Obaja partneri zdraví a bocian aj tak nie a nie prísť
Ahojte,
je tu kopa tém okolo neplodnosti, nedarenia sa, atď. Naše snaženie začalo pred dva a pol rokmi, prvé razy som si robila stále testy, lebo som myslela, že ako začneme nechránene sexovať, tak to príde hneď. Omyl bol pravdou a tak je tomu už teraz dva a pol roka a nič. Po roku som s tým išla za gynekologičkou, ktorá ma poslala na sono, kde mi nič nezistili a dala mi liečbu Clostylom asi tri mesiace a ani to nezabralo. Potom mi kázala mať pauzu a snažiť sa bez liekov, tak sme to dodržali, dokonca na dlhšie, lebo prišla do toho naša svadba a vybavovačky okolo nej, tak sme to tak veľmi neriešili. Samozrejme by sme sa vždy veľmi bábätku tešili. A teraz chodíme do sanatória Helios v Martine, sme veľmi spokojní. Prvý mesiac kadejaké vyšetrenia, obaja sme zdraví, len ja nemám pravidelný menzes, tak som opäť brala Clostyl, 14 DC mali folíky 20mm, tak mi pichli Pregnyl a teraz beriem Duphaston a Estrimax (kvôli nízkej sliznici maternice). A vlastne čakám do budúcej soboty, či príde menzes alebo nie. Mám sto chutí testovať, ale chcem vydržať, keďže teraz mi môže ešte účinkovať pregnyl. Tak sa každý deň presviedčam, že si ho nemám spraviť 😖
A vlastne chcem zistiť, či ste tu aj dlhoročné snažilky, ktorým nič nezistili, ste zdravé, je zdravý partner, len sa proste nedarí kvôli nejakým nezisteným príčinám...
Ja veľmi dúfam, že tento mesiac to už príde a budú na testíku dve // 🙂
@mirkailavska kludne preposli vsetko co mozes, aj kontakty a akekolvek infa, precita si vsetko co bude k dispozicii...dik..inak to vysetrenie nevolalo sa to nahodou magneticka biorezonancia? alebo tak dako?
@mirkailavska a čo je za liečiteľku ? nedala si na ňu kontakt 😉 ak by si bola taká dobrá a povedala o nej bližšie
@mirkailavska Ahoj, ked smiem vediet aka je to kniha co ju spominas? chceme druhe mimi,ale nejak sa nedari 😢 opakuje sa to ako pri prvom nedari nedari sa ☹ dakujem
@mirkailavska ahoj, tak skús poslať knižku
@tatinka a ako prebieha to vyšetrenie, či nezabíjaš spermie? V centre nám o tom vraveli, ale nič konkrétne. V akom štádiu cyklu to robia? Ako to zistia?
Ja som bola aj na laparoskopii, nezistili mi nič, mala som tam niečo, ale veľmi malé, čo mi odstránili, ale inak všetko bolo v poriadku. Vravím, všetky vyšetrenia nám vychádzajú dobre. Už len to jedno nám chýba, či sa so mnou znášajú mužove spermijky 🙂
@snazilkas vysetrenie je lahke, musia odsledovat kedy mas ovulaciu, presne vam nacasuju sexik a povedia kedy prides do centra a tam len urobia vyter ako ti robi aj doktor na gynde, ,,,dam ti priklad, nam nacasovali sexik museli sme ho mat okolo druhej hodiny v noci presne v termine co nam povedali, potom rano uz neviem presne o kolkej to bolo ale to ti v centre povedia ze kolko hodin po sexe mas prist k nim, tak rano po sexe sme sli do centra, lahnes si na kozu,lekar skotroluje ci mas ovulaciu uz a ak ano tak len zoberie vzorku spermi z tvojej pipiny 🙂 to je vsetko,,,,nic necitis , nic nebol a hned ides domov, vysledok uz neviem o aku dobu sme mali ,,,nam ho robili na dvakrat lebo ked sme prisli do centra po sexiku tak zistili ze som este nemala ovulku a ze pride asi o dalsi den ,tak sme zas museli v noci si dat budik a mat sexik a rano ist do centra, lenze mi sme zaspali na ten sexik, tak sme ho mali asi o dve hodiny neskor nez nam kazali a v centre potom sme museli dlhsie pockat lebo tam od sexu po ten vyter z pipiny musi prejst dakolko hodin ale uz si nepamatam kolko,,,🙂
