Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
babyyyy...odporucam precitat si tento clanok! Je tam pisane vsetko o spermiach. Napriklad, ked chces, aby boli spm rychlejsie, pred stykom nech si da muz studenu sprchu, alebo trochu kavy...atd....http://www.futurebaby.estranky.cz/clanky/zamere... stoji za to, mat to v merku 🙂
@seraa dakujem moja za podporu 🙂
dnes ide priatel kupit ten Profertil, trosku sa zlostil ze je taky drahy, ale ja verim ze to pomoze k tej lepsej pohyblivosti jeho vojacikov 😉 pekne to zacne papat a v aprili budem v tom 😉 tesiiiim sa 😉 on nefajci, nepije, len sa v lete vela bicykluje, stres v robote (aj doma obcas xix) a sem tam si da nieco mastne, co sa zlostim, ale to sa skonci, pekne zdravo bude jest, aby sme na zimu uz boli traja 😉 vcera mi to tak krasne napisal az som sa skoro rozplakala ze ,,nasa Viki bude krasna a mudra po mamine a ja budem musiet od nej odhanat napadnikov, sam uz budem mat svoje roky, tak to aj tazke bude pre mna" no nie je zlaty? taky bol rad ze ma celkom dobre vysledky aj ked najprv nevedel ze ci su dobre, ci zle...
vidite aky je ten stres skodlivy, naozaj, treba sa ukludnit a pozitivne mysliet, tak do toho zeny, a pekny vikend 😉 ja idem do Ke k sestrinym dvojcatam (aby som nevysla z cviku)... xi xi aj vybavu uz mam, aj sa ma sestra pyta ci mi to vsetko neodklada nadarmo a ja ze nieeeee, ze bude to... coskoro 🙂
@alchemilkazltozelena ty si nadherne naladena a dakujeme, ze si to aj sem k nam priniesla. Na mna nieco lezie akurat, ale lezim a zostala som doma, tak do zajtra musim byt fit 😀 lebo zase zaciname snazilkovat. Uz sa mi blizi predovulacny tyzden. hihihi 😎 Pekny vikend, zelam a pekne sa nam sem potom vrat 😉 chybala by si nam 🙂
@11miuska11 jasnééé 🙂 to, co lezie na teba odzen 😎 a liezt moze len muzik 😀 😎
zeny vy ste tu take mudre, skusene, isto viete o tychto najma zenskych veciach viac nez ja, ako vas tu citam... dakedy nemam ani paru o com sa bavite .D ale ine som chcela, neviete nahodou, minule som bola u gyndosa lebo som mala krvacanie mimo cyklu, zistili mi malicky polypcek, ktory chvalabohu odisiel s nasledujucou ms - to sa zistiloo pri kontrole po ms ze tam uz nie je chvalabohu no a robil mi ultrazvuk na bruchu a povedal mi ze tam mam 8 vajicok, ja som len pozerala 😕 lebo naozaj vobec neviem ci to je dobre ci zle, proste sa nevenujem tejto problematike ani nechodim ku gyndosovi nejak pravidelne, sla som len kvoli tomu krvacaniu ms... neviete co znamenalo to co povedal? alebo som zle rozumela... moze ich tam byt az 8? aj som ich videla veru 😀 dufam ze sa nebudete smiat na mojej otazke alebo si mysliet ze som tuk tuk, naozaj som laik 😅
@11miuska11
@alchemilkazltozelena
tak babule tak
no ja som dnes bola na hormon prof zase a na sono, povedal ze v pravom vajecniku mam folikul 11mm no neivem
uz si nepamatam a ze asi okolo 13 bude ovu
pytala som s aho na duphston, povedal ze nie teraz clostyl a ze bez dupiku ze to nelieci ze to len vdruhej faze akoze
pomoze k usadovaniu ci udrzaniu vajicka
tak som zvedava
a ze inak vsetko mam ok a ciste ,... tak hm uvidime co bude
pekny weekend aj vam !!
baby aby sa nepovedalo ze len priatel nieco bude brat tak som si objednala cez net kvapky femigard, tak som zvedava ci daco pomozu... vy nieco beriete? myslim calibrum baby plan, femibion atd alebo nieco podobne...
@alchemilkazltozelena 8 vajicok, hmm...a nic ine ti k tomu nepovedal? To je zvlasnte a ktory DC si tam bola? Ja beriem inofolic na podporu ovulacie. Je to doplnok vyzivy a vela babam uz pomohol otehu, tak vrelo odporucam 🙂
@seraa tak drzim silno palceky, nech sa vam tento cyklus zadariiiii 😀
@11miuska11 a to je vela ci malo? tych 8. neviem ktory DC to bol. iba sa ma spytal ci ich vidim 😕
@alchemilkazltozelena hmmm... a ako to asi vyzeralo? takto nejako?
