Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@elje no ja ho neberem skusim bez neho len inositol berem a femibion 800...inofolic je drahý podla mna inositol je v inoolicu a vyšiel ma lacno dost na orzdiel od inofolicu....no vidíš ale cyklus ti neskratil ani ovu neposunul:(((
no ved my sme stvory teda keby mame už dtei by nas to inak tešilo .)) nie??
no my mame dlho ZON zonu neplodnosti nerastu nam folikuly ako maju...uvidim teraz či budem mat ovulaiu a ocikavam aj testy už 10 dni a zatim nič!!!!!!!.-((((((((((((
@taja27 Neboj aj ja som ocikavala, kazdy den tam bola len slabulinka ciarka a ked som mala posledny desiaty test tak ocikam a uz pocas toho som videla ako vystrelila hned druha hruba ciara jak hovado 😀 takze to zo dna na den stuplo, ziadne postupne zosilnovanie ciarky..
Ja si zatial kupujem Inofolic tu na konikovi od snaziliek co ho uz nepotrebuju takze to je v pohode, vychadza mi 10 eur krabicka. Budem brat do konca augusta, potom pojdem asi na Clostil...
@taja27 vyjde ti to, uvidis 🙂 ja by som hned isla zase dovolenkovat, tak si to tam paradne uzi 😵 😵 😵 a skus fakt mesiac nemerat a nic nepozorovat, uvidis, ze motyka vystreli 😵 😵 a kedy ti vestica povedala, ze sa podari? 🙂
@elje podla mna to je jasna ovulka v tom grafe 🙂 mne stupla BT na 37 stupnov az po 16 dnoch, takze ziadne stresy 😀 ved si pozri moj grafik.. tiez som mala na zaciatku dvojdnovy pokles...aj ste posnazilkovali? Vsetko ako ma byt ? 😅 😅
@alchemilkazltozelena
@elje
@taja27
@11miuska11
baby ja neviem ci som to len ja ale ja niekedy zasnem nad tym ze , kolko vellla bab 19-24rocnych tu pise
"snazime sa 2- 4 roky alebo uz cakaju druhe babo v 21
to jak ich napadne , este nevidate 17-21 rocne a uz planovat rodinu???
baby by som rada vedela ze aky "priemer" vekovy,vzddelanie a miesto pobytu atd tu je na modrom konikov
lebo niekedy nechapem
;) to len tak mimo temu nech sa odreagujeme na niecom inom
hihi
@seraa presne nad tymto som sa aj ja zamyslala...aj my mame v decembrovkach jednu 19rocnu kocku, co je tehu teraz planovane...ale ma starsieho partnera, tak to asi preto...myslim, ze vydata nie je..ale ziju uz spolu...no mna to v 19 ani nenapadlo, ze deti..vlastne do nedavna som vahala...a stale ma clovek pochybnosti, ci to zvladne...financne a tak..nie je to sranda pre mlade rodiny...hmm..
@seraa
@11miuska11
@elje
baby ja dnes 30 DC a teplota treti den 36,4 dole.(((((( nechápem som zufala z toho či zase nemama nabehnut na inofolic ja neviem čo robit fakt do kelu tam nervy mam jak das!!!!
mius vraj koncom roka vidi tehu nečakané prekvapive nebudem chcet tomu verit a tak soms a rozplakala tam pred nou tak ma utešovala že treab dufat nie zufat.....atd no ona mi aj pred tm povedala a splnilo sa aaj zteraz kamošovi sila no....
a ideme do chorvatska
@11miuska11 ahoj mius pocuj ty uz mas aj brusko nie? dufam ze ho hrdo nosis a pekne ukazujes? aj sa coskoro dozviete ci dievcatko ci chlapec ze? ja myslim ze chlapcek bude, kedze si vravela ze na 1DPO vam to vyslo 🙂
@seraa presne nad tym sa zamyslam aj ja...ked tu vidim ze 22 rocne uz maju 2 deti a pod., a este aj s rodicmi byvaju, no nechapem....je tu vela 19-20 rocnych tehotnych, aj take mlade tehotne stretavam...Pan Bozko to nejako zvlastne rozdeluje, snad ani na nas nezabudol...
my sa piatok stahujeme do noveho bytu som zvedava ako sa tam zabyvame....nejak sa toho celeho bojim...a na dovolenku az v auguste pojdeme ale nevieme kam, nejaky last minute 🙂
@taja27 tak sa na to cele fakt vykasli a nechaj sa prekvapit 🙂 neries BT, ani nic, len si uzivaj leto 🙂 alebo len omrkni jonasove terminy a papaj vitaminy 🙂
@alchemilkazltozelena no nevieme este, co to bdue...ale tiez myslim, ze chalan...no ved uvidime 😵 😵 😵 heh...ano, uz mam brusko a ukazujem svetu, to je jasne...ale satnik sa velmi zuzuje, tak MUSIM ist na nakupy...nejako sa snaaad obetujem 😵 😵 prijemne stahovanie prajem 😀
alchemila teraz ma napadlo, ten liek co beries je aky hormon? ako sa vola ten hormon co ten liek nahradza?
