Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@elje jeeeej, ty si zlaticko 😀 No ja dufam, ze lutealka bude pekne a dostatocne dlha. Uz sa neviem dockat zajtrajsieho rana, ze aka bude BT, snad aspon tych 36,8 😀 a potom sa uz iba raz vyspiiim a idem na sono, kde sa vsetko rozhodne a snaaad potvrdi 🙂 Ja som tiez zvedava, ktora nam tu prva zasvieti s tymi dvoma palicami, ako hrom. Ja tento mesiac nie, lebo cukrovanie az po ovulke mi velku sancu nedava, ale vkladam sa cela do dalsieho cyklu. Tam to uz proste vyjst musi a basta 😎 😎
a vy vsetky pekne tento cyklus, co mate tento cyklus uz rozrobeny, tak hor sa do snazilkovania kazdy druhy den a pozor na nachladnutie 😅
@11miuska11 🙂 prave som si bola na poste po Femigard, vonaju celkom pekne tie kvapky, asi ich skusim a uvidim, uz ked som za nich dala 15 eur... skoda ze som doma a nemozem snazilkovat 😒 aj ja vsetko vkladam do buduceho cyklu, apriloveho, blaznivy mesiac a musi to vyjst 😀 hoci mam pocit ze blaznivy je aj marec, nakolko uz zajtra vam zaprajem Vesele Vianoce pri pohlade z okna 😕 a kedy pojde tvoj muzik na spg? aby ste si boli isti ze aj tam je vsetko ok... ja som rada ze moj bol, hned mam lepsi pocit na dusi... a aj po vcerajsku ked mi doky povedal ze ,,otehotniete prirodzene, nebojte sa" normalne ma to pozitivne nakoplo, a pritom je to len obycajna veta 😉 ...ale tak vela zene da...
@alchemilkazltozelena mal ist vcera, ale prelozil to na dalsi tyzden, lebo tym ,ze nemohol tu chorobu vylezat, este stale pokasliava a nie je na 100 percent fit, tak tam nechcel ist, ked nie je vo svojej kozi. Co samozrejme uplne chapem. A chceme este snazilkovat tento tyzden, lebo neviem, co povie lekar po sone. Hmm...proste, dnes este chceme snazilkovat, a keby siel na spmg, tak by sme nemohli, vies? Tak sme si povedali, ze pojde az vtedy, ked bude urcite po ovu a nebude nam "material" chybat 😅 jasne, ze chceme obaja vylucit vsetko, co sa da a radi by sme uz obaja boli po vysetreniach a spmg. Hmm..ale budeme musiet pockat este chvilku. Na buduci tyzden uz snad bude fit. Uplne nechapem, ako nam ten osud kladie same prekazky do cesty. My sme ani tento cyklus nemohli snazilkovat v moje plodne dni kvoli jeho a potom mojej chorobe. Zacinam to brat ako znamenie z hora, ze nie my rozhodujeme, kedy splodime dieta, ale ten hore a my s tym proste nic neurobime 😔
@11miuska11 jasne, chapem, tak potom nam nezabudni interpretovat vysledky 😉 aby sme sa tesili s tebou 🙂
daco na tom bude co pises...aj ja verim v boha, takze... ale urcite aj nam dopraje ale asi vtedy ked to sam uzna za vhodne...
a aku si mala dnes BT? vcera si bola zvedava, tak sa pytam 😀
zajtra ides k lekarovi, tak drzim palec 😎
@alchemilkazltozelena http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra... toť moj grafik 🙂 drzim sa stale hore, tak pan Boh pomahaj 🙂 Ideme teraz na sviatky prec, tak neviem, ci si mam merat, alebo sa na to vykaslem a dam si reset. mozno, ked mi ju fakt potvrdi, tak merat ani nebudem. Ale to ma zase bude skriet, ze aka je BT cez lutealku a ci mi pracuje zlte teliesko dobre. No konecna so mnou 😀 😀 😀 jasne, vsetko zinterpretujem, snad dobre spravy prinesiem 😅
@11miuska11 aaaaaaaaale pekne vianocuj .... ehm, pockaj, teda velkonocuj xi xi uzivaj si sviatky, klud, nohy v teple, no stress 😀 to plati pre nas vsetky, oddychnime si, bez stresov ved su velkonocne vianoce, to sa tak casto nevidi 😀
@alchemilkazltozelena haha, pekne si to napisala, ze velkonocne vianoce 😀 😀 no, ja ti teplomer vezmem, aspon budem v klude, keby si chcem merat a nebudem si vycitat, ze som si ho nevzala. A presne, planujem paradne zrelaxovat 😀 😀
@11miuska11 a kamze idete?