ďakujem, dievčence ak nemáte vážne problémy a to na 100% sa dá vždy otehotnieť a vyzdravieť. My s manželom sme toho modelmi. Naše telo sa postupne tak zanesie baktériami, plesňami a rôznymi parazitmi ,ktoré stačí s prípravkom MMS zabiť a telo sa krásne samo vyčistí. žiadne lieky a antibiotiká čo iné nie je len syntetická chémia. Je to anatómia tela čo vlastne zistíme postupne a téma na dlho nielen kvôli tomu že chceme dieťatko ,ale chceme aj byť do budúcna zdravý pre dieťatko. Deti nás potrebujú aj keď budú samostatné a mať sladkých pätnásť. K veci prístroj Diakom - nájdete to aj na webe niečo určite, p.Ľubka Filová je z Trnavy a má na starosti objednávky pre vyšetrenie s prístrojom. P.Renátka je myslím z Považskej Bystrice a raz alebo dva krát do mesiaca chodí s prístrojom do Trnavy a celý deň robí vyšetrenia. Robia to aj iný zaškolený pracovníci vyšetrenie s prístrojom diakom ,ale tieto dve osoby vedia čo robia. A to neponúkajú preparáty ktoré nie sú zbytočné aby zarobili. píšem to preto lebo jeden pán čo to robil ťahal z mojej kamarátky 30eur týždenne a nepomáhalo jej to. Poslala som ju k Ľubke a to sa jej polepšilo a postupne sa lieči. Hľadajú lepšie lieky a cenovo dostupné a hlavne aby obsahovali určitú zložku čo treba v 100% pomere ako napríklad ja som mala vytamín C a 50% pomere z lekárne ani som o tom nevedela. Podajú antibiotikum v 100% prírodnej forme, zistia aký vitamín telu chýba čo je dôležité, na urýchlenie liečby je MMS preparát má špecifickú vôňu moja sestra ho nemohla piť tak si robí sedacie kúpele aj ja aj moje dieťa. Ľubka Filová tel.č.0905270536 je z Trnavy a v Trnave to aj robia ak ste z iného kraja je to dosť náročné a opýtam sa jej či Renátka robí vyšetrenie ešte niekde v inom meste ,ale určite dám vedieť kto bude mať záujem.
ďakujem, napíšte mi kto chce knihu v elektronickej podobe ja vám prepošlem knihu pezinok@mipaokna.sk
alebo www.mms1.wbl.sk tu je stránka ak ho požiadaš ti to pošle
@tatinka hm, tak uvidíme, počkáme ešte a možno skúsime aspoň toto vyšetrenie. Ale zasa jednému kolegovi povedali, že on a jeho žena nikdy nebudú mať deti, lebo tento test tam vychádzal zle a majú štyri krásne deti bez nejakých IVF, ale len prirodzene 🙂 Tak neviem, podľa mňa to pôjde aj prirodzene 🙂
@snazilkas ja tiez poznam aj take zeny co maju napriklad nepriechodne vajcovody a boli uz aj na viac ivf a tie im nevysli, ked tu zrazu otehu prirodzene 🙂 ono je tazko povedat komu co pomoze, podla mna velakrat to nevie ani lekar,,,,priroda je mocna carodejka 🙂 a ked Boh da tak tehu bude,,,, ale zas na co cakat ak je fakt dakde problem, teda u vas nie je zisteny ale myslim tak vseobecne ze ked dakto ma ozaj vazne daco ,,,,,ale je to naozaj tazko, dakomu ivf pomoze dakomu nie,,,,,tazko povedat,,,,
@snazilkas ked tak citam tvoj pribeh my to mame velmi podobne, 2,5 roka sa snazime, mame za sebou laparoskopiu, vsetky mozne vysetrenia v Heliose, 3 neuspešne IUI a stale nic:( A vsetky vysetrenia +/- male odchylky...sme vraj zdravi...../odchylky mam na mysli anovulačný cyklus kde mi ale zabera clostyl, manžel ma nie najlepsiu morfologiu, ale podla slov Dr. to nieje take zle ze by sme nemohli aj prirodzene/Tak preco to potom nejde? Uz nemam sil viac cakat, dali sme sa nahovorit na IVF, mame schvalenu ziadost a v lete sa chystame. Lebo za 2,5 roka nič, už neviem dalej čakať, pomozeme tomu...a uvidime.
@wchmocha no tak to ste naozaj na tom tak ako my, len my sa snažíme ešte o nejaký rôčik dlhšie 🙂 Presne to iste, ja mam asi anovulačný cyklus, ale s Clostilom všetko prebiehalo ako malo, veď keď sme boli na IUI, tak ja som bola super pripravená, manželove spermie na 95%, čo je teda úplne super a aj tak nič. Mne sa veľmi nechce do toho IVF, som toho názoru, že je to pre tých, čo majú nejaký problém, ale ak to pôjde takto ďalej, tak nás to neminie, nechcem čakať ďalších XY rokov :-/ Budem vám držať palce, nech vám to IVF vyjde, možno ma to nakopne a dáme si žiadosť aj my 🙂
@snazilkas ja som to tiez nechcela silit, ale ked si predstavim ze by som mala este par rokov cakat, kym sa to mozno podari tak mi beha mraz po chrbte....skusime a uvididme. No iked neviem, aj pred kazdym jednym IUI nam Dr. vraveli ze s takymi idealnymi podmienkami pri zakroku sa to musi vydarit.....a nevydarilo, dokonca 3x ☹

@snazilkas ten predosli p rispevok co som si poslala sama sebe mal byt tebe🙂