Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
toto som nasla na nete, porodna asistenka napisala:
Obvykle ak dôjde k oplodneniu tak vajíčko po styku dorazí do maternice tak za 4 až 5 dní, kedy nastáva uhniezďovanie
a ja som krvacala na stvrty den po styku, takze sanca tu je 🙂
@alchemilkazltozelena
@elje
@taja27
baby ja som dnes testla, 12-13 dpo je dost na to aby test ukazal a nic
ale lepsie tak nehccem sa
pozorovat a cakat kym nepride ms a potom byt sklamana,
takto som to aj cakala a potvrdila si to a mam pokoj 😉
🙂 a ideme dalej
no ale snad jedna z nas to da tento mesiac !!! takze je to na vas
@seraa joj moja to mi je luto ☹ ja uz mam len jeden test a som sa rozhodla ze ten bude vitazny... ze ho urobim az ked budem mat na to vazne dovody 😀 napr.meskanie ms, atd... a ze ten test bude posledny a pozitivny 🙂 dufam ze to vydrzim, davam si zavazok 😎
@alchemilkazltozelena
@seraa
Dakujem dievcataaa, tesim sa, rano BT stupla o +0.3 stupna co je dobry znak, ale ked som merala teraz vecer tak som ju mala opat znizenu 😒 Nevadi, aj tak som rada, ze ovu bola potvrdena.
Alchemilka - jasne, ze to mohlo byt uhniezdovanie 😵 ved som sa ta vcera pytala ze ci naaaahoudou nebudes uz tehu... Silno drzim paste. Takze ste so Serkou zase narovnako? Aspon mate s kym porovnavat.
Joooj baby vazne je ta Miuska na dovolenke? Mne sa to nejako nezda ☹ Dufam, ze na nas nezabudla. Mius, chybas nam tu 😉
@taja27
@alchemilkazltozelena
@seraa
@11miuska11
Dievcata pre vas vsetky 😉
@elje dik 🙂
@alchemilkazltozelena
@taja27
@11miuska11
baby dnes asi ms, uz to citim ... 26dc
ahoj tajus,
mozno by si si mala aj ty pytat co am alchemilak ta mala tiez spinennie ale vlastne bolo vsetko v poriadku
ale dal jej cosi
nemoze to byt pre ovu? ja neviem aj som nikdy nemala spinenie mimo ms si 24dc ze?
zeby ms?? ale to by sa ti teda upravil cyklus, ty si mavala dlhe nie?
@seraa moja neviem veru mala som vodnaty hlien podnelok to bolo ok a trošku aj v utorok no a včera špinenie ženy to vraj maju počas ovu...neviem či k nemu ist či mu volat či čo ako....min mesiac som tonemala ale pred tým ano..znamena to vraj že je vystelka skyprena dobre....
ja berem pyridoxin B 6 nato že je dobrý ale bere sa dlhodobo...ale baby poviem vam pred tým ako sme sa nezačali snažit a nedjela som všeliake doplnky som to nemavala alebo som si nevšimla??? neveim....
ano som 24Dc juuj moja keby sa mi skratil a upravil by bolo super ale to silne pochybujem.)))