my ideme 19eho na vikend do Brusna, tesim sa 🙂 sice budem len 10DC takze asi nic z toho, ale aj tak sa tesim 🙂
a skusim aj Jonasa, vychadza mi na 18teho sice to bude len 7DC ale je to o 23:31, cize lepsie ako minule ked bolo 3:42 a nic z toho lebo priatel mi zaspal na prsiach 😀 😀 😀
@alchemilkazltozelena my ideme len na chatu do tatier, nic spešl 🙂 Pekne poskusaj aj Jonasa. Vychadza nam sice teraz 3. aprila, co uz je po ovulke, ale tak, skusime 😀 i ked to uz mozno bude muzik po spmg, tak neviem. heh. Juuuuj...uprimne, desim sa dalsieho cakania na ovulku. Ked si to tak zratam, tak kym pride MS, to je nejakych 8 dni minimalne a plus dalsich 37 DC cakat na ovulku...juuuuj..snad mi inofolic pomoze skratit to aspon na 30 :-/
@11miuska11 😒 a to si vzdy mala takyto nepravidleny cyklus?
@alchemilkazltozelena pred branim HAK nie, pocas nie a od septembra, ako som vysadila, tak ano ☹
@11miuska11 No tak toto uz naozaj vypada na ovulku, super, tesim sa, a tak trosku zavidim, ale doprajem 😉 Aj my ideme na vikend prec, a teplomer balim, bez zubnej kefky a teplomera ani na krok 😀
A ak ti zajtra potvrdia ovu, tak budes brat duphaston? Niektore to tak robia v druhej faze....
@alchemilkazltozelena My sme minuly mesiac skusali presne na hodinu vypocet od Jonasa a nic z toho 😒 velmi tomu neverim. Teraz nam vypocet vychadza na sobotu (14dc), bolo by fajn priniest si miminko z velkonocneho romantickeho vikendu v najromantickejsom meste na svk 😀 ale to asi nehrozi, ze by mi prisla ovu a este k tomu tak skoro.... Nevadi, skusime nabuduce.
@11miuska11 hm, tak to je cudne a nevies preco je to tak?
@elje a ktoreze to je najromantickejsie mesto? 😀
@alchemilkazltozelena Banska Stiavnica so Sladkovicom a jeho Marinou 😉 teda podla mna
@elje Ahojky, no urcite duphaston nebudem brat. S lutealnou fazou nemam problem, naposledy bola krasnych 14 dni a BT stale hore. To znamena, ze zlte teliesko pracuje dobre a teda duphaston nepotrebujem 🙂 Dam vam urcite vediet, ako som dopadla, ale asi az v pondelok budem pri compe, tak vas necham chvilku v napätí 😀 😀 😀 A presne, ako pises, kefka a teplomer, zaklad uspechu 🙂 Nikdy nevies, kedy ti pride ovu a ako sa vravi, cert nikdy nespi. Pekne meraj a budeme drzat palec. POsli grafik, nech sa pozriem 🙂
@alchemilkazltozelena netusim preco, ale myslim si, ze to, ze som na 8 rokov tabletkami v podstate "odstavila" vajecniky, tak asi nemozem cakat, ze naskocia z nicoho nic a budu makat tak, ako maju. Takze beriem to tak, ze sa moje telo stale spamatava. Dolezite je, ze ovu mam, aj ked neskoro, ale mam..a to je zaklad 🙂
@elje ahaaaa jasne, aj sme tam boli viackrat s priatelom 🙂
@11miuska11 presne tak 😎
@11miuska11 V mojom grafe sa nic zasadne nedeje, stale som okolo tych svojich 36.4 - 36.5. Program mi sice naznacil moznu ovulku na 8dc, ale myslim, ze to odtial este do konca cyklu zmizne. Aj minuly cyklus mi to vyhodilo predbeznu ovu na 9dc a potom nic z toho..... Ale ja verim, ze tento mesiac isto zaregistrujem nejaku zmenu s Inofolicom 🙂 Veriiiiiim mu.
