Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@sonka_miro jasne, ze ano. Ja som dokonca chodila na vibracnu plosinu, do posilky, korculovat sa. Ale ked som zistila, ze som tehu, hned som prestala.
@vierocka29 dakujem 😘
@sonka_miro ked sa o babo snazis mozes zit uplne normalne. Mozes cvicit co chces. Kolko tehotnych cvici, chodi behat....?? Ah jaj...
@vierocka29 tu na konovi som uz citala ze niektore baby po ovulacii necvicia radsej. Oh boze... 🙄🙄 Ja som v ten tyzden ako som ostala tehu byt malovala, a den pred poz testom doma vibrovala (mam doma vibr plosinu) +ine cviky robila 😂
@hennyinnsbruck ano viem, len ja som uz dvakrat potratila a teraz sa nam uz dlhodobo nedari. Pozeram sa na to uz trosku inac a preto som opatrna a radsej sa pytam.
@sonka_miro chapem ta.. Mne lekarka povedala... Rob co ta bavi, babo pride ty musis byt spokojna..dala som na jej radu dalej som cvicila a robila co ma bavi a babo prislo.. Dolezite je aby si sa ty citila dobre a bola spokojna😉
Baby ..ktore si
Merate Bazalnu teplotu
Teploty bezne skacu ? Vcera 36.32 dnes 36.37
Nevyznam sa v tom som si myslela ze Tak prudko neskacu 😁😁
Dnes 9DC takze ovulku este skoro necakam len ma to zaujimalo ... ze ako to je kazde rano
Mate inu teplotu ? 😁
@ruzicccka ahoj ano mala som kazde rano inu teplotu 🙂 nie vzdy je rovnaka 🙂
@updatevani a teda ako spoznam kedy bude/bola
Ovulka ? Ked sa teplota drzi hore aspon par dni ? lebo ako ?
@ruzicccka si to niekam zapisujes ? ... ja som si zapisovala do appky FF a tam mi ju vyznaciilo...potom druhy cyklus som uz vedela odhadnut kedy bude...
@updatevani
Ano mam fertility friends appku
Tam si zapisujem .. teplotu a cas.
Zacala som si Ju merat vcera kedze len nedavno som prestala spinit ... dnes som 9dc
Snad to nieje neskoro na meranie bazalky
Na dalsi cyklus zacinam brat
Clomid na podporu ovulky takze ovulka by mala byt ale tento som bola bez clomidu som chcema hlavne vediet ci mam ovulku aj bez neho .. a baby pisali ze sa to da zistit napriek tomu ze bazalku nekontrolujem kazdy cyklus
@ruzicccka nevadi aj ja som nechapala :D ...prides nato ...inak meras v tom istom case?
@updatevani ano ano v tom istom 🙂
@ruzicccka super 🙂 tak to rob dalej a uvidis pekne sa ti vyznaci casom na to prides sama...poslem ti do ip moje grafy ak chces pre predstavu...mam sice len 2 lebo druhy cyklus meraci sa mi podarilo otehu ale snad ti pomozu pre orientaciu
@updatevani
Dakujem budem rada ak posles a gratulujem 🙂
Baby dnes som 10DC
Ale tak velmi ma picha v podbrusku
Citim sa ako gula
Beriem inofolic combi
2x na den
Nie dlho tyzden maximalne 2 tyzdne
Je mozne ze to sposobuje inofolic ??
@ruzicccka ja som mala z inofolicu ukrutne bolesti počas ovulácie okamžite som ho vysadila.ovulaciu mám aj tak nepríjemnú že ju dosť cítim ale inofolic ju brutálne zintenzivnil.
@lenkaaninka tak teda to moze byt tym
Nakolko mam PCO tak som si povedala ze ho zacnem brat ale ... neviem asi mi nerobi dobre
@ruzicccka je to možné nie každému sadne... Ja som mala dosť veľké bolesti pri ňom
@ruzicccka http://www.rodina.cz/clanek3633.htm pozri tento link ja som si to včera čítala lebo tiež si teraz skúšam sledovať hlien a tento článok t9 celkom dobre popisuje snáď pomoze😊
Ja nemam ze velke bolesti ani neviem ti to si tie pred ovulacne ... ale
Nieco citim ak By to bolo tym ze budem mat ovulku by som bola aj rada kedze malo kedy mam...nejake signaly ze ovulka je /bude no uvidime ak nebudem mat za par dni ovulaciu tak ich vysadim
@lenkaaninka
@ruzicccka ja som mala veľké veď uvidíš pravdepodobne sa blíži ovulácia ja som mala posledný pozitívny ov test včera tak ov dnes ale bolesti vrchol som mala včera.
@lenkaaninka by bolo super ak By mi telo davalo signaly ze ovu bude ...
Vetsinov ziadne nemam
Kedze som dnes len 10DC a mavam dlhe cykly aj 32-34 dnove pochybujem ze ovu budem mat tak skoro ...ale mozne je vsetko tak snad tie bolesti neznamenaju nic zle je to len obcastne ... pichnutie bud na pravej alebo na lavej strane ...
Inac drzim palce snad to vyjde alebo uz vyslo ak ste sa snazili 🙂
@ruzicccka snažíme sa pravý vajcovod tam som mala zápal aj pred dvomi mesiacmi cista ta tiež zmizla a ľavú stranu mám v poriadku ja som pred zápalom mala ukážkové cykly 16 17 dc ov a 31 až 32 cyklus. Teraz ov ostala akurát lutealna sa skrátila na 8 až 10 dní s tým že špinenie začína aj niekedy 6 deň čiže progesteron. Teraz ho beriem druhý mesiac po ov 9 dní. Čiže ho začnem užívať dva dni po poz ov teste.

Ahojte babenky , minuly rok som zacala makat na sebe a dala som dole 20kg, dala som si od januara trosku pauzu ale strasne mi chyba cvicenie. Myslite ze ked sa snazime o babo tak je beh ok?