@11miuska11 asi, to bolo uz davnejsie..presne sa nepamatam.. a povies mi uz co to znamena? kolko by ich malo byt? mala som malo? nejaka si tajuplna, az mam strach ☹
@alchemilkazltozelena no, ten obrazok, co som sem dala, tak to je ten PCO syndrom. Cize polycysticke vajecniky. Ale to by ti z hormonalneho profilu zistil, ci to mas. Lebo mne sa na mojom poslednom sone tiez zdalo, ze to nejako takto vyzera, ale lekar ma upokojoval, ze sa nemam bat, ze to nemusi byt ono. Sama sa v tom nevyznam. Hmm...na tom hormonalnom profile si bola?
@alchemilkazltozelena ak so spravne pochopila celu problematiku PCO, tak by ich nemalo byt tak vela, mal by byt jeden dominantny, ktory sa sleduje. Ale mozem sa mylit..v tomto mam fakt medzery. Ale ja osobne mam zo seba dojem, ze mam to PCO, len ma lekar nechce plasit 😒
@11miuska11 super
@11miuska11 PCO znamena ze zena nema ovulaciu... ale ja mam, isto
@11miuska11 povedal ze vsetko je ok ze som zdrava, vzdy mi to vravi... ja som myslela ze to je dobre ze mam tolko vajicok, minule povedal ked som bola, ze ovulacia prebehla, nechodim casto k nemu, ale nikdy nijaky naznak nebol ze by som nebola zdrava, nikdy nic nespominal, dokonca povedal ze uz len plodit deti mam, tak sa vyjadril, ... a stale vravi, vsetko mate krasne, vidite? ... spokojny je vzdy...
@alchemilkazltozelena no tak potom to nie je ono, preto som sa pytala, ze ako to yvyzeralo. Fakt sa v tom nevyznam .Ja mam vraj tiez ovu, ale neskoro. Ono je to viac faktorov, aby mala zena PCO a mne povedal, ze ja okrem toho, ze mi meska ovulka, ziadne nemam, ale tak lekar vie najlepsie a ty ver tomu svojmu 🙂 a ovulaciu mavas potvrdenu sonom, ano?
@alchemilkazltozelena Ja beriem tiez Inofolic teraz treti den, inak uz dlhsie aj Maca prasok, kyselinu listovu (tu som teraz po pol roku vysadila, lebo je obsiahnuta v Inofolicu) a druhy cyklus uz beriem aj Femi kvapky od Valovica a este Homeogenic na tvorbu cervenych krviniek, lebo som chudokrvna. Niekedy si pripadam ako chory clovek, stale sledovat ktory liek kedy zobrat - ci po jedle ci pred jedlom, aspon hodinu od seba aby som ich brala.......no nech uz s tym vsetkym skoncim a zbavim sa tej mojej pojazdnej lekarnicky v kabelke 🙂
@elje ideš brat inofolic??? vitaj vk lube.-)) ja berem aj femi kvapky od valoviča..a doležitý je baby aj hlien u nas žien tak berem lanové semeno vraj je nato super a dobre sa po nom vypradznuje.-))))))))))))
@11miuska11 hmm tak moj obrazok sona takto nevyzerá chvalabohu hadam ani tvoj nie??!!a nenamýšlaj si že máš PCO!!!!lebo si to privoláš... a ten inofolic čo si napísal a no koniec super hehe.-))))
@seraa no super tak ked bude ovu do toho a chlap už bol na spg????
@alchemilkazltozelena no Profertil je drahý a ...necchem ta plašit ale mnohým neppomohol vobec....treba si o nom prečitať tu na MK....vám hádam pomože....
ja som dnes mala dobrý den sme sa nasmiali v práci ale kolegyna mi povedala....mala by si si vziat dovolenku a ist niekam si podráždená citit to z teba...že chceš dieťa ...no takže tak...ano maju prvdu bola som taká tento týžden...bohužial..snažim sa nemylset anto endá sa ahojte peknýý vikend
@taja27 no snad nevyzera 🙂 ja uz si to nepamatam, ale tiez viem, ze som nemala iba jeden folik. Ale ked alchemilka vravi, ze lekar povedal, ze to tam ma ok, tak je to asi OK. Ja som ich mala asi 7 hm...No ved uvidim teraz vo stvrtok, idem na sono. Inak to prechladnutie ma chytilo riadne. Cely nos ma boli ☹ ale horucku nemam nastastie, snad budem na tom zajtra lepsie, nech mozme snazilkovat 😅
@11miuska11 dobre ranko 🙂 ja skocim asi za gyndosom na buduci tyzden, ked som uz doma na marodke, tak to vyuzijem, nech mam srdce na pokoji... a poviem mu ako sa veci maju, nech ma pozrie este raz a poriadne... aj o priatela mu poviem ze ma celkom dobry spg,
odomna za kazdy ulotrazvuk na bruchu berie 5 eur... preto tam nechodim nejak casto... od teba tiez?