@elje hej hej, mne presne tak isto na zaciatku vyhodil ovu, a potom to prehodnotil. Mne dokonca az dva krat. hehe 🙂 ale mas spon stabilne teploty, ze neskaces, ako jojo. Drzim palec, nech je ovu maximalne do 20 DC 🙂 Inofolic nam to ukaze! 😉
@11miuska11 S tym mozem len suhlasit. Prave som vyhrabala svoj stary diar z minuleho roku. Odkedy sme sa zacali snazit (jul 2012), mala som 5 cyklov, tento je siesty:
jul 2012 - 41dnovy cyklus
august 2012 - 51dnovy cyklus
oktober 2012 - 100dnovy cyklus
januar 2013 - 27dnovy cyklus (duphaston)
februar 201 - 28dnovy cyklus (duphaston)
Dufam, ze uz to pojde len opacnym smerom 51, 41, 31....... 🙂
ahojte baby ja osm bola v tescu a hodila som dokošika lanove semienka...mam užasny hlien viem si odsledovat vdaka nemu plodne dni .-))to som nemala ešte taký sila a hlavne nie s Duph....
noo a banská štiavnica je odo mna 20km... i ke dmne sa vobec nepáči lebo je to v takej doline a mesto ide do kopca heheh....my budeme u svokrovcov zase.-(((a potom doma
zatimsa mi majte
@elje podla tohoto to vyzera, ze ta ten 100 dnovy cyklus riadne vyplasil. Koho by nie. Ale tie 50 - 41 dnove, to je este OK, to inofolic zaberie urcite, uvidis 🙂 Ja som mala od vysadenia HAK 45, 41, 60 a teraz to vyzera na nejaky 50 dnovy, ze bude, tak dufam, ze ten dalsi (a ty terajsi) bude tak maximalne okolo 40 dni 🙂 ved uvidime. V kazdom pripade, pozitivna info pre nas je, ze sa da otehotniet aj na 45 DC, ked je ovulka a nie je s tym problem. Takze inofolic nam pomoze a ty tento a ja dalsi cyklus, budeme tehulky. TAK! 😎 😎
@elje este aj pit odstaveny grepfruit robi pekny hlienik. Mozes nim zapijat tie semiacka napriklad 😅
@11miuska11 no mne ten grep nepomohol a zbytočne som ho pila a nemožem ho ani....a veru semičakasa oplatia za tu cenu necelé 1 e..narozdiel od grepov....
@seraa
@taja27
@elje - suhlasim so serou, ma pravdu 🙂
@alchemilkazltozelena
babyyy!!!! Neverim vlastnym ociaaaam...ja mam 37 !!!!!! chapete totoooo???? Ja som sa asi predsa len dockala ovulky. Dnes idem na to sono, uz mam nervozitu, ako pred skuskou, bojim sa, ze ma zase posle domov s tym, ze ziadna ovulka ☹ ako uz dva krat tento cyklus. To by som asi psychicky vazne nezvladla ☹ http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra...
@11miuska11 neboj sa moja, bude to tam 😉
drzim palce miuska !!
ja som uz bola na sone a povedal mi ze mam dve vajicka, ze mozu byt aj dvojcata.. pomoooooccccc 😀
ale zase dve muchy jednou ranou by nebolo zle
a ze zajtra alebo pozajtra bude ovu
vlastne asi budu dve ovu???
ci ako?
ze ak sa posnaizm tak by mohli byt dve hehe
no tak som zvedava takze ovu je vajicko je no este uvidime nabuduci tyzden co stym
ak nemame iny rpoblem malo by to vyjst
tak miuska nezabudni ze sme sa dohodli ze len dobre spravy takze cakam ze je ovu !!

@alchemilkazltozelena ja pijem inofolic a v tom je aj kyselina listova 😉