Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
ahojky, to je mi luto :(
tak novy boj , do toho 🙂
ja tento mesiac pauza nejdem nic skusat planovat nic, chcem brat probiotika na vkladanie-cipky a to je 12 dni
zacnem po ms a tak nestihnem ovu a ani nechcem stihnut
just relax , tento mesiac a a aj nabuduci
snazilkovanie, teda nesnazilkovanie iba po ovu, aby som necakala a nemyslela na to 😒
tak
@alchemilkazltozelena Ahojky, tak uz aj ty?? 😖 Ja som dnes 9dc takze nic zaujimave sa momentalne nedeje. Tento tyzden idem na druhy odber na ten hormonalny profil, inak nic, len cakat a cakat....... Presne ako @seraa hovori, radsej sa nestresovat. Ja mam obcas take dni, ze som nahnevana na cely svet a citim strasnu nespravodlivost... ale potom ma to zas prejde. Ono to asi ozaj ma byt vsetko tak ako to je a ani ziadnymi cajmi a inofolicom to neovplyvnime....Na nas mozno najprv caka to USA 😅 tak sa utesujem.
ahojte baby tak dnes večer sa spustila MS po celodennom čakanííííííí ako debilka!!!!!! na večer sila fakt....rano trošku špinila a teraz ach jaj..nemam slov tak zase nič baby som 1 DC....ostavaju oči pre plač...etše že mam zaj volno a idem s kamoškou na kolačik včera som si kupila dlhee šaty na utešenie v GATE .-//aojte
@elje
@seraa
tajus vytja v klube , ja dnes 2dc , alchemilka tiez 1dc, jej sme teraz narovnako vsetky tri
aj elje je blyzko 9dc
ale sa ti upravil trosku cyklus nie? menej dni nie?
inak hahaha mame spolocnu "liecbu" na smutok 🙂 SHOPPING.
ja som si vcera kupila trench a dnes baleriny 😀 aspon nejaka radost
tak nesmut ved razbude ja som si sita ze vsetky budeme mat len treba byt trpezlive
@seraa ahoj ahoj moja☹( ved ano budeme mat len no...ja už chcem!!!!som nervozna ako pes!!!
ach ..hehe no nakupujeme to ais všetky ženy ako vidim...včera som videla taku coolovu mamičku štekle vlasy postava tip top super kočik...no vyzerala byr dost pri prachoch...
no vieš čo len o dni menej takže..no o 4 aby som neklamala takže na 37dc no mohol by pomoct aj skor ..uvidime idem brat ten INOSITOL..heheh
@alchemilkazltozelena
@elje
@taja27
@11miuska11
kocky kde ste vsetky ??
prajem vam pekny a uspesny tyzden !
@alchemilkazltozelena
@taja27
@seraa
Baby fakt vsetky zaciname odznova 😅 Ja mam sice teraz 9 dni naskok, ale pri mojich 40dnovych cykloch ma dobehnete 🙂
@elje
@seraa
@alchemilkazltozelena
babulky moje tak sme natom rovnako....elje mojaaa to si ako jaaaa..pomohol ti inofolic???ja osm mala o 5 dni skor ovulku bab!!!!nie na 29dc ale na 24 vychadza.-))))))
pekne len tak dalej hahaha
baby inak zase ide na mna depka...dnes som vdela taku babu čo pila fajčila travu k....a sa amam baabtko a hovorila ako jej piuchli nohy atd...ach zase osm si poplakala ja neveim ako dalej pojdem...a s dalšou som bola na kave a prišla za nou kamoška a sme si sadlia ko tak tak hovorila ako dlho skušali že 11 mesiacov kým sa zadarilo ach jaj... ja neviem či aj na tu vešticu sa spoliehat heh...a či svadbu vybavovat atd....jaj bože
ahojte
ahojte baby kde ste,??ja sem nemožem chodit zaase dalšie tehotné a to sa snažia ani nie 3 mesiace napr....ide ma porazit....nemam slov a zaroven ma to boliiiii... baby iank prišla som nato že ja sa aj bojim byt tehu akot o zvladnem a tak či to bude ok atd..ako chcem velmi ale aj bojim ...ach neviem čo robit ozaj sem nesmiem chodit robi mit o zle a potom zavidim babám.-((((je mi do plaču toho
@seraa
@elje
@alchemilkazltozelena
@taja27 Ahoj, mne Inofolic pomohol takisto. Ja som bez neho nemavala ovu vobec a teraz uz dva mesiace po sebe ukazkovy dvojfazovy graf 😵 ale tfuj tfuj tfuj, aby to tak bolo aj nadalej.