ja som mala november,dec, jan duphaston a moje cykly vzdy byvali 26-28
a s duphastonom s ami predlzili na prvy krat 30 dc a druhy krat az 34, a ten tuyzdem teda od toho 28 do 34
my bolo uz zle , nafuknuta a aj normlane ma ten posledny den natiahlo
to bolo v tedy ked som baby uplne veirla a bola si ista ze sa zadarilo
a nakoniec nie, straasneeee sklamanie jedno z najvacsich ☹
a treti cyklus bol 30 dc
pootm mi dal klostyl to som mala 2x a cykly 28 a teraz bez vsetkeho uz 3 cyklus 26
ale bt som si nemerala
@seraa progesteron..a uz spinim aj ked rano bola bt zas 37,2.. cize mi zacina ms..pisala som jednej, tiez to brala a to iste sa jej stalo co mne..vysoka bt a mrcha nikde az neskor dostala..vedela som ze je to len z tych sprostych liekov..takze koncim, definitivne.. zas sa mi potvrdilo ze skor sa zadari zenam s nepravidelnym cyklom..jedna baba co sem chodila a poradila mi spmg v sliaci, tak uz je tiez vtom, na 44DC mala ovulku, skusali len raz a podarilo sa a to presne vtedy ked jej to zacinalo byt jedno lebo uz sli svoju situaciu inac riesit..takze tak, ja mam pravidelne a nic z toho.ale ja jej to prajem..tiez si presla svojim..asi ako kazda..teda mozno nie kazda..milujem tie co tu este aj napisu verejne ze ani nevedia ako prisli k dietatu..skoda reci..nech sa vam zadari vsetkym, ja som sa prave vzdala..uz nevladzem bojovat..toto ma proste zlozilo
@11miuska11 Tvoj graf mam nacitany, neboj 😉 aj ja o takom snivam, urcite raz bude.
Baby potrebujem poradit - dnes rano som sa zobudila sama od seba o pol hodinu skor ako obycajne vstavam, tak som zmerala a mala som 36.7 a dalej som este tu pol hodinu podriemkavala a na par minut aj zaspala. Potom o pol hodinu ked uz bol ten cas ako meriam normalne, tak som zmerala zas a mala som 36.9. Co mam podla vas dat do grafu? 😖
@alchemilkazltozelena Poviem ti to tak - kludne to vzdaj, kludne zacni mysliet na vas novy bytik, na dovolenku a na to ze deti asi tak skoro nepridu.......mozno prave vtedy pride BUM BAAAAAC a budes v tom, aspon je tu na konikovi vela prikladov, ze to platilo. Ja by som ti babatko velmi priala, si mila osobka 😉
@seraa No presne. Ide ma porazit ked tu vidim zname od nas z mesta o 8-10 rokov mladsie (take dvadsiatky) co ani nevedia ako k tomu prisli. Ale moznoze tie viem este trochu pochopit - dobre stalo sa. Ale tie 'snazilky' co maju 20 alebo 22 to mi pride ako vtip 😅 Boooze keby tie vedeli o co vsetko dobrovolne prichadzaju. Jasne, ze deti su radost a asi svoje rozhodnutie nikdy lutovat nebudu, ale vsetko sa da nacasovat. Ved v takom veku som si uzivala tie najlepsie party s kamoskami, vylety, prve dovolenky s priatelom, cestovanie..... Potom prislo obdobie zarabania penazi a budovania kariery 24-28 a teraz ako tridsiatnicka myslim, ze je akurat cas na deti, ked mam vsetko a som spokojna a vyrovnana......a hlavne samostatna. Lebo vidim v okoli vela mladych mamiciek, ktorym deti vychovavaju ich mamy a nie ony same. Takze tak 😅
@taja27 Tajus a ty nestresuj prosim ta, hovorim, ze ovu pride, tak klidek. Aj stres posobi negativne na hormony, mozno si to cele este oddalujes 😉
no ta to je to iste co duphaston, ten isty hormon a to iste sa aj mne stalo
pri mojich 26dc bolo 34 dc akoze "tak toto je uz urcite tehu" asi vies ake sklamanie
ja som uz mala aj uplne vsetly priznaky ale to bol ten hromon, este aj hlava ma z neho bolela a zle mi bolo
☹
viem ako sa citis ale neboj babo bude, ja som teraz uplne vynechala vsetky lieky a doplnky
a kaslem teraz tak troksu na to
jedine co robim si meram ovulku a ked stale nic do sept idem to riesit drastickejsie
