icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
lenkaaninka
29. máj 2018

@ruzicccka a na ovuláciu teda resp na dobre vajíčko fytosoju od 5 do 9 dňa cyklu. Je tu aj téma niekde na koňovi.

ruzicccka
29. máj 2018

@lenkaaninka
Tak vela stastia prajem 🙂

Ja mam PCO takze .. snazim sa
Prist nato ci mam ovulku aj bez tabletiek kedze jeden cyklus som vynechala ...
A nebrala som ziadne hormonalne tabletky ..som zvedava ci ovulacia bude aj bez pomoci sama od seba .. zatial si meram Bazalnu teplotu ktorej ani nerozumiem 😁😁
Ale robila som si ovu testy 2 dni ..
1x za den len na skusku a vcera bol uz oveela silnejsi ovu nez predvcerom tak snad bude ta ciarka o par dnii natolko silna ze to bude pozitivny ovu test..

ettie
29. máj 2018

Ahojte 😉 pridavame sa aj my. Zase 😉
V decembri spontanny potrat. Museli sme cakat + vysledky. A tento mesiac biochemicke tehu...dnes akurat dosly vysledky. Od 21.5 krasne silili testy postupne a od soboty takmer nic a dnes aaabsolutne nic... hcg v krvi 2,1... uz som si poplakala a ideme dalej 😉 uz som.mala pocit ze sa spusta ta mrcha hnusna, ale zatial nic... ale snad pride rychlo a bude 1dc 😉 vraj sa mozme hned snazit, ze to tam bude pohnojene.. tak snad♡
Drzim Vam.kocky palce

Ps ja som sa poucila.. nerob testy pre mrchou..sice aj po.meskani som.mala pozitivny, ale zial uz ciarka nesilila..a uz asi nechcem riesit ani ovulku s testami. Sice nam.to vyslo na 1x ale uz sa budem snazit nezameriavat sa na to. Manzel i tak chodi na 14 dnovky a este ked mu to posunu zase tak to bude na prd 😃

lenkaaninka
29. máj 2018

@ruzicccka držím palce nech sa podarí. Ja robím aj nočné krížom krážom takže bt nehrozí.

arousa
29. máj 2018

@updatevani Ahooj 🙂 no ako to zvládaš? 🙂) ja už mám 44.DC 19.deň meškám, ale asi som mala včera konečne ovulku, lebo ma prehnaloo, neskutočné kvílenie po bruchu a večer hlien. Tak uvidíme 🙂

updatevani
29. máj 2018

@arousa ooo parada a stihli ste to ci nie?
No ja celkom ok az na rana, vecere a noci...rano mi je nevolno tak isto vecer (aj teraz) a v noci sa budim nato ze mi je zle 🙄...este ze den zvladam v pohode

arousa
29. máj 2018

@updatevani snáď ano hehe. Fuu, druhé teho, iné prežívanie. V práci teda zvladas?

zloba666
30. máj 2018

@updatevani
Ahoj kedy mas navstevu lekara ?? Uz si v kolko tyzdni ??

arousa
30. máj 2018

@updatevani trocha zázvoru si neskúšala? Vraj to pomáha, i keď ja by som sa ho možno tiež obávala, predsa prekrvuje

updatevani
30. máj 2018

@arousa v praci ok lebo cez den mi je dobre 🙂 akurat sa mi chce spat... mam lizatka pre tehotne trosicku uvolnia ak mi nie je prilis zle...no caj zazvorvy som vylucila nakolko 2x som bola na tej pohotovosti kvoli krvacaniu 🙂

updatevani
30. máj 2018

@zloba666 ahoj 13.6. dnes som presne 7tt 🙂 ty co ako?

zloba666
30. máj 2018

@updatevani
A kedy ides na kontrolu ??
Ja som bola vcera u doktora .. sme uz 9t+6 a meriame 30mm .. a piatok idem este rano na krv .. a ako sa citis ??