Tajus naozaj to neries ci ini maju a ty nie.....tvoje bude pre teba uplne najspecialnejsie a cim dlhsie budete nanho cakat tak tym milovanejsie 😉
@elje ja mylsim že som ovu mavala aj bez neho no uvidim ked ho nebudem brat čo to urobi....
ved ano preto sem chcem čo najmenej chodit a venovat sa napr čitaniu tak ako pred tým strašne vela som čitavala....ved to že bude špecialne heheh
pekný den idme robit šulance s makom mnam ich lubim
@taja27 aj ja lubim sulanceky mnam! ani ja sem nechodim, nemam ani cas, teraz je koniec skolskeho roka v skolke, je tam blazinec, neviem kde mi hlava stoji a este k tomu sa ideme stahovat do vacsieho bytu, takze roboty ako na kostole 🙂 som zamestnana myslienkami na ine veci az-az, neviem co skor 🤐
hmm , ak ti to robi zle tak to necitaj , budes mat pokoj ..
vidim ze tu uz skoro nikto nechodi hahaha asi tato stranka neprospieva nikomu
aj ked vela info ale prave tie info nam robia stres :(
jaaaj taja ja viem ake je to , viem ze chces a hned ale co uz .. ked nejde nejde clovke sa moze zblaznit aj
a asi preto vela bab si preslo nervamii a potom sa na to vykaslali , vzdali to a boom , tehu
mnam sulance s makom.. hmm .. ja to neviem robit :(
jeej budes mat prazdniny to je supeeerrrr
inak ucitelky si zasluzia prazdniny, pracovat s detmi ci malmi ci velkymi je teda dobre takzke 😝
@seraa nebudem mat mojka, ani nahodou ☹ cely jul robim a august len 3 tyzdne volno, to je nic!!! to sa nestihnem ani spamatat, a uz koncom augusta treba byt v skolke, chystat triedu a somariny.... ☹((( a od septembra mi asi zas daju upne male deti, zblaznim sa asi ☹ cim skor chcem byt na PNke, musim to cez prazdniny dosiahnut a hotovo! 😀 😀 lebo inak je psychiatria ista, a este teraz ked jeden nemenovany minister ide zvysovat pocet deti na triedu! ja by somjeho tam dala na 1 den, ani 1 den by nevydrzal! skoda reci... dufam ze v auguste stihneme aspon a tyzden niekam ist, najlepsie k moru...
oooch , to je hrozneeee , presne tak treba tychto ludi tam dat nech vidia 😠
neboj dovtedy uz ale budes v tehu 😉
ako sa mas?
ja som bola na kontrolnom stere a ta bakteria nezmyzla :( , teraz mi dala krem na vonkajsie pouzitie
ale ako mi toto znici tu bakteriu ak je v nutri ??? a nechcem snazilkovat pokial neni vsetko 100perc.