ešte roznyšlam vela som roila tieot 2týžd po sebe či aj z toho alebo zavolam dokymu jedine alebo pojdme za nim i ked neveim či mi pomože s tým heh
@alchemilkazltozelena
@taja27
@elje
tak baby dnes 1 dc, ms dosla a bruchooo boliiii 😠
baby uz je to 2 roky, viem ze dlho ale ja nejdem proste na laparoskopiu, lebo
to co som sa docitala ma tak zastrasilo, zrasty zrasty a co pootm, odstranenie vajickovodu, alebo co a po laparke dalsie zrasty a dookola... a potom ze len umele a na umele este sa necitim
ja verim ze nemam ziadne zrasty a tak este budem naturalne skusat rok a az potom tieto drasticke veci
ahojte
@elje som stastna prestastna ze mas dobru naladicku hned to z teba citit 😉 dufam ze ste sa snazili ako sa patri 😉
co sa tyka Mius neviem nic o nej ☹ snad sa nestalo nieco zle? ☹
@seraa skoda ze tu nie je tlacitko NEPACI SA MI TO..hned by som ti to dala....dofrasa aj s mrchou mrchatou ☹
@taja27 moze to byt ovu spinenie 🙂 ja to mavam casto 🙂
baby ja dnes 25DC a rano BT o piatej 37,2 !! aspon ze zmena lebo doteraz vzdy bolo 37,1 a uz to bolo take divne ze sa to vobec nemeni...pocity mam vselijake, akoby mala mrcha dojst, vobec sa mi to nepaci.... ale drzim sa toho co Mius pisala davnejsie ze ak je BT hore, mozu aj hromy blesky trieskat a ms nepride! 🙂
juuuj drzim palce, bodaj by si bola druha takto po rade pojdeme jedna za druhu teda dufam trosku rychlejsie 😉
bolesti ako pred ms byvaju aj v tehotenstve vsetky baby co tu pisali mali ako keby mala dosjt a nedosla
drz saaaaaaaaaaaaaaa
@seraa dakujem mojka, zatial som ,,na Zemi" stale...v realite ma drzia lieky ktore beriem...keby som ich nebrala a taka vysoka by bola BT tak tu uz snivam o pozitivnom teste, ale kedze viem ze to asi zvysuje Lutenyl, tak mam chladnu hlavu...este do pondelka kadeco sa moze stat :-/
ved jasne, neboj bude ako bude ja verim ze si a ak nie tak nabuduce ved raz bude a uz urcite coskoro
ja tiez nerada sa dostanem do toho ze uz si myslim ze tentor az ano
preto som aj terz kedze som celkom v klude cely mesiac si to nechcela pokazit s tym ze zacnem cakat tak som urobila hned test ako sa dalo
musim povedat ze som trosku uz kludnejsia , mozno prave ked budem uplne kludna a ma to nebude moc zaujmat (ak sa to da) sa v tedy podari
davam este tomu pol roka- rok a az potom to budem riesit drastickejsie ako prefuk ci laparoskopia
@seraa ja tiez si radsej nerobim nadeje lebo zas budem sklamana.....
@alchemilkazltozelena Mojka prajem ti to veeeeelmi a tak nejak to citim v kostiach, ze mi to pripomina trochu Miusku 😉 Podla mna 37.2 uz nieco znamena, ty to das!
@seraa Ach jaj takze znovu odzaciatku?? Preboha ved raz to musi vyjst! Ty si nerozmyslala nad inofolicom? Aj mne pomohol a to som bolal strateny pripad 😀 Ja viem, ze ty mavas ovulku, ale asi dokaze nejako nastartovat to telo ked ma na vsetky tak priaznivy ucinok. Dnes pribudla do temy Inofolic dalsia dlhomesacna snazilka 😵 uz teraz tehulka.
@taja27 Tajka ty kolko beries tabliet b6 denne? Na obale je napisana 1 denne, ale tu na konikovi som citala, ze len pol tablety. Ja si davam jednu celu.
Ozaj baby ja zas neviem co si mam mysliet o mojej ovu - test bol jasny, ale bazalna teplota tomu nenasvedcuje. Rano len 36.5 a ked si meriam cez den alebo vecer 36.9 cize tiez nie velmi vysoko 😒 Tak uz fakt neviem... Dnes som precitala vela a vraj to moze byt nedostatok progesteronu / slaba funkcia zlteho telieska. No uvidime o 2 tyzdne ci pride MS, ak ano tak ovu fakt prebehla v plnej parade, lutealku mam totiz presnu ako hodinky (aspon nieco v tom mojom uzasnom cykle) 😀
Ja dnes poobede presadzam kvietky a rajciny/papriku tak mi bolo dobre, hrabkat sa v zahrade bz telefonu, bez PC 😵
@taja27
@elje
@alchemilkazltozelena
@seraa
ahojte babenky mojeeee...som OK, vsetko v poriadku 😵 😵 😵 akurat sme prisli z dovci a tam som moc na net nechodila, lebo to tam nejako blblo cele a chceli sme si obaja oddychnut s muzikom od internetu 🙂 a ako vy? nestiham to tu vsetko pocitat...mame nejake dobre spravicky? 😅 posielam tehu virusiky...kiss 😀
noo miuska vtaj naspat !
ako bolo? oddychnuta? ako sa citis?
my ziadne dobre spravy zatial :( , este nas moze zachranit alchemilka tak uvidime ...
ahojte baby
dnes zas 37,2 ako sa toto cele skonci....uz ma to fakt nebavi....dni sa vlecu ako sopel z nosa....zajtra doberiem posledny Lutenyl a uvidime kedy nastupi mrcha...podla mna po poslednom lutenyle teplota klesne....a bude po radosti...
