Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@updatevani tak potom ale až o pár dní, pijem alchemilku, dopujem sa 😀😉
@arousa prave ze si mohla teraz, alechmilka v tehu neni dobra 🙄😏
Až z ranného, lebo zajtra by som mala dostať, zbytočne vyhodené peniaze by to už boli.
@arousa ako to mozes vydrzat, ze neocikas test? 😀 ja by som to nevydrzala
@evaachesa
@vierocka29 už to vydržím, lebo by som bola viac sklamaná, keby sa potom rozbehla 😉 Už som predtým, keď som mala tú cystu, toľko testovala, že takto radšej počkám a uvidí sa. Špinenie ustáva, tak vydržím už do pondelka 😉 Podľa posledných výsledkov mám železa na rozdávanie, ale zase kvôli Cčku si dám tú žihľavu 😉
@zloba666
@vierocka29 veru silneje a príznaky žiadne, je to úplne iné ako pri prvom, ani len prsa nebolia
@arousa no ja som do 6tt tusim ziadne priznaky nemala a prsia ma velmi neboleli mozno par dni aj to az neskor...
...dufam ze bude silniet 👏 ozaj 10tkovy test ci 25?
@arousa pekna ciarka!! Tak uz len drzat palce,aby pekne silnela a babo sa dobre uhniezdilo.
@updatevani 10kovy
Opäť raz sa hlásim, prosím Vás, mali ste prehánky niektorá na začiatku tehu? Nie je mi zle typu zvracanie, ale strašne mi grúli po bruchu, preháňa ma + tá mykóza. 3+5tt
@arousa
Tak to je hlavne ked to preslo. .. celkom dobre stale som hladna momentalne ale vzapati neviem co zjest nemozem mat jedla uz tie co som mala to je na porazenie .. napr vcera som mala halusky dnes uz halusky anii citit nemozem.. a kazdy den nieco vymyslat co varit to sa nechce.. a ty ?
1DC...dalsi novy zaciatok 🙂

@arousa ja som mala v case ms spinenie...hmmm skus test podla mna aj tak 😉