Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@alchemilkazltozelena tetrazoospermia sa to vola 🙂 ale to sa vas netyka, neboj 🙂
@taja27 tajus a vy ste mali ake hodnoty?
@11miuska11 nam nerobili podrobny....ale viem že mal velmi malo ani to nejdem písat.....
@taja27 mojka, nesmuuut, vitaminky to poriesia, uvidis. A ten tvoj sa taaaak snazi, aby bol OK a vam sa to urcite podari 🙂 uvidis 🙂
@taja27 ale to isto len kvoli ATB, neboj nic ;)
zeny tu na MK pisali ze po profertile otehotneli tak som zvedava ;)
@alchemilkazltozelena
@11miuska11
jaj baby neviem mam slzy v očiach som nerovozna kao pes celý den....neveim či ej to eln tými ATB chcem tom u verit no zaroven sa pbávam ....
ved nepije nefajči šporotval,cez rok chodi do hory ved je horár!!!!!robi okol domu jeme zdravo ...mal sice stresy za bývaleho šefa no už má pohodu....
a hentaký debili ako ten čo bol v TV ten reper čo ju posielal na potrat taký maju no nepochopim to....jaj
@taja27 kedy ma ist na dalsi spg?
aj ja som sa znervoznovala nad tym magorom v telke aj nad dalsimi inymi, neviem preco to tak chodi na svete 😒 nespravodlivost co narobime
@alchemilkazltozelena no ked sme boli v janurai povedali o 5 dni....lenže on vtedy dobral antibiotika..teda takto on bral posledný den ATB+ silné lieky od bolesti ked bol na psg..lenže nikto nás neupozornil že by nemal vtedy ist...a mal prist o 5 dni a mne vtedy trklo že to bere že možno aj preto to mal zle...tak sme nešli ja som mu nasadila vitaminy šetko možne čo som dočitala sa a povedali sme si že pojdeo 3 mesiac....
čitam ale že spg sa meni často počas týždnov takže bohvie no ...pojdeme koncom aprila na sliač aj my
@taja27 chcete este mesiac cakat? skuste ist teraz a budete vediet ci to bolo kvoli ATB, ja si myslim ze hej, lebo zeny pisali ze po atb mali ich muzi mrtve spermie..
@alchemilkazltozelena ano cchem ešte počkat lebo bere ešte vitaminy....a tak sme sa dohodli ked osm vydržala 2 mesiace vydržim ...a nedávno bral zase ATB bolo by to zbytočené bol dost chorý ...
@renab cize kto mi moze prist na kontrolu ked pracujem mimo trvaleho bydliska a pocas pn sa zdrzujem na trvalom bydlisku ale robim 300 km odtial.. a hlavne ci cez vikend mozu prist
Ahojte dievcata
@11miuska11 Tak som sa aj ja rozhodla brat Inofolic 2krat denne (po precitani diskusie tu na MK) takze idem do toho naplno 🙂 Kupila som si len jedno balenie na 10 dni, tak dufam, ze dovtedy sa ukaze ovulka, dnes som 5dc 😵
@alchemilkazltozelena tak ak im budeš naozaj veľmi chýbať, tak zamestnávateľ (o čom pochybujem, že by bol až taký akčný), ale v každom prípade sociálka. aj cez víkend, hoci cez víkend by som to videla tiež na malé percento, lebo nemajú pracovnú dobu. ale už som počula aj o takom prípade. a z vlastnej skúsenosti viem, že veľmi radi chodia hneď po konci vychádzok. aspoň u mňa boli hneď 15 minút po konci vychádzok dva razy. a nebola som jediná.
@renab joj, porazi ma, tak dik za info, no nic, risknem to aj tak 😀
@elje jedna kocka zacala pit 5 DC a 17 DC mala ovulku a teraz je tehu! PO 2 rokoch snazenia s PCOS a muzovym velmi zlym spmg!! Akurat teraz zistila, ze je tehu. Uplna nechapacka. Lekarka jej povedala, ze uz prirodzene neotehotnie. Takze my to dame tiez!! Huraaa...moooc sa tesim 🙂 a ked nie tento cyklus, ten dalsi urcite 🙂
@elje inak na magister.sk maju vyhodne balenie 3 krabicky za 36 eciek. Ja som si kupila hned 6 krabiciek, nech nemusim platit postovne 🙂 mam arzenal ako vojsko hehe!!
