Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
krásna téma- ja som sa po mnohých problémoch tiež zo dňa na deň rozhodla, že budem myslieť pozitívne, ja tomu hovorím, že som si diagnostikovala "naivný pozitivizmus"- prečítala som si veľa kního od P. Coelha, ktoré mi otvorili oči a odporúčam pridať sa ku kamoškinmu projektu: https://www.facebook.com/#!/StastnaZena?fref=ts.
držím palčeky🙂
@taja27 chlorela je super vec! brutalne to detoxikuje organizmus. Ja som to kedysi brala a vsetko sa mi vtedy zlepsilo, plet, travenie.. Budem drzat silno palce, suhlasim so serou. Popytajte sa aj inych. A hlavne, tie anti-biotika su svinstