Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@seraa no ja zatial len cakam a vytesujem sa zo spinenia, aspon nieco po dvoch mesiacoch. haha. Tak hadam sa do zajtra rozbehneme, ja si pekne meria BT a zatial iba raz sm zaspala a merala az o 2 hodiny a to ti poviem, ze je sakrarozdiel, tie dve hodiny 🙂 tak uz mam budika a krasne sa mi ukazala ovulka tento mesiac 😅 takze podla toho mi vychadza, ze este 2 dni a MS tu je ako na koni. I ked ja dufam, ze uz zajtra. Rano som totiz mala trosku bolesti v podbrusku, tak dufam, ze to je ono 😀
To sa tesim, ze ti uz je dobre. To by som nepovedala, ze ti to takto uskodi. Ale poradim ti, vela kyseliny listovej obsahuje napriklad varena sosovica. My ju radi papkame len tak, uvarenu s troskou soli. Alebo vyborna sosovica je aj cervena, nesposobuje plynatost a je vhodna pre dojciace mamicky a male deturence, aby ich bruska neboleli. Z toho si robime pyre doma 😎
@11miuska11
jeej dakujem za tip, ja mam rada sosovicu tak zacnem ju varit teda, mnam a pyreee si teda urobim aj ja 🙂
no povedz ani ja by som to nepovedala, uz ma to napadlo par krat lebo to zacalo odkedy somzacala jest ale som to ignorovala az pootm som tu nahodou videla, ze tema "kys.list skodi ci nie?" tak som nakukla a pozrela ine temy a tam baby, ze bolest brucha a zaludka , ze vysadila tak som checkla na google a nasla som ze ano moze byt, 😨
@seraa a pisali tam cistu kyselinu listovu, alebo aj kys.list. vo vitaminovych doplnkoch? Lebo mna nejako pobolieva zaludok. A beriem jamienson vitaminy. Alebo to bola ta dnesna klobasa udena na obed! Manzel priniesol od kolegu a ja som tej voni neodolala, tak som si pochutila, ze juj 😀 ako ta bolelo to brucho? stale, alebo narazovo, ked si zjedla tabletku?
babyyyy ked uz spominate sosovicu, ja ju milujem 😀 ale pred tyzdnom, v pondelok, bol stres v robote a asi som ju narychlo zjedla a nebola ani nejaka dobra a bolo mi potom zle, hlava mi isla prasknut aj celu noc z pondelka do utorka.... hmmmm, teda ak to bolo z tej sosovice 😀 co si myslim ze hej, lebo to bolo este vtedy len tyzden po sexiku tak to asi tak skoro by mi z toho zle nebolo 😀 takze od tejto mojej zlej skusenosti nejak nemam chut na sosovicu 🙄 a to som ju mala vzdy rada...
co sa tyka testovania, ak to tam ma byt tak bude ci bude 10tkovy ci 25kovy 😀 uz to teraz velmi nezmenim, dnes v noci krce trosku mensie, ale boli, a biely vytocek 😀 ako vravim, ked nic z otoho, jsem blaaazen, zajtra sa dozviem 😀 ale aj keby bol negativny a ms nepride ani do dvoch dni, testnem cez vikend, lebo mne nikdy nemeska...
aj vy sa uz tesite na Valentina taka ako ja? 😀 ale nie len kvoli testovaniu, ale aj ze co si pre mna priatel pripravil 😀
no asi cistu kys listovu co ja viem
ja hned ako som ju zacala brat asi dva tri dni na to mi bolo zle a bolela mi hlava som myslela ze chripka,
3 dni ma tak naduvalo divvne a pootm trosku preslo ale krce v zaludku a v bruchu taky tlak, taka bolest ako keby som tam mala kamene a stale a zhorsovalo sa potom mi uz nebolo zle ale bolel ma zaludok a brucho dost ale nie dole ale hore pod zaludkom az po pupok tam take tlaky, ale stale akoze v norme ze som kludne mohla robit a byt, nic take akoze strasne
@seraa chapem, tak, hlavne, ze si prisla na to, z coho si to mala 🙂 ja uz kazdou minutkou ocakavam MS 😀
@11miuska11 no ja by osm osobne k veštici nešla.... no maš pravdu 2 hod pri menrai BT je teda rozdiel zistila som ..a budem si azse merat po menzese i ked nemusel by prist .(((všeliako ma pobolieva v podbrušku hehe
@seraa no vitaj medzi nami zase.-)))no vidiš predsa to bolo z tej kyseliny§!!asi ti nezapasovala a j to sa stava no čo už...moj priatel je chorý!!!!!!mna ide porazit ak bude zase brat ATB tak zase musime čakat zatim sa brani teraflu čajmi zazvorom atd....
