icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
arousa
13. jún 2018

@updatevani a to ešte nemáme leto. Nejaký home-made spej na osvieženie si spraviť skús. Aspoň, že zajtra sa má ochladiť.. vieš čo, nejaký 6.,7 DPO, ale možno menej.

updatevani
13. jún 2018

@arousa no aj teraz je aspon u nas chladnejsie tak sa mi super dycha 🙂 ..hmm takze uz by to mohla byt teoreticky tehotenska unava 🙂

arousa
13. jún 2018

@updatevani bolo by super

vierocka29
13. jún 2018

@arousa 5 dni sa citim jak po opici, zaludok na vode, grcka na pol ceste, ale von nie a 2 dni uplne super. Takto sa mi to strieda 😩😅
Pribrala som uz 3kg, mam pocit, ze sa uplne gulam. Vcera som si kupila moje prve nohavice velkosti M a mala som uplnu depresiu 😂

vierocka29
13. jún 2018

@arousa drzim palce, nech to vyjde ✊🏻🍀

updatevani
13. jún 2018

@vierocka29 ja som sa akurat dnes vazila :D sice az po ranajkach a mala som 46,8kg, cize neviem ci som nieco pribrala mozno aj hej ale inak bruchoooo mam vydute statocne ...

vierocka29
13. jún 2018

@updatevani 46,8? To si potom ultra stihla zienka 🙂
Brucho aj ja, uz to uplne vidno. Hlavne vecer sa mega vyduje

updatevani
13. jún 2018

@vierocka29 ale nie som aj dost nizka 🙂 .... aj mne vecer ...rano este ako tak ok a do vecera ho mam ako balon...zajtra hlasi chladno aspon u nas neviem ani co obleciem rifle su mi nepohodlne 🙄

arousa
14. jún 2018

@vierocka29
@updatevani ženy, nejdem sa moc tešiť (iba trošku 😉), ale dnes po prebudení na toaleťáku ružovkasto 🙂 možno ozaj preto to 2hod. odpálenie včera a chrbát ma bolí aj dnes ako by som sa bila.. Veríme, že všetko bude v poriadku

arousa
14. jún 2018

Poobede jemné špinenie

sticker
updatevani
15. jún 2018

@arousa este vydrzis par dni a skusis testnu 😊

arousa
15. jún 2018

@updatevani áno 🙂 i keď, ráno som si všimla hrudkovity výtok, hneď som sa čistou vodou vyumývala, či to nebude nejaká mykóza.

updatevani
17. jún 2018

@arousa ahoj ako to vyzera ☺️?

arousa
17. jún 2018

@updatevani mykózu som chytila 🙄, čo som už roky nemala, ale akurát rozmýšľam, do rici, že už si nepamätám, kedy ma pri prvom tehu začali bolieť prsia, ak by sa niečo dialo

arousa
18. jún 2018

@updatevani som sa 3:10 zobudila, že sa mi chce strašne cikať, 10dpo plus mínus

arousa
18. jún 2018
meissa
18. jún 2018

@arousa 🙂 ja tam vidim ciarku aku by som si aj ja rada nasla 🙂

updatevani
18. jún 2018

@arousa jeeej 😍😍 len nech silneje 🤗...inak vela zien v tehu ma mykozu ...hmm zeby priznak ?

arousa
18. jún 2018

@meissa uvidíme, veru, len nech silneje. 25 kový som si robila

vierocka29
18. jún 2018

@arousa 😍 drzim palce!

arousa
18. jún 2018

@vierocka29 držíme si päste

updatevani
19. jún 2018

@arousa skusala si dalsi test? 🙂

meissa
19. jún 2018

Dievcata kedy asi ukazu tehotenske testy one-step pozitivny vysledok? Kolko DPO? Mate skusenosti?

ruzicccka
19. jún 2018

@meissa a kolko dpo si ?

meissa
19. jún 2018

@ruzicccka 9 DPO by som mala byt

ruzicccka
19. jún 2018

@meissa uz mozes skusit
Je to individualne ale
Niekto mal 8-9DPO uz dusika daj vediet ako si dopadla 🙂

One step su dost citlive 10tkove cize
Mozno nieco uz ukaze

arousa
20. jún 2018

@updatevani moja, dnes mam intimku, obávam sa, že sa mi rozbehne ms... Hmmm

ruzicccka
20. jún 2018

Najde sa tu niekto kto chodil do gyncare v Kosiciach? Uz druhy den sa tam snazim dovolat a hned mi to vypne volam z UK
Ale pochybujem ze niekto zo zahranicia sa tam dovolat nemoze ...
Volam na cislo tel:+421800300000
Je aj nejake ine ?
Na stranke maju aj folmular ale je to na dlhsie
Kedze som v UK a idem na Sk len na 3 tyzdne
Tak som tam chcela radsej volat baby ako sa mam s nimi skontaktovat ?

zloba666
20. jún 2018

@arousa
Ahoj .. mala si spinenie ? Na teste vidno pekneho ducha .. skusala si dalsii test ??

arousa
20. jún 2018

@zloba666 mám špinenie, tak troška na intimke, ale ja to aj tak zvyknem mávať a v noci resp. na druhý deň sa mi rozbehne. Zajtra mám termín ms