@11miuska11 joooooooj velmi ti drzim palce, aj ostatnym kockam tu - tajke, alchemilke a seraa...... Ste super 😉
Aj ja si myslim, ze to dame. Musim sa priznat, ze aj ked sme zacali so snazenim uz v auguste, tak nejak podvedome som si myslela, ze sa to stane az tento rok a nemohla som to dostat z hlavy a citila som sa velmi previnilo kvoli tomu (akoby som tomu nasmu snazeniu podvedome neverila). Ale teraz to uz musi vyjst 😵 Uz som na to pripravena, hlavne psychicky. Aj ja sa bojim ako to vsetko zvladnem, ale zvladli to ine ovela mladsie neskusenejsie...zvladnem aj ja 🙂 a co nebudem vediet, ma babatko nauci, tak to zariadila predsa priroda......takze baby tesme sa!!! A myslime aj nadalej pozitivne 😉
ja si myslim ze mozes byt uplne kludna lebo tieto veci zavisia na strese co jedol a tak dalej, konecne vysledky su ok
a to je podstatne
vyzera to ze ste obaja ok takze uz to len moze byt stres, treba trosku vypnut a nechat tomu cas 🙂
@elje presne, ako pises, my sme tak aktivne, ze som aj testovala, zacali az v decembri, ale este ani raz sme sa netrafili do ovulky, vkladam nadej este do tohoto cyklu, a keby nic, tak do toho dalsieho urcite 😀 hlavy hore a myslime pozitivne...tak 😎
mius ako? uz to citis na ovulku?
@seraa nooo..naliali sa mi prisa trosku a pred dvoma dnami som ich zacala citit. Nie zeby boleli, ale taky pocit, ze vies, ze ich mas 😅 no ale BT zatial na ovul nevyzera.. Snad to pride to toho vikendu buduceho. Idem na sono v ostvrtok, ci je tam aspon nieco vidiet. DOminantny folikul, alebo tak, tak som veeelmi zvedava..hmm 😅
@seraa inak, ja sa strasne bojim, ze mam to PCO ☹ doktor ma sice nechcel plasit, ale ja co som videla na tom sone, ked to priblizil, tak mi to tak pripadalo 😒
miuska viac sa snazime a studujeme o tom viac mame obav a vselico nas napada, uplne to vyhod z hlavy
keby to bolo daco vazne tak ti to povie hlavne ked vie ze sa snazite a tak musel byt to riesit, to ze nic nevravi lebo vie ze nemusi
ste uplne nazaciatku ved este ani ste nemali sancu otehotniet podla zakonu prirody 😉 tak neboj
obaja ste v poriadku tebe sa upravy cyklus a uvidis budes hned v tom !
mna tiez uz napada vvselico a ja aj uz ako mam dovod , ked je to dlho ale nemyslim na to
verim ze je to fakt len hormonalny nejaky maly problem
no super tak to bude bud ovu alebo ms ked uz takto citis to je dobre..
@seraa a ty ked si na sone, co vidis na monitore? vies mi to popisat?
@seraa ano, mas pravdu, uz mi aj lekar MK zakazal a ze na internet nech zabudnem 🙂 on je velky srandista a stale zartuje 🙂 Teraz, ked som sa objednavala na sono, tak mi povedal, ze nech donesiem aj ten moj slavny graf, nech je sranda 😀 😀 On na BT moc neveri totiz. hehe
hahaha
no vidiiis tak nie som az tak blba ked aj gynekolog na bt neveri !!! 🙂
ja nevidim nic
haha mne nic neukaze take nevidim nic, ale povedal ze vsetko uplne ok
ja zase mam na prsniku dva malicke 2mm a 4mm cysty ale zevraj to sa bud vstreba alebo prepychne keby rastly ze to nic neni
ale aj tak ma to soklo

@alchemilkazltozelena no mal len zmenšenu tak to nei je staršne ved píšem....a najlepšie je A A sa mi zdá....
len neveim načo mu potom dali profertil? lebo to sa dáva pri zlých pripadoch neveim no...
nerozumiem tým čislam dufam že nám to vysvetlia ja sa popýtam ked tam s nim pojdem čo ako