icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

seraa
8. apr 2013

@11miuska11

miuska mala by si to oznamit aj na prvosnazilchach nech su radi a nech su pozitivnejsie 😉

11miuska11
8. apr 2013

@seraa vobec nic mi nie je. Iba ma bolia prsia na dotyk ako pred MS a jemnucko citim podbrusko..hlavne, ked som v klude v noci. Neda sa mi uz tyzden poriadne zaspat. Taha ma to do postele skor a vstavam bez budika skor. Ale unava ziadna, ani chute, ani vone, ani mi zle nie je...a ani nie som pazrava 🙂 kiez by bolo take super cele tehu 🙂

11miuska11
8. apr 2013

@seraa oznamila 🙂 vsade som dala fotosky 🙂

seraa
8. apr 2013

@11miuska11
mius ja stale neverim to je super
ale hlavne ze si pockala s klostylom este ze tak,!!!
parada 🙂

11miuska11
8. apr 2013

@seraa myslim, ze ten inofolic zohral velku ulohu v tom!!! Neboooj, tebe zase clostyl pomohol urcite 🙂 kedy "necakas" MS? 🙂

seraa
8. apr 2013

@11miuska11

no ja asi tento raz cakam radsej nech ten polyp odide, takze som zahnata do kuta tento cyklus, neviem co by bolo lepsie ci pride ci nepride ☹
asi v piatok by mala dosjt ale u man moye aj dnes , zajtra atd

11miuska11
8. apr 2013

@seraa ale ved ten polyp je malicky a podla mna tehu nebrani...ci?

seraa
8. apr 2013

@11miuska11
vies keby nasi lekari aj cosi vedeli a nebolo by to len , "moze" a "nemusi" tak ti dam odpoved...

11miuska11
8. apr 2013

@seraa to mas pravdu 😒 ale ja verim, ze ty to das!! a ked nie tento cyklus, dalsi urcite 🙂 a mozno lekar videl to, co nemal 😀 😀 😀 tak ako ten moj nevidel to, co mal 😅 😅 😅

blcha76
8. apr 2013

@11miuska11 mne si ten inofolic poradila tiež. Aj ty si ho brala? Ako dlho?

11miuska11
8. apr 2013

@blcha76 brala som ho od 19 DC tohto cyklu a ovu mu posunul o 8 dni skor 🙂 a 37 DC bola ovulka 🙂 treba ho brat 2x denne, aby skutocne pomohol 🙂

blcha76
8. apr 2013

@11miuska11 No tak ja ho teda beriem naprd 😠 ... Lebo ho beriem 1x denne a od 5.dňa najbližšieho cyklu mám predpísaný Clostilbegyt. No čo už ☹ ...

11miuska11
8. apr 2013

@blcha76 to nevadi, odporuca sa uzivat aj s clostylom, ale 2 krat denne! A zacni hned teraz!!! Budes mat kvalitnejsie vajicka 😅

seraa
8. apr 2013

@11miuska11

mius kedy ides k lekarov??
som zvedava co ti ten tvoj povie...

11miuska11
8. apr 2013

@seraa ja neviem, asi vo stvrtok pojdem rano 🙂 on tam je totiz iba stvrtok a piatok 🙂 ale premyslam, ze by som pockala do dalsieho tyzdna, to by som mala byt v siestom a malo by aj srdiecko byt vidiet 🙂

seraa
8. apr 2013

@11miuska11

jasne kludne cakaj , ty mas vsetko ok a prirodzene nemas sa kde ponahlat..
jej no parada ale super ze ti neni zle a ze sa citis fajn, nech to tak ostane 🙂

11miuska11
8. apr 2013

@seraa dakujem, aj ja dufam 🙂 na druhej strane som nedockava, co vyjde z krvi 😅 ale musim zasadne zmenit svoj zivot. aspon na 20 min na prechadzku chcem chodit kazdy den a tak 🙂 Mojej mamine bolo strasne zle, ked ma cakala...ale od zaciatku vracala 🙂 tak verim, ze mne to obide 😅 a budem OK stale 🙂

seraa
8. apr 2013

@11miuska11

miuska stale tomu nemozem uverit!! jej to je super konecne jedna z nasej pozitivnej skupinky
hahha no parada fakt
a ako sa citis? neoblievaju ta teraz pochybnosti a strach ?? co mna urcite bude hihihi

cocoja
8. apr 2013

@11miuska11 Blahozelam. Aj ja som tehu, druhy krat. Tiez je to zaciatok, bud. tyzden idem k lekarovi. Ty si s prvym babatkom?

