideme do toho,uz sa mi fakt nechce cakat viac a sledovať ako v mojom okoli su vsetky zname tehotne a pomaly 2cakaju a su este aj mladsie.to vsetko ma dost nahlodava🙂 ale verim v stastny koniec a coskoro budem tehu🙏 aj tebe drzim palceky😉

kvetinka29
12. dec 2017

Ahojte, mam dnes takyto ovulacny test, som 10 DC, vcera som dobrala clostil. Znamena ten test, ze sa mi rozbieha ovulka? Mala som velke problemy s cyklom, nemala som vobec ovulku, tak som mala nasadeny duphaston a potom clostil, co myslite, mozem sa tesit na ovulku a zacat sa riadne snazit? 🙂

13riska13
12. dec 2017

Ahojte, tak aj ja sa pridávam k Vám.

mima1995
12. dec 2017

@sandrita124 Ahoj,veru ide to dost na psychiku,ach ake je to len nespravodlive ☹ nie nebol praveze,uz som tu temu nacala,ze by mal ist.. ale vyhyba sa tomu.. to sa robi len niekde v specialnych centrach?ja vobec neviem...
budes urcite tehu neboj.. vsetky budeme! Musime si verit 🙂 Drzim vsetky palcekyyy 🙂

nivea93
12. dec 2017

@natalia137 ahoj som na tom rovnako ako ty v marci Ma v 6tt v októbri v 10tt a následne čistenie a teraz nás tiež čakajú vyšetrenia. Vy už ste niečo obsolvovali kam sa chystáte? My máme hotoví spermiogram ale len základný mikroskopické. Teraz v piatok ma čaká hematologia a 2.1. Ideme do gyn fiv v Žiline. Drzkaj sa viem ze to je ťažké ale my to dáme 😘

vyhuelka
12. dec 2017

@kvetinka29 ahoj, pokiaľ nie sú obidve čiarky rovnako silné test je negatívny... hladina LH hormónu je prítomná počas celého cyklu v tele takže sa zachytáva stále 😉 keď budú obe rovnako silné ovulka by mala prebehnúť behom 48hod 👍

natalia137
Odpoveď bola odstránená
radka_j
12. dec 2017

Ahojte,pridavam sa..s doktorom sme dohodnuti,ze v januari zacneme s vysetreniami,dufam,ze nam to pomoze...bude rok co sa snazime a po kazdej ms je to tazsie a tazsie

linsss
12. dec 2017

@radka_j ahoj, poznam ten pocit ked chceš 2 // a tá MS stále za každým pride :( držím silno palčeky

radka_j
12. dec 2017

@linsss dakujem,malo kto chape,pochopi len ta,ktora prezila alebo preziva....hovori sa,ze nema clovek na to mysliet,ale vzdy si najdem chvilku ked ma len pichne v podbrusku,ci sa neuhniezduje nieco alebo ine😅....v priebehu cyklu si poviem,ze som ok..ani na stranku mk nechodim,ale ako pride ms tak som tu zas a takto dookola,jedine co ma tesi,ze s partnerom tuzime rovnako a cakame spolu...drzim vam vsetkym prsty,nech novy rok prinesie pozitivne tehu testy..🙂

nivea93
12. dec 2017

@natalia137 no určite si vydup dáke testy. Lebo je to hrozne a ďalší takýto zážitok by som už nedala. Ja tiež dúfam ze to bola len sprostá náhoda lebo vždy sa nám to podarilo na Prvy krát. Len prvé tehotenstvo bol prázdny gestá ny vak ktorý sám odišiel. A pri druhom pri histógii zistili nejaký defekt na čele. Takže možno aj dobre ze sa to stalo v 10tt že plod sám cítil že je chorý. Takže možno len náhoda. Hnusná ale náhoda a teraz s a nám to už všetkým podarí. Mne teraz otehotnela najlepšia kamarátka je teraz v 11tt. Vždy sme snívali že budeme kočíkovat spolu. Takže snáď vo februári už zamiešame úspešne aj mi a náš sen sa splni 😊

natassa2
13. dec 2017

@natalia137 tie testy bez pochyby by si mala nejake absolvovat. Treba to riesit, druhykrat uz to nie je vacsinou nahoda, ale nieco za tym je. Ja ti velmi drzim palce 🙂

natalia137
Odpoveď bola odstránená
sandrita124
13. dec 2017

@mima1995 no robia to hlavne v tych centrach ale tam ho staci len objednať ,ale co viem tak to robia aj urologovia len tam musi mat odporucenku od obvodneho k nemu,takze jednoduchsie je ho objednať v tom centre.odkial ste?🙂

sandrita124
13. dec 2017

@radka_j tie pocity sklamania dobre poznam.ja uz dopredu par dni viem ze ms dostanem podla spinenia, je to dost frustrujúce.nechapem preco sa nam to vsetkym deje je nas fakt dost ktorym sa nedari .je taka doba.ale zas kedysi tiez ludia zili nezdravo tak neviem preco to tak je.

ettie
13. dec 2017

Ahojte. Tak som dnes bola na hematologii na krv. Vysledky ak s genetikou az 24.1 :( navyse uz ked spinenie po skoncilo zacalo ma pob