@alchemilkazltozelena no vyskušaj tets urobit a kedy maš mat menzes???no možno sa ti ide spušťať menzes bohvie....
dnes osm sa rozpravala s kolegynou jej dcera skuša 6 rokov...jej muž ma tiež zlý spg robi v teple! hm a moj nerobi chodi do prirody ved je horár a má zlý ((no verim že bude OK
PEKNý VEčER
@taja27 mam jeden antibioticky prirodny recept. Pretlac muzovi 2 struciky cesnaku, vyzmykaj polku citronu a daj za velku lyzicu medu. Toto nech papa 3 krat denne. Alebo alternativa z lekarne. Homeopatiku oscilococinum, ci ako sa to pise. Ja ked ma nieco obchadza, davam si jeden šulček kazdych 6 hodin. Neverila som, ze to funguje, kym som to nevyskusala. Je ale pravda, ze homeopatika viac zaberaju ludom, ktori bezne nejedia ATB. Tak preto to na mna zabralo. Ale za skusku nic nedas, hlavne nech tu chemiu nemusi zase papat ☹
no a k tomu Valentinovi....je to americký sviatok ..ja USA nemam rada i ked tento sviatok je pekný a prebrali sme ho,ale myslim si že človeka ktoreho lubime,možeme lásku vyznat kedykolvek a nielen na Valentina...pride mi to skor ako biznis! aby zarobili na ludoch.....kupime si niečo ale neviem aké možneeee dary...asi tolko.))
@11miuska11 no super skusime nemam citrony zajtra si kupi.))aj to oscilo.... no on malokedy jedáva ATB....
potom dám vedet .)
jaj baby...teraz mi písala jedna kamoška a tak sme všeličo ona otehotnela na PRVUUU SUPU ....no a jej priatel bral pred tym 3 dni ATB.((((moj bral týžden a skušali sme ja vtedy a potom mu ten spg zistili no ja osm z toho uplne mimo....ach ...nakoniec to nebude zle tými TB ale celkovo...nemam slov....
Baby caute, ja takto pred-valentinsky vecer travim sama, aj zajtra budem, manzel na nocnej, ale vobec nam to nevadi, my ho neoslavujeme vobec. Boli sme dlhe roky v UK a tam to bolo tak neuveritelneeeeeee komercne, ze sa nam zhnusil. Ved o 3 mesiace mame vyrocie tak potom oslavime 😉
Dnes mi mm povedal, ze nejako bolo a nejako bude... na jar porobime este okolo domu nieco, v lete sa chystame na 14 dnovu dovcu a na jesen uz zacneme tak naozaj intenzivne robit babatka 😀 Aj ked som ho pri tom mnoznom cisle radsej zbrzdila, ved budeme stastni ked sa nam aspon to jedno zazrakom podari..... takze mame plan na najblizsi 3/4 rok 🙂
Inak co sa tyka tej kyseliny listovej, ja som s nou nemala ziadne problemy a beriem ju uz od septembra v kuse 2 tabletky denne. Ale teraz co som nasadila prvy cyklus Duphason, sa mi nejako nepozdava. Uz 4 dni spinim a MS ma prist az po dobrati - tj tento piatok a okrem toho dnes poobede som dostala nenormalne krce, asi PMS, ktory som ja nikdy v zivote nezazila chvalabozku aspon za to 🙂 takze nieco sa definitvne deje, len neviem ci spravnym smerom, kedze mi Dr tvrdil, ze s duphasonom mi pride ovulka ako hodinky na 14.den a neprisla vobec 😒 Rozmyslam, ze za nim skocim skor, aj ked mi povedal, ze az koncom marca. Nech so mnou nieco robi 🙂
taja kazdy pripad a kazde telo je ine, nemysli na to a neporovnavaj lebo dieta sa moze narodit aj tym komu povedali ze nikdy a nemusi tym co maju vsetko ok , nie je vsetko v lekarksych spisooch
nasi prekdoviaa ani nevedeli co je to spermograf a vselijako jedavali, a pracovali a vselico a svet stale pokracuje
niekto bere antikoncepciu a nemoze otehnotniet po nej aj rok, niekto na prvy raz ako vysadil
ako ma byt tak bude vy poskusate co sa da a ostatne nechajte na prirodu...