11miuska11
8. apr 2013

@cocoja juuuj, ako to cudne znie, ze s prvym babatko...ja tomu stale neviem uverit, tak som mimo stale 😀 😀 ano, prvy krat som tehu 🙂 a neviem, co od dobroty 🙂 mala by som byt v piatom tyzdni. K lekarovi idem na buduci tyzden vo stvrtok. To by som mala byt na konci siesteho 😀 tak snad budeme mat foto z ultrazvuku aj so srdieckom 🙂

11miuska11
8. apr 2013

@seraa mnooo...citim sa super, len tomu nejako stale neviem uverit a myslela som, ze budem citit, ze som tehu, ale nic necitim 🙂 je to take zvlastne. Ale nebojim sa nicoho. K lekarovi idem az na buduci tyzden vo stvrtok, co su skoro dva tyzdne, takze nechcem to unahlit a ak tam babatko je, nechcem, aby bolo tak skoro "otravovane" ultrazvukom 😀 Ale myslim, ze ked ho uvidim na sone, tak potom uverim 😀

seraa
8. apr 2013

@11miuska11

jasne ze je miuska, lebo teplota a plus test je jasny dokaz !

elje
8. apr 2013

@11miuska11 Miuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssssssssssssssssss 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

elje
8. apr 2013

@11miuska11 Paneboze Miuska ja som ti to hovorila 😀 a vcera ked som pisala, ze to bude tak aky mas vnutorny pocit, tak sa mi to ani tukat na tej klavesnici nechcelo, lebo som mala tusaaaaka.........
BLAHOZELAM vam!!! Strasne sa tesim, mam ta veeeeeeeelmi 'tak virtualne' rada 😉
Baby pozitivky, vidite, tusim sa zacina plnit moje proroctvo 😀 ze najprv Miuska, potom @seraa, potom my s @taja27 jaaaaaj bodaj by tak bolo....
Silno si ma navnadila v brani Inofolicu aj dalej, a verim ze aj Tajku....
Nechapem ale ked pises, ze uz by si mala byt v 5 tyzdni......si 17dpo? nie? Juuuuuuuuuj paradicka, skoro som tu zinfarktovala 😀 Pamatas co som pisala o tom salte + trojity rittberger?? Tusim idem nieco natrenovat 😀

elje
8. apr 2013

@elje
@seraa
@11miuska11
@taja27
@alchemilkazltozelena

Baby, mne uz asi preskakuje, mna po precitani Miuskineho prispevku rozboleli prsia, zacalo pichat v podbrusku a oblial pot.......akoby som to bola ja kto je tu tehotny 😀

elje
8. apr 2013

Este sa aj sama oznacim vo sovojej odpovedi, cista mimoza 😀 😀

elje
8. apr 2013

@11miuska11 Ja dnes takto, dufam ze ta ovu fakt prebehla
www.fertilityfriend.com/home/40ff16

elje
8. apr 2013

@taja27 Mne dnes prislo potvrdenie na mail, ze dnes mi odoslali Inofolic a do 1-3 pracovnych dni bude doruceny, takze budes na tom asi podobne, ze? Juuuuj uz aby tu bol, som si na ten prasok zvykla. Moj teamleader mi hovori, ze som ako taky alchemista, stale si tam nieco miesam 😀

11miuska11
8. apr 2013

@elje hahah.....ty si ake zlaticko 🙂 asi budes bosorka!!!! Pretoze @seraa to zachvilku tiez rozluskne, tusim v piatok 🙂 Ja sa veeeelmi tesim...jak mala...mam este takmer 4 balenia inofolicu 😀 😀 hehe...pozrem expiraciu a mozno pomoze potom k druhemu 😎 😎 😎 heheh...jaka zlataaaaaaa, sa tusim tesis viac, ako ja 🙂 ved aj ja ta mam tak "virtualne" velmi rada...ale snad teda dame to kocikove stretko niekedy o rok 😅 😅 😅 v lete 🙂 😅 😅

a ktomu inofolicu. Ja som dnes totalne mimozovo uz po teste namiesala zase inofolic... 🙂 ale poobede som si uz dala tehu vitaminky, takze prvy vecer po vyse mesiaci bez inofolicu 😅 snad nebudem mat abstak...alebo si len tak pomiesam lyzickou obycajnu vodu 🙂
@seraa
@taja27
@alchemilkazltozelena
Stale tomu neviem uverit, dokonca som vobec neni unavena, dnes som mala tolko energie, ze som poupratovala cely byt, muzovi navarila veceru, estre aj podlahy poumyvala...Manzel ma dorazi, ked pride domov...uz ho vidim: "ty si sa natahovala s tym kyblom a umyvala podlahy? " Dnes mi k ranajkam aj paradajky umyl a nakrajal, nech papam zeleninku 😅 😅 aj spenatik kupil, ze na veceru so zemiacikmi 😀 😀 😀 ale to, ked som mu povedala, ze nemozem ist na bicykel a korcule v lete, tak povedal, ze nemam prehanat 😀 😀 😀 😀 chapes to??? 🙂

11miuska11
8. apr 2013

@elje akurat kukam graf!!! ved ty uz si 5DPO!!!! poistili ste riadne??? 😅 😅 ano, ja uz som 17DPO a zajtra 18 DPO 🙂 ale BT uz nemeriam...ooo...to bude take oslobodzujuce zajtra 😅 😅