updatevani
30. máj 2018

@zloba666 13.6. mam kontrolu 🙂 to budem v 9tt... tak aktualne aj dobre horsie rano, vecer a v noci... mimo toho len som viac unavena co ty?...oo tak sa tesim uz ste narastli krasne 🙂

arousa
31. máj 2018

@zloba666
@updatevani kočky, tak dnes na 46.DC sa mi rozbehol MS z môjho pôvodného 🙂 23dňového a mám pocit, že mám aj ovulku, resp. dva-tri dni pred ms som spozorovala typický hlien... alebo uhniezďovanie. Dnes mám nádchu, cítim sa ako zbitý pes.. inak MS je taký atypický, hlienovitý s krvou, žiadna tmavá ako kedysi. Počula som, že sa niektorým ženám tak posunula ovulka, že otehotneli aj počas MS. Ako je to ale možné, keď sa práve vtedy odlučuje sliznica je záhadou. Mali ste niekedy podobný problém? Hlavne po potrate?

vierocka29
31. máj 2018

@arousa kamoska sa snazili o babo tei roky a otehotnela v strede ms 🤷🏻‍♀️ Takze deje sa vsetko

vierocka29
31. máj 2018

@updatevani
@zloba666

Baby, my sme 7tt+4, srdiecko krasne bije. 😍 jedine, co ma totalne zabija, je unava a zaludok jak na vode. Mam pocit, ze mam nekonecnu opicu. Nastasie nezvraciam

najpyzama
31. máj 2018

Hľadáš pekný a kvalitný darček? Potrebuješ nové pyžamo alebo nočnú košeľu? Tak naša stránka www.najpyzama.sk je presne tá, ktorú potrebuješ navštíviť. Práve sme ju spustili. Ponúkame krásne a kvalitné dámske a pánske pyžama a nočné košele v zložení 100% bavlna, ale aj kojenecký tovar od slovenského výrobcu a kvalitné bavlnené plienky.

arousa
31. máj 2018

@vierocka29 nech sa vám obom darí 🙂 no vyskúšame to teda a uvidíme :D

updatevani
31. máj 2018

@arousa ja nie ja som mala vsetko v poriadku po potrate... och skoda uz som si myslela ze budes tehula 🙂

updatevani
31. máj 2018

@vierocka29 ja od vcera vecera zvraciam bez prestavky uz nevladzem chodit a nic v sebe neudrzim, bud spim alebo zvraciam neviem aktualne co mam robit vobec :(

vierocka29
31. máj 2018

@updatevani 😕 boze a ja tu fnukam, ze mi je zle.
Drz sa 😘

updatevani
31. máj 2018

@vierocka29 dakujem 😍...ale tak ani zaludok na vode neni nic prijemne dufam ze nas to cim skor prejde a nebude to do 13tt

arousa
31. máj 2018

@updatevani ja som bola sama v očakávaní, ale tak nie som ani veľmi sklamaná, príde to 😉
@vierocka29 joj baby, držím vám palce, ale svedčí to aspoň vraj o tom, že je všetko v poriadku. Držím palčeky

arousa
13. jún 2018

@updatevani
@vierocka29
@zloba666 tak čo babulkyy, ste už 8., 9., 11.tt, ako sa máte? 🙂)

vierocka29
13. jún 2018

@arousa ahoj, ja uz som 9+3 😍 a mam sa celkom dobre. Dakujem za opytanie 😘
Ty ako?

updatevani
13. jún 2018

@arousa ahojky, super dnes som bola na kontrolu podla usg som 9+2...podla vypoctu ms 9tt....vsetko ok babatko sa pekne hybalo a srdiecko bilo 🙂 meriame 2,3cm ...knizku este nemam dostanem az na dalsej kontrole 11.07....co ty ? pochval sa 🙂

arousa
13. jún 2018

@vierocka29
@updatevani nevoľnosti už prešli, resp. žalúdok na vode? 😉 ja sa mám fajn, práve som po ovu, tak som zvedavá ako to dopadne tentokrát 🙂 dnes som prespala poobedie, taká únava ma prepadla.

updatevani
13. jún 2018

@arousa vies co par dni som bola uplne bez nevolnosti, a teraz tak rano mam nevolnost ale ked sa najem je to ok a teraz tak cca od 17tej do 20tej...v noci trosku nespim budem sa casto ...inak celkom zvladam 🙂

arousa
13. jún 2018

@updatevani môže to byť aj tými horúčavami, veľa veľa piť 🙂

updatevani
13. jún 2018

@arousa ano ani toto mi nerobi dobre horucavy a slnko... ozaj kolko dpo si?