tak neviem uz ma hlava boli len si spomeniem na gynekologiu, za cely zivot som tam nebola tolko kolko za tieto 3,4 mesiace ☹
@seraa joj moja to mi je luto 😢 ze mas taketo problemy, ja dnes 4DC, MS pomaly konci...teraz sme rozlietani na vsetky strany, nestiham ani zit, vsetko sa nam naraz nakopilo, cize nemam ani cas mysliet na tehotenstvo, aj ked v hlave to stale mam a ratam dni 😀 to sa neda vymazat z hlavy proste... teplotu uz merat nebudem, kys.listova mi dosla, dalsiu zatial nekupujem, beriem len vitamin E, myslela som ze pojdeme dnes s priatelom na kontrolny spmg, ale mame teraz dost inych veci riesit a ma este Fertilman, tak ked mu dojde, a nebude uz mat, pojdeme...a som zvedava na vysledky...ci vobec vitaminy za nieco stoja a maju nejaky ucinok....
ja som uz minule sa rozhodla, pojdem na prefuk v juli, nech to boli ako chce, o tom to je, ze sa obetujem a ked potom nahodou do par mesiacov nic, tak pojdeme na IUI, viem ze to nie je jednoduche a len tak, ale taky mame plan... aj ked som vzdy bola proti takymto umelym zasahom...nemam uz na co cakat....alebo mozno az po svadbe, uvidime, najprv prefuk a potom dalej....mohlo by sa to podarit....vyberu zo vzorky zdrave spermie a mohlo by to vyjst, aj ked viem ze to nie je 100 % - ne, ale co v tomto blaznivom svete je? 😨
no ved to, ja tiez na ten prefuk este mozno ked sa odhodlam , neviem kedy, mozno tiez v jul ci august..
ty myslis na kontrolny prefuk ci laparku?
@seraa kontrolny spermiogram.... a prefuk mi dr vysvetlil tak ze som to velmi ani nepochopila ze aky to je rozdiel oproti laparoskopii... daco splietal ze robi sa prefuk a ked sa zisti ze su tam nejake "zatarasy" tak urobia hned aj laparoskopiu a odstrania to, ale mozno som ho zle rozumela, proste pojdem k nemu a vravel ze mi to rovno u neho urobi, ze si lahnem, umrtvi to, a napichne tam nieco kadial pojde ta tekutina a on uvidi na obrazovke ci su tie vajickovody priechodne, vela zien hned potom otehotnelo,
ano ano, to ej rotngen vlastne kontrolny prefuk, zevraj niekedy ta tekutina precisty asi tie malicke zrasty a
vela bab fakt co som citala otehotneli po prefuku...
@alchemilkazltozelena
@seraa
@elje
ahojte ja osm si dnes kupila 2toppanky ved čože.)) lodičky a sandale...
no baby prefuk možu vam robit ale pokila mm nie je v poriadku darmo tebe budu robit prefuk vaječnikov...je to zybtočné podla mna podstupovat a pokial sa nesnažite viac ako rok..
a mm mal aku diagnozu?azzospermia? to znamená že žiadnu spermiu nemal??? či ako? lebo to je azzospermia...
a mali by ste ist hlavne na kontolrný spg...
veru budem sem menej chodit lebo je to to užasz ako nie tu v tejto su´kupine ale inde...
tak sa zatim majtee
@taja27 nemal azoospermiu, len miernu astenospermiu, cize trosku mensia pohyblivost a mensie mnozstvo, tvar mali dobry, ... keby mal azoospermiu tak sem nepisem ze pojdem na IUI lebo by nam to ani neurobili keby nemal ziadne spermie
@alchemilkazltozelena no mne sa zdá že si pisala azospermi pred tým lebo astheno mal aj moja to si sa pýtala a to by osmti vedela povedat asi si to zle napísala...vtedy neviem no...

@seraa hej..no len berem pyridoxin alchemilku inofolic je toho dost...a maternicu mam prekrvenu až až .-))) aj peknu vytselku..ale tak skusit možem uviim nech tam nestoji ok idem piect kolač a ptom do kina do BB na VELKEEEEEHO GATSBYHO som ukecala mojho .-)))))