Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

Jaaaj 😂,tak už to začína... žalúdok si pláva na vode💦
@vierocka29
@updatevani už čoskoro😉💌
@arousa mne to uz nastastie skoncilo 😅
Ale nezavidim ti veru.
@vierocka29 ja sa z každého nového pocitu istým spôsobom teším☺️😌
@vierocka29 mne este je tak vselijak rano vecer v noci zle a to som 12+3....
@arousa ano v stredu mam 11.7. kontrolu, odbery sono, vazenie tak uvidime snad bude vsetko ok poprosim fotku a dostanem aj knizocku 🙂 tebe sa dari ako?
@updatevani mne sa to nastastie ukludnilo, ale tiez mi byva obcas zle este.
Ja idem v pondelok na prve testy. Knizku uz mam 😍
@updatevani nipples bolia čím ďalej, tým viac a smejeme sa doma ako sa hneď vydul spodok bruška, a to som len 5+5tt. Čo ma dnes začalo trápiť je krvácajúce ďasno a som strašne zahlienená, krvavé hlieny z nosa najlepšie pod vodou vyfukujem. Takže tak :-'
.
Ťaháme na 8.tt, prsia sa poriadne nalievajú a driemoty nastupujú 💤
@arousa drz sa! Posielam vela sil a pozitivnej energie 😘
@zloba666 netuším, nič ťažké som nedvíhala, hematóm to tiež nie je, pri poslednej gyn.kontrole mi našla ranku na krčku, ale ani prijím.lekár v nemocnici mi nevedel potvrdiť, či to môže byť tým, keď mi budú brať odbery, treba aj ster spraviť. Ale žeby to bolo zväčšujúcou sa maternicou? Už mi aj to napadlo, že to môže byť splnom... Ležím, beriem tie lieky, dúfam, že to do dvoch dní prejde..
@vierocka29 ďakujem moc! čím to len môže byť, keď je človek v kľude..
@vierocka29 inak, sme 8+5, ale veľkosťou 9+1tt, malý valibuk ❤
Baby je možné že mi na 17dpo ukazuje len slabucku čiarku? Neviem či mám ešte čakať že zosilnie, skôr si myslím že odchádza 😥
@arousa ahoj, ako sa mas? Dufam, ze vsetkl ok 😉
@vierocka29 ahoj, vsetko je v poriadku, beriem este duphik raz denne, mame uz aj fotecku, tak sa deň co deň neviem vynadivat. Ale furt mam pocit plnosti vo vagíne. Skúšam posilňovať panvové dno, tak uvidíme na prvej poradni uz o necelé dva týždne. Či je to tým hustejším vytokom alebo poklesom mechúra? Neviem. A ty sa mas ako? 🙂
@arousa to som rada, ze vsetko je ako ma byt 🙂 my sa mame dobre, babatko rastie, za chvilu by sme mali vediet aj pohlavie 😍
Dievčatá ak by ste mali niektorá záujem, ostali mi vitamíny pinkfertil a bluefertil a tiež folandrol.
Ahojte zienky...neviem ci niektora mate zaujem ale po stimulke na IVF mi zostalo pero gonal 450 j a 8 injekcii decapeptylu...predam za symbolicku sumu 🙂 viac info v sprave 🙂