icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
updatevani
20. jún 2018

@arousa ja som mala v case ms spinenie...hmmm skus test podla mna aj tak 😉

arousa
20. jún 2018

@updatevani tak potom ale až o pár dní, pijem alchemilku, dopujem sa 😀😉

updatevani
20. jún 2018

@arousa prave ze si mohla teraz, alechmilka v tehu neni dobra 🙄😏

arousa
20. jún 2018

Až z ranného, lebo zajtra by som mala dostať, zbytočne vyhodené peniaze by to už boli.

evaachesa
20. jún 2018

@arousa alchemilkou si akurat privolas tu ms 😧 ta sa pije od prveho dna ms az po ovulaciu...potom sa uz nesmie ... ja som ju pila aby som si vyvolala meskajucu ms

arousa
20. jún 2018

@evaachesa asi bylinky celkovo v tehu, ale zase každý povie inak, jedna známa začala v prvom trimestri krvácať a pomohla jej jedine alchemilka udržať plod

arousa
20. jún 2018

@evaachesa veľa príspevkov je o tom, ťažko povedať...

evaachesa
20. jún 2018

@arousa no ja by som to urcite neriskovala ... este som nikde necitala o tom ze sa moze ... potom az pred porodom sa opat odporuca ...

arousa
20. jún 2018

@evaachesa alebo malina

evaachesa
20. jún 2018

@arousa ovocne su urcite v poriadku...ja teraz pijem jedine zihlavovy caj ... 1x denne 0.5l 🙂 jediny co som nasla ze sa moze ... ale je fakt ze nazory sa roznia hadam vo vsetkom 🙂

arousa
21. jún 2018

@evaachesa tak som si ju dnes už nedala, ale stále mám špinenie, tak vyčkám

evaachesa
21. jún 2018

@arousa hmm a skusala si uz testovat? Skus si dat zihlavovy caj, pripadne sipkovy...tie sa mozu 🙂

zloba666
21. jún 2018

@arousa
Drzim palce aby sa nerozbehla ziadna ms 😋 nepride..

vierocka29
21. jún 2018

@arousa ako to mozes vydrzat, ze neocikas test? 😀 ja by som to nevydrzala

arousa
21. jún 2018

@evaachesa
@vierocka29 už to vydržím, lebo by som bola viac sklamaná, keby sa potom rozbehla 😉 Už som predtým, keď som mala tú cystu, toľko testovala, že takto radšej počkám a uvidí sa. Špinenie ustáva, tak vydržím už do pondelka 😉 Podľa posledných výsledkov mám železa na rozdávanie, ale zase kvôli Cčku si dám tú žihľavu 😉

arousa
23. jún 2018
arousa
23. jún 2018

@zloba666
@vierocka29 veru silneje a príznaky žiadne, je to úplne iné ako pri prvom, ani len prsa nebolia

updatevani
23. jún 2018

@arousa no ja som do 6tt tusim ziadne priznaky nemala a prsia ma velmi neboleli mozno par dni aj to az neskor...
...dufam ze bude silniet 👏 ozaj 10tkovy test ci 25?

kukurica77
23. jún 2018

@arousa pekna ciarka!! Tak uz len drzat palce,aby pekne silnela a babo sa dobre uhniezdilo.

arousa
23. jún 2018

@updatevani 10kovy

arousa
25. jún 2018

Opäť raz sa hlásim, prosím Vás, mali ste prehánky niektorá na začiatku tehu? Nie je mi zle typu zvracanie, ale strašne mi grúli po bruchu, preháňa ma + tá mykóza. 3+5tt

zloba666
25. jún 2018

@arousa
Ahoj mna prehanalo 🤣 .. ale dala som cierne uhlie a v pohode to preslo

arousa
25. jún 2018

@zloba666 skúsim... fuu a teraz cítim pálenie, gyn. mi predpísala Gyno-Pevaryl na tú mykózu, čapíky+krém, ale akosi to zvonka páli 😑

zloba666
25. jún 2018

@arousa
🤔 no to nieje dobre 😥 ked pali .. fiha .. tak si davaj iba tie capiky .. ja som zase mala problemy ze ma svrbela 😶 a davala som si len krem ale vobedz nepalil .. skus si precitat v letaku ci to ma palit bo to moze byt nejaka reakcia 😶

arousa
25. jún 2018

@zloba666 spadá to medzi vedľajšie známky.. ale prešlo to. Ako sa ti inak vodí?

zloba666
26. jún 2018

@arousa
Tak to je hlavne ked to preslo. .. celkom dobre stale som hladna momentalne ale vzapati neviem co zjest nemozem mat jedla uz tie co som mala to je na porazenie .. napr vcera som mala halusky dnes uz halusky anii citit nemozem.. a kazdy den nieco vymyslat co varit to sa nechce.. a ty ?

arousa
26. jún 2018

@zloba666 :D potom len také rýchlovky, lečo, cestovina, zemiaky s kapustou 🙂 ja fajn, postarom

meissa
26. jún 2018

1DC...dalsi novy zaciatok 🙂

zloba666
26. jún 2018

@arousa
Nuz nieco budem musiet .. abo uz by to mohlo prejist 🤣🤣

7ovecka7
28. jún 2018

@meissa ahoooj, aj ja som dnes 1dc 🙄 . Ale tento cyklus to uz musí vyjsť !