@elje ja som mala poovulacnu tiez len 36,5 neviem ci si pamatas a tiez myslim ze mala som malo progesteronu, moze to sprevadzat aj spinenie, preto mi dal ten Lutenyl, to je umely progesteron a asi aj preto mam taku vysoku BT....
@11miuska11 ahoj mojka konecne si tu 🙂 hned ta aj zavalim otazkou, citala som v tvojich prvych prispevkoch ze si tiez brala Lutenyl...este niekedy v januari...prosim ta, nezvysovala sa ti potom nahodou BT? ja som 26DC a dva dni mam rano o piatej 37,2 a do 24DC som mala vzdy rano o piatej 37,1 co je na mna vela....Lutenyl som zacala brat na 18DC kvoli tomu ze som mala spinenie mimo cyklu tak mi toto nasadil....
ahoj babenky
tak aj ja sa pripajam k čakatelkam bud na dva pasiky alebo na mrchu.robila som si ovu testy,tam mi ukazal 20.6 ovulaciu tak sme sa snažilkovali ako divy som zvedava či to padlo na urodnu podu .
ahojte ja dnes 37 cize to kleslo o 0,2 cize zajtra bude 36,8 a pondelok mrcha....aj som si to myslela.....zas som bola sprosta a dufala ako idiot v nieco co nikdy nebude......nemam zas slov na seba ani na nic.....uz ma aj brucho boli, mam dost 😢
proste chcem asi od zivota vela........
@11miuska11 Mius vitaj naspat 😵 Chybala si nam. Ako bolo na dovolenke? Myslim, ze ESP si spominala, ze? Babo posluchalo? Ako rastiete? To je otazok 😀
@alchemilkazltozelena Mojka nadej je tu vzdy, my vsetky vzdy dufame aj ked tvrdime nieco ine... To je uplne normalne, ved inak by bol z cloveka riadny pesimista. Takze hlavu hore, mozno bude mrcha a mozno nie. Len u teba tazko povedat kedy bola ovu a ci ste sa trafili... Inak ja radim ako dlhorocna snazilka, mala aby som sa nad sebou zamysliet, tiez u mna nie je vsetko ako by malo byt 😅
@seraa Ahoj. Konecne mi vyznacilo ovu, aj ked je to cele zas nejake divne, pokles na dva dni, hlien mam vlastne az doteraz, pritom po ovu by sa mal stratit... No a k tomu my sme sa snazili hned ako mi vysiel pozitivny ovulacny test a myslim, ze sme mali cakat az na ten dalsi den... 😅 Ja vam nieviem baby, plodenie deti je cela veda 😀
Pred nami je krasny slnecny vikend tak nesedime doma ale sup sup do prirody 😉 Krasnu sobotu vam.
Ahojte tak ja dnes zas 37,2 totalny sok, cakala som 36,8
Vecer ked som sla spat som mala zimnicu strasna zima mi bola az kym som nezaspala....neviem co si mam o tom mysliet...
Miuska ty si tiez tak mala ze? Pokles teploty a myslela si si ze pride mrcha a potom zimnica a rano na to zas vysoka BT....dobre si pamatam?
Pekny zvysok vikendu vam prajem
....vcera som bola cely den o nicom, smutna ze mi klesla teplota a vecer pri vinku som sa rozhodla ze nebudem ani na MK chodit ze si najdem nejaku zmysluplnu zalubu a ze sa na nieco ine zameriam, ze fakt koncim so snazenim.....no a dnes rano ako naschval teplota zas hore, cize stale mam dovod dufat, aj ked som to uz chcela hodit za hlavu....
@alchemilkazltozelena Zajtra si urob test ak MS nedorazi 🙂 Jooooj tesim tesim 😉
Dievcata ja MS (ne)ocakavam az 9.7. ale uz dnes ma priserne boli brucho au au au 😒 Ja neviem ci je tento mesiac zakliaty pre nas vsetky alebo co....

@kacatto dakujem 🙂