O dieťa sa snažíme tri mesiace a stále nič
Ahojte damy. Idem sa Vam tu trosku postazovat. Chcem sa spytat kolko ste sa snazili o babatko? Kolko Vam to trvalo? My sme na 3 mesiacoch (teda teraz cakam ci mi pridu alebo nie ale buducto tri mesiace) a uz zacinam byt z toho trochu nestastna ze ci to vobec vyjde. Gynekologicka mi povedala ze nemam najmensi problem s nicim tak som sa potesila no stale nic.(Nestastna skrz toho, ze moja sestra otehotnela na kvazi prvy sup a ja nic). Viem ze sa nemam stresovat ale nejak sa to neda stale na to myslim kedze velmi tuzime po babatku. Beriem tento mesiac aj inofolic prasky vraj to pomaha. Dufam, ze nikoho nenahneva moj prispevok. Prajem vsetkym vela zdravia.

@kayka90 rok sme skúšali a nič. Potom som na to kašľala už začala sa viac venovať práci a na dieťa som ani nepomyslela. Jedného vecera som sa opila že som mala okno a bum //
Pri druhom dieťati som sa opila zas že som mala okno na druhý deň som si dala escapele a o 10 dni zas //
😂 takze moja rada čo platilo u mna : skus sa riadne opiť 😂 každé dieťa splodené (vždy s manželom 😂😂😂😂) keď som mala okno 😂😂 ja už 3 dieťa nechcem teraz takze max si vždy dám 1-2 poháre vina 😂😂😂