Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

Dnes ma dosť bolí hlava a to je vonku pekne. Aj vodu pijem ako treba. Teplotu nemám, ale radšej som si ľahla. Môže toto byť prejavom prasknutej cysty? Tá náhla bolesť včera, prehnanie, dnes bolesť hlavy. MS mešká 9.deň. Zároveň mám tiež pocit, že tento cyklus som ani ovuláciu nemala vzhľadom na absentujúci hlien (gyn. na kontrole koncom apríla ešte videl dominantný folikul a ďalšie na oboch vaječníkoch a vraj mala ten víkend-28.až30.apríl prebehnúť ovulácia).. Znamená to, že ovulka nenastala, a teda nastane teraz? Prasknutím cysty? Dík baby
@arousa ahoj, ani ja som nemala hlien a podarilo sa. Chod k lekarovi
@vierocka29 určite behnem, ak sa nerozbehne ms, zajtra eventuálne v utorok. Strašne ma bolí tá hlava
@vierocka29 pol hodinka a bolo po bolesti. Myslím, že to bol ten folík, teda cysta. Znamená to, že až teraz sa uvoľnilo vajíčko, laicky?
@arousa ahoj, no tak rano som vstala a hodila som tycku tak mi bolo vselijako asi do nejakej 10tej potom ok a tak som od 12 myslela, ze sa zblaznim ako sa mi chcelo spat takze som spala, uz aj prsia celkom slusne citim... ty ako s tou bolestou ?
@arousa netusim 😕 prepac
@updatevani ale hlavne, že máš všetko v poriadku. Mne je už fajn, tak ako prišla dnes tá bolesť hlavy, tak aj odišla. Ty nevieš ako to je po potrate, prvý cyklus som dostala ms na 26.deň (inak som mávala 23.DC) a teraz už 34.DC a nič. To je druhý cyklus. Potratila som v 7+čosi.tt a je mi fajn, tak sme sa snažili. Že ako to je, ak išlo o cystu a tá, keď praskne, uvoľní sa aj vajíčko, ak neprebehla ovulka koncom toho apríla?
Ženy, 40DC a ms nikde, dnes som bola na gynde, po cyste ani stopy, maternica tiež vyzerala čistá, ALE ľavý vaječník je vraj zväčšený. Zobral krv na hcg. Myslíte, že môže ísť o mimomaternicové? Výsledok bude zajtra.
@arousa vsetko bude zavisiet ci mas hcg v krvi...dufam,ze vsetko bude o.k
@arousa ja budem dufat, ze ziadne mimomaternicove to nebude🙏...daj vediet ako si na tom
@arousa ako si dopadla?
@kukurica77
@updatevani
@eliska1986
Hcg okolo 1 niečo, tehotná nie som, počkám zo dva týždne, ak sa nič neudeje, behnem na vyvolávačku.
@arousa odporucam gynex ten je na cysty a ine zenske veci. Mozno by ti vyvolalo menzes.
@kukurica77 ja som ho tiez brala v kombinacii s vitexom 😉 tiez mozem len odporucat...druhu davku som ani nestihla zacat brat uz bola tehu
@arousa tak v tom pozitivum je ze neni mimomat.
@updatevani ten vitex jahňací? Asi sa na to predsa dám
@arousa ano ten ale ja som brala z lekarne agnucaston sa to vola mam zvysne jedno balenie ak by si chcela..
@kukurica77
@updatevani
@evaachesa možno sa mi len posunula ovulka
@arousa no aj to je dost mozne 🙂 ved uvidis...ako sa citis?
@arousa robila si si ovu testy? Pripadne doktor nekukol na ultrazvuku folikuly?
@updatevani Dobre, ale stále cítim občas pravý vaječník. Nič nepríjemné.
@kukurica77 nerobila, naposledy mi foliky pozerala doktorka 27.apríla, boli na prasknutie, videla to tak na za 2-3 dni, ale zrejme nepopraskali. Inak musím priznať, že som ovu bežne sprevádzanú hlienom ani nepostretla..

@updatevani Ako ti je dnes?