icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
updatevani
19. máj 2018

@arousa mala by byt 37 a viac...no skusaj test 😉 dnes ako ti je?

arousa
19. máj 2018

@updatevani ahoj, fajn mi je, nič ma nebolí, nie som unavená, ani zle mi nie je. Teda som doma a chystáme sa maľovať izbu (budúca detská). Včera to muselo byť z toho tepla a dala som si vonku kávu, čo ja už nepijem, asi mi nezapasovala a jedno s druhým. Bradavky mám troška citlivejšie, včera som si musela hneď dať dolu podprdu, ale stále cítim podráždenie. Inak nič, ani ma nebolia, hrdlo už prešlo, aj kýchanie je fuč. Večer sme mali riadne rošambo s drahým 😄a vôbec nič, ani krvácanie sa nespustilo, ani nepríjemné to nebolo. Nič si už radšej nemyslím 😀

updatevani
19. máj 2018

@arousa ja som zas skoncila na pohotovosti ale zatial vsetko ok ...asi aby nuda nebola 🙂

zloba666
19. máj 2018

@updatevani
Preco pohotovost ? Ci si zacala krvacat ?

topasitta
19. máj 2018

@updatevani nestras 🙈 pekne v klude. Aj ti nieco dali? Ci len skontrolovali?

updatevani
19. máj 2018

@zloba666
@topasitta ano sla som ma wc a bola krv...tak som sla ...no dali mi injekciu a skontrolovali ma a vsetko ok uz mam v bublinke aj zltok 🙂 ze zatial sa vyvija spravne uvidime ako dalej ....

ruzicccka
19. máj 2018

Baby dnes som zacala spinit 😪 asi s toho zase nebude nic ziaden zazrak sa Nekona ale je to velmi slabunke a ms Mam ... mat az o 4 dni nechapem 😐
Hnedy Vytok ...
Myslite ze este je sanca ze to moze Byt tehu a ako dlho take .. spinenie moze trvat ak nejde o ms ?
( nadej zomiera posledna ) 🤗😁😁

zloba666
19. máj 2018

@updatevani
Su take pripady ze niekto trosku krvaca a je drobcek v poriadku .. moja kamaratka to mala az do 12teho tyzdna ..😊 tak ze drzkam palce ..
Mna zase sem tam pobolieva brusko .. hlavne v noci .. 😊 asi sa mi maternica roztahuje abo co .. uz nech je 29.5 idem na kontrolu .. 😶

zloba666
19. máj 2018

@ruzicccka
Nadej umiera posledna.. ale asi sa pripravujes na ms .. 😥 ja som to tiez tak mala .. ked som sa moc sledovala ..

ruzicccka
19. máj 2018

@zloba666
Veru zomiera je to hrozne

zloba666
19. máj 2018

@ruzicccka
Ako dlho sa snazite ?
Urcite ked to budes najmenej cakat.. pride drobcek .. podla seba viem 😚

ruzicccka
19. máj 2018

@zloba666
2 roky sa snazime no mam este 4 dni do ms tak uvidime coto bude ..
Spinenie uz preslo neviem coto znamena vobec

zloba666
19. máj 2018

@ruzicccka
Presne tak dlho sme sa aj my snazili .. tak drzkam palce .. ze to bude len plany poplach a mala fazulka je namieste 😊

arousa
19. máj 2018

@updatevani najlepšie, keby sa veľmi nevŕtali v tebe. Hlavne sa daj do pohody 😉

ruzicccka
19. máj 2018

@zloba666 dakujem uz nech to dopadne ako ma .. nechavam to na osud..
Len to ze dnes ..mamka oslavuje narodeniny a ja si nemozem dat ani len pohar vina :(

zloba666
19. máj 2018

@ruzicccka
😉 daj si radsej vineu .. aj ked biele vinko si mozes dat 😊 ..

updatevani
19. máj 2018

@zloba666 dakujem za podporu...ja uz dufam ze viackrat sa to opakovat nebude ...uz stacilo 🙂

updatevani
19. máj 2018

@arousa dakujem...to ano mas pravdu tiez si myslim, ze by uz stacilo 🙄 ...lenze samozrejme mi hned napisal ze sa do 3 dni hlasit u dr... cize zas teraz pojdem v utorok...a tak mam dalsiu oficialnu kontrolu 30.5 tak uvidim ci mi ju potom presunie alebo co ...

updatevani
19. máj 2018

@ruzicccka mozno si mala len nejake uhniezdenie alebo co ... dufam, ze nic vazne drzim prsty 🙂

arousa
19. máj 2018

Jooj, neviem, či som nemala cystu a či mi práve nepraskla oou.. až som sa o dres musela oprieť. Mali ste niektorá cystu, aké to je, keď vám praskla?

topasitta
19. máj 2018

@updatevani super, ze je vsetko ok 😊 nech to tak je az do konca 😘

topasitta
19. máj 2018

@ruzicccka presne, moze to byt uhniezdenie. A zelam, nech je to naozaj tak 😘
Ja som teraz mala, vo stvrtok take mikrospinenie , co ja nikdy nemavam, rovno sa hned spusti. Potom to okolo obeda prestalo, tak som sa vytesovala, ze este mam nadej. A v piatok rano uz v plnej parade....

danko85
19. máj 2018

Ahojte žienky, chcela by som sa vás opýtať, či by som mohla byť tehu. Sex bol pred 12 a 10 dňami, hrozne má boli hlava tri dni vždy večer, je mi na zvracanie, nechutí mi jesť a bolí ma už týždeň celé podbruško a vaječníky, zdúva má. Čo myslíte? Mrcha má prísť až budúcu nedeľu, sex bol cez ovu (to viem isto lebo ma vždy tri dni boli vaječník z ktorého ovulujem. Nechcem si robiť zbytočné nádeje

ruzicccka
20. máj 2018

@topasitta ja uz nespinim je to silnejsie :( ale zaujimave je ze na vlozke nemam ..nic
Je to taka slabo ruzova krv... tak snad sa to dnes uz ... spusti

ruzicccka
20. máj 2018

1DC
Baby ...Nevadí niesom sklamana
Radsej ms ako byt tehotna a krvacat
Pokracujeme dalej
👏 v Juny idem na Slovensko .. vyziadam si vsetky mozne vysetrenia
Len neviem co ... bola by som rada ak by ste mi poradili
Co by som stihala za cca 2-3 tyzdne

updatevani
20. máj 2018

@ruzicccka no pytaj si hormonalny profil to je taky zaklad, a odtoho sa budes odvijat

updatevani
20. máj 2018

@ruzicccka ale kup si odtial podla mna aj gynex 🙂 mne pomohol 🙂

ruzicccka
20. máj 2018

@updatevani
Hormonalny profil si urcite vyziadam .. ale
Nic viacej ?
Napriklad stitna ?

updatevani
20. máj 2018

@ruzicccka no skus opytat aj stitnu, ale napr cisto teoreticky ak by ti vysiel zvyseny prolaktin poslu ta na stitnu hned...no ale viem ze robia aj vysetrenia na hematologii ci imunologii...len neviem ci to mozes ziadat uz aj sama alebo na zaklade nejakych vysetreni ta poposielaju ale kazdopadne sa skus pytat este aj na tie tri vysetrenia do istoty 🙂

arousa
20. máj 2018

@ruzicccka ahoj, ty si už raz potratila?