neboj ved skusate malo
drzim palce !
@taja27 tak to by mu malo zabrat, ked nejedava casto ATB. Kasli na to, co ti kamoska hovori, kazdy organizmus je iny, mozno mat tvoj trosku narocnejsiu liecbu. Ako dlho bral ATB? A hlavne, pomale spermie aj tak su spermie, len budu dlhsie plavat, neboj 😉
ano ano cesnak je dobry aj preventivne posilnuje organizmus
no miuska tech uz ta tvoja dlho ocakavana ms dorazi !! my uz cakame vsetci tu s tebou 😀
@alchemilkazltozelena
no drixzme palceeeeee, kludne podla mna si mozes dat uz aj dnes test !!! alebo teda ak musi byt ranny moc tak zajtra
cakame aj my !!! daj vediet hned !
@elje ale ved duphaston sa ma brat az v druhej polke cyklu, tj po ovulacii, inak ti ju moze posunut!!! Na vyvolanie ovulky je clostilbegyt!! ten sa berie do 14.dna. Nepomylila si si davkovanie, ze kedy mas zacat? Lebo co ja viem, tak duphaston je na podporu uhniezdenia a zlteho telieska. No neviem, urcite za nim chod, ked ti to takto cudne pomotalo cyklus ☹
@seraa haha, no ja to citim tak, ze uz to pride, lebo teraz som si na spodnom pradle nasla ze, neviem, ako to popisat, ako keby zriedena krv s vodou. Si predstav, ked sa stane nehoda s MS a chces si oprat gatky, tak sa ti to cele tak do ruzova zafarbi, kym to uplne nevyperies. No tak ja si myslim, ze do rana urcite pride 😀 uz ma aj pot oblieval dnes a strasne sladkosti uz druhy den do seba tlacim, a to ja nikdy nejedavam, fuj, ale teraz mi to chuti 😀 takze slecna uz do rana na 100 percent pride. Myslis, ze si dnes mozem dat este horuci kupel? Alebo radsej nemam riskovat infekciu, ked som tesne pred? 😒 uz by som to uponahlala najradsej 😀 😀
@11miuska11 Nie nie nic som nepomotala tentokrat 🙂 mam to tak napisane aj na krabicke, od 11.-25.dna cyklu. Mne ho nasadil kvoli uprave cyklu, lebo som mavala take dlhe ze 50-90 dni ako kedy.