uplne vypnut to nepojde nikdy ale som troksu kludnjesia
hlavu hore raz to vyjde 😉
@11miuska11
@seraa
@elje
sice som úovedala že nato kašlem ale nedá sa mi hlavne ma štve ta ovulacia som 31 DC a už mam BT stale 4 DEN 36,4 ....ja neviem fakt čo robit už ..revem ako blbááááprsia ma nebolia nič mi nie je sem tam puk ja neveim či nebudem mat anovulak tento cyklus...už mam vyrevane oči ja viem že mi to nepmože revat ale baby ja už som ozaj na dne ...mala osm aj 44 dnový cyklus tak možno ešte bude ovu ja už neviem...ani sa mi nedá sustredit na nič upratovala osm prala atd ale proste mi to nejde
pekný dnik ja mam volno dnes zajtra a sobotu robim nedela volno ahojte posielam objatia na dialku a viac nervov ako mam ja .-(((
hm neviem co na to povedat ale tak asi budeme mat vsetky nejaky ten problem ked sa nedari
len dufam ze problem ktory sa casom vyriesi
ja mam pochybnosti velke o nascih lekarov needia nic baby ale nic, tipuju a tak liecia
davaju zle lieky nepovedia ti nic o tom no hrozne
ja uz tiez neviem co a nemam sil uz
ovulka este moze prist ako pisala elje to pride zo dna na den , este testuj aspon 5 dni
ahojte baby nebduem pod nickom taja ale pod týmto lebo pred tým to meno no lahko ma mohli spoznat ludia kde bývam aj sa ma pýtala jedna či to nie osm ja takže tak dakujem za pochopenie keby niečo píšte mi sem.))
@bianca0 tak to babam asi radsej posli do sukromnej spravy, lebo tu ti to ta baba moze najst, lebo to je verejna skupina a toto si tu zmaz 🙂
@11miuska11 vieš čo kašlem nato ked sa nahnevam tak ptoom.....som si robila gelove nechty a ledva píšem mam ich dlhee heheh
baby ja ovu nikde je to pekne v riti a som 32 dc ako nechápem ☹((( skusim brat kvapky mastodynon vraj su dobre na upravu cyklu uidime.... ked nič ptoom už kašlem na šetko....
miuska a ako ti inak je?nevracia? nie je ti zle???kolký si už týžden? jaj aj ja u chcem zavidim.-/// v dobrom no...
Dobre ranko kocky, dnes 11 dpo a ide ma porazit ake mam bolesti v podbrusku, mam ich uz dlhsie ale dnes som doslova musela ostat lezat v posteli co sa nedalo inak. Ten PMS chodi nejako skoro, lebo teplota sa drzi hore takze minimalne dnes ziadna mrcha nedorazi 🙂
A inak krasny vikend vam vsetkym, ale nam to leti, ze?? Zajtra planujem nejaku celodennu turistiku, lebo ani sa nenazdame a je po lete 😉
tak ja som sa dočkala ale nie krasnych kolajničiek na teste ale najhnusnejšiu mrchu ktoru nenavidim najviac na svete ☹ dufala som ze clostil zaberie kedže sme krasne ovulavali a nič ☹ ešte sa budem dopovat dva mesiace a potom sa vzdavam už nevladzem bojovat
@alchemilkazltozelena
@taja27
@elje
@11miuska11
baby som 10 dc a uz druhy den mam normalny slaby cervvikalny hlien ale co ma prekvapilo je ze su v nom
take vlakieka cerstvej krve, neviete co to moze byt?
nikdy som to nemala ☹
@seraa neviem aqký dhý maaš cyklus ale možno sa ti "odlupuje"z endometria...ja to mavam aj som mala špinenie.. ak by sti to mala dlhšie chod k lekárovi nech ta pozrie ale podla mna to nebude nič važne....
aa si len 10DC možno ešte troška z MS čo nevyšlo..ja som mala slabohnedé špinenie presakovala mi vystelka....ach jaj

@taja27 Inofolic beriem ukazkovo uz 15 tyzdnov este ani raz som nevynechala 🙂 Mne pomaha, bez neho by som o ovu mohla snivat... A tentokrat mi seraa poradila ju odsledovat aj pomocou ovulacnych testov tak som si ista, ze bola na 31 den cyklu, lebo som si robila 10 dni za sebou.... strasne poctiva snazilka tento mesiac zo mna 😀 😀
Takze nezufaj, ja som mala ovu na 31dc, Miuska na 35dc takze nic nie je stratene, aj take stvory ako my existuju... 😀