icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
arousa
Autor odpoveď zmazal
arousa
6. júl 2018

Jaaaj 😂,tak už to začína... žalúdok si pláva na vode💦

arousa
6. júl 2018

@vierocka29
@updatevani už čoskoro😉💌

vierocka29
6. júl 2018

@arousa mne to uz nastastie skoncilo 😅
Ale nezavidim ti veru.

arousa
6. júl 2018

@vierocka29 ja sa z každého nového pocitu istým spôsobom teším☺️😌

updatevani
7. júl 2018

@vierocka29 mne este je tak vselijak rano vecer v noci zle a to som 12+3....

@arousa ano v stredu mam 11.7. kontrolu, odbery sono, vazenie tak uvidime snad bude vsetko ok poprosim fotku a dostanem aj knizocku 🙂 tebe sa dari ako?

vierocka29
7. júl 2018

@updatevani mne sa to nastastie ukludnilo, ale tiez mi byva obcas zle este.
Ja idem v pondelok na prve testy. Knizku uz mam 😍

arousa
8. júl 2018

@updatevani nipples bolia čím ďalej, tým viac a smejeme sa doma ako sa hneď vydul spodok bruška, a to som len 5+5tt. Čo ma dnes začalo trápiť je krvácajúce ďasno a som strašne zahlienená, krvavé hlieny z nosa najlepšie pod vodou vyfukujem. Takže tak :-'

7ovecka7
12. júl 2018

@meissa ahoj ako si na Tom? Ja som dnes bola na folikulometriu a 2 krásne folikuly 😊😊😊 už len dúfať, že to dopadne, ako si prajeme

meissa
13. júl 2018

@7ovecka7 Tento mesiac som akurat par dni po ovu. Ale nemala som ziadne priznaky ovulacne tak neviem. Povedala som si,ze si dam tri mesiace pauzu od sledovania sa. Uzivam si bezstresove obdobie kym mi zase nezacne skola 🙂

parkour7771
13. júl 2018

.

arousa
19. júl 2018

Ťaháme na 8.tt, prsia sa poriadne nalievajú a driemoty nastupujú 💤

zloba666
19. júl 2018

@arousa
To je mile .. ja som bola na tom podobne .. večer uz o 22.00h som bola mrtva v posteli :D rano o 7h uz mega fit a pak o 14h opäť mrtva ... trvalo to do 13týždna .. teraz fungujem normalka :D

arousa
29. júl 2018

@zloba666 8+4tt a ráno sme začali krvácať ☹ už nasadený Dicynone a Duphaston, panva vyvýšená, nohy vyložené..

zloba666
29. júl 2018

@arousa
Ahoj moja 🙂 ..
Drzim palce aby vse dopadlo dobre. A z coho to krvacanie ???

vierocka29
30. júl 2018

@arousa drz sa! Posielam vela sil a pozitivnej energie 😘

arousa
30. júl 2018

@zloba666 netuším, nič ťažké som nedvíhala, hematóm to tiež nie je, pri poslednej gyn.kontrole mi našla ranku na krčku, ale ani prijím.lekár v nemocnici mi nevedel potvrdiť, či to môže byť tým, keď mi budú brať odbery, treba aj ster spraviť. Ale žeby to bolo zväčšujúcou sa maternicou? Už mi aj to napadlo, že to môže byť splnom... Ležím, beriem tie lieky, dúfam, že to do dvoch dní prejde..

@vierocka29 ďakujem moc! čím to len môže byť, keď je človek v kľude..

arousa
30. júl 2018

@vierocka29 inak, sme 8+5, ale veľkosťou 9+1tt, malý valibuk ❤

zloba666
30. júl 2018

@arousa
Fihaa tak velky 😎.. hlavne pozitivne treba mysliet a oddychovat 😊

7ovecka7
31. júl 2018

Baby je možné že mi na 17dpo ukazuje len slabucku čiarku? Neviem či mám ešte čakať že zosilnie, skôr si myslím že odchádza 😥

arousa
1. aug 2018

@zloba666 myslíme, ležíme, včera sme na chvíľu prestali krvácať, behli sme ku gyn a allright, ale večer zase jasne červená krv na toaleťáku po malej, taak ja neviem.. mám ležať a v tomto teple ani nevychádzať.

zloba666
1. aug 2018

@arousa 😶 juj drzim palce. Aj ked vse je dobre ako ma byt . Len to krvacanie je na nervy vsak.. tak ze leto si moc nruzijes.. ale to nevadi .. vydrzis nejak 🤗

alana1
1. aug 2018

ahojte pridavam zazracne kombinacie vitaminov ktore pomohli nam, plus ja som brala exte vitex jahnaci a muz selen

arousa
1. aug 2018

@zloba666 presne, ani mi to nejako neprekáža, lebo už beztak sa nám ťažšie dýcha. Díky 😉

vierocka29
10. aug 2018

@arousa ahoj, ako sa mas? Dufam, ze vsetkl ok 😉

arousa
12. aug 2018

@vierocka29 ahoj, vsetko je v poriadku, beriem este duphik raz denne, mame uz aj fotecku, tak sa deň co deň neviem vynadivat. Ale furt mam pocit plnosti vo vagíne. Skúšam posilňovať panvové dno, tak uvidíme na prvej poradni uz o necelé dva týždne. Či je to tým hustejším vytokom alebo poklesom mechúra? Neviem. A ty sa mas ako? 🙂

arousa
12. aug 2018
vierocka29
12. aug 2018

@arousa to som rada, ze vsetko je ako ma byt 🙂 my sa mame dobre, babatko rastie, za chvilu by sme mali vediet aj pohlavie 😍

tyty64
15. aug 2018

Dievčatá ak by ste mali niektorá záujem, ostali mi vitamíny pinkfertil a bluefertil a tiež folandrol.

laurazma
8. okt 2018

Ahojte zienky...neviem ci niektora mate zaujem ale po stimulke na IVF mi zostalo pero gonal 450 j a 8 injekcii decapeptylu...predam za symbolicku sumu 🙂 viac info v sprave 🙂