Pri najblizsej navsteve na neho zase spustim palbu otazok a uvidime 😀
@seraa inak, dnes mi aj teplota ukazkovo klesla z 36,7 na 36,4 😀 😀 takze ona je na ceste!!!! aj z fyzikalneho hladiska 😎
@elje no, ved to tak aj vychadza, ak mas skor ovulku. Ale urcite viem, ze sa ma brat az po ovulke. Vies, kedy ju mavas? 🙂
Ja som este ovulku od novembra (co sa sledujem) nemala. Ale to kvoli tomu, ze som mala ten dlhokansky cyklus 90-dnovy tak mi pichli minuly mesiac vyvolavacku aby ho konecne prerusili. A tento cyklus je vlastne prvy 'normalny' ale ani tak ovulka neprisla 😒 Takze neviem ci ju vobec mavam, aj ked Dr spomenul na vysetreni v novembri, ze dobra sprava je, ze folikuly su tam..... neviem 😖 Najhorsie na tom je, ze nemavam ani ziadne bolesti, podla coho by som si to spatne mohla rozpamatat, mna nikdy nic nepobolievalo ani vajecniky ani prsia, nemavam ani predmenstruacny syndrom... 🙂
Sranda ake veci musime riesit, kedysi som si myslela, ze ked budem chciet otehotniet tak sa s manzelom prestaneme chranit a na prvy sup som v tom...... naivka 😀
ty si ako ukazkova encyklopedia hahhha mas to vsetko overene a odkontrolovane,
no tak drim palce nech dojde uz !
@elje a BT si merias? Lebo tak naozaj najlepsie zistis, ci mas ovulku. Ja si meriam od konca januara a tam sa mi krasne ukazala ovulka 😀 a tiez mam dnes 59 DC, lenze to nie je jeden cyklus, ale dva. Pretoze ovulku som mala presne na 14 den od predpokladanej MS, ktora ale v januari nedosla. Takze podla mna cykly nie su take dlhe, len nebola ovula a teda nebol ani menzes. Ja keby som si teraz nemerala, tak absolutne netusim, v akej faze cyklu som 😅 tiez som vysadila HAK v septembri a doteraz mi to blbne, verim, ze teraz uz budem mat svoju krasnu MS a velmi sa na nu tesim a uzijem si ju, uvarim si horucu cokoladu, lahnem pred telku a budem nic nerobit 😎 to je taky krasny plaaaan 😀
@seraa hehe, tak to uz sa na kazdu nalepi, ked furt riesi. Inak, myslim, ze som jedina na MK, ktora tuzi po MS 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 haha, ale len pre tento mesiac, potom uz poprosim babatko 🙂 🙂 🙂
@seraa
@elje
@seraa
@taja27
babyyyyyy! Moj velky den prisieeeeeel! JA mam MENZES!!! a uplne presne na 30-ty den od vynechaneeeeej! Vyzera to tak, ze moje telo sa spamatalo z HAK, pretoze som nebrala ziadne lieky, ziadne vyvolavacky a ziadne odvaryyyy!!! Moj muz mi rano povedal,ze: " Ja som vedel, ze ty to dokazes!" Kks, z nicoho nic, ked som mu oznamila tu skvelu spravu 😀 Ale boli ma podbrusko, strasne, az ma to dnes zobudilo ☹ Normalne som si spomenula na od bolesti preplakane dni, ked som mala MS pred branim HAK 😒 Ale nevadi, vydrzim! Pre babatko vsetko 😀 huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Pozyvam na virtualne cervene vinko 😅
@11miuska11 gratulujem k ms, ja ju mam tiez, ale stastna ako ty veru nie som, ja ju mam stale pravidelnu a nic z toho, ovulacia ako hodinky na 14ty den stale a nic z toho... vlastne z nicoho nemam nic, co uz, asi otvorim temu ,,od dnes myslim negativne. Kto sa prida?" ☹ ☹ ☹ 😢 😢 😢 😔 😔 😔
@alchemilkazltozelena no ahooj, ako ako ako ??? Aj ty mas dobre spravy?? Uz si cikala na palicku? 😅
@alchemilkazltozelena juuuuj, to mi je luto ☹ a muzik bol na spmg?
Ja myslim pozitivne od vcera 😀 mozem sa pridat???

@lucka184 aj ja mam otocenu, ale to vobec nie je problem. Kazdy lekar dnes to hovori, to je nehorazne, ako take mlade dievca mohol ten lekar tak vystrasit ☹ ale nastastie si sa nedala a mas krasne deturence teraz 😀