@alchemilkazltozelena ja to mam zadara. Ale neviem, ci kazda u neho. Podla mna ocenuje, ze sa za nim trepem 200 km na otocku, tak este aj za sono nepyta odo mna. Velmi je super 🙂 Inak, mne dnes stupla BT na 36,8 !!!! wuaaaa, neviem, ci sa mam tesit, alebo co. Ale z nadchy to nie je, pretoze meriam si teplotu cely den vcera a nemala som vyssiu ako 36,6 (myslim normalnu teplotu, ako si merias pri chorobe). Tak snad to zvysenie nie je z nadchy. A dnes sa uz citim podstatne lepsie!! asi o 80 percent 🙂 tak dnes poistime trosku asi. A pocula som, ze ked nie je chripka a horucka, ze sex je na chorobu najlepsi, lebo sa vyplavuju endorfiny a tak 😀 a je mi jedno, aj keby ta BT bola zvysena len z nadchy, aspon ma moj manzel vylieci sexikom 🙂 hehe. Uplne som rada, ze sa citim lepsie 🙂 a ty urcite chod k lekarovi, 5 eur zase nie je az tak vela 🙂 ale neboj sa, ja som ta nechcela vyplasit tym obrazkom, OK? 🙂 cmuk
@alchemilkazltozelena ja platim 7 e za folilumoertiu sila nei??ale pojdme od neho het heheh
@11miuska11 možeš ma zvyšenu teplotu z nachladnutia ...lebo máš oslabený organizmus tot i ako zdravotáčka mžem povedat na 100 percent.... no ja som si už čisto jasne povedala nejdem nič silit lebo to silime a preto to nejde nechám to už ta proste a semka budemasi menej často chodit lebo potom velmi nato myslím...tak že tak moje nakuknem sem ale nie už tak často lebo myslim že jeto dost na psychiku a stale len o tom sa tut toči tak sa držte ..idem na vypredaje heheh
Nepoznam vase limity,nepoznam vase hranice,neviem,co sa podla vaseho osobneho zakonika smie a co nie.ja proste pridem a urobim to.vysnivam si,poprosim ,dostanem,podakujem. Ludska mysel je neskutocne vykonny stroj.staci len snivat a ona zacne automaticky pracovat na splneni vasich predstav.aj tych zlych. Radi pouzivate vetu; "mna raz z toho porazi"? Tak verte,ze vas za par rokov naozaj porazi. Vesmir pocuje kazde nase slovo,tak nim nehresme.nie je to len o vyslovovani mien svatych autorit nadarmo,ale plati to uplne o vsetkom. Potom budete lezat v nemocnici a bedakat znamym,co vam budu k posteli nosit pomarance,nezmysli typu: "ten hore sa musi na mne neskutocne udrbavat.som typicky smoliar" Ale pozor moji mili-ved ste dostali iba to,co ste si sami zelali.hadzali ste to plnymi lopatami do stroja priani a on to iba postupne zhmotnoval do vasho sveta. Ludia,ktori nesnivaju su pesimisticki,zachmureni,odpovedaju hned zaporom ,neveria si a nic si nezelaju-- ani od zivota nic nedostanu.... Clovek je vyssie ako anjeli.moze si totiz sam vyberat medzi dobrom a zlom. Nie je vec ktora by vam nemohla byt splnena,to len ludia robia chybu,ze viac veria svojim obavam. Kazdy z vas vie co je jeho snom.pomenujte ho a splni sa vam. Zo Slabikar stastia-pavel hirax baricak
@alchemilkazltozelena
@elje
@seraa
@taja27 no hej, toto viem aj ja, ale vceera som, bola tiez nachladnuta a pokles BT bol na 36,4 ..hmmm...tak to mi nejde do hlavy...
@11miuska11 no ved uvidíš ...držim palce...kolký si den?,ja som 5 DC a konči mi MS juuj tešiiim .-)))
@taja27 ja som 38 den, takze keby to je ovu, tak ju mam o 7 dni skor, ako naposledy 🙂

@seraa kamaratka tiez mala nieco take v prsniku, ale boli len vodove a vstrebali sa, teraz uz nema nic. Neboj. to je ok. Inak, šúlam sa tu na zemi z tej tvojej hlasky o merani BT 😀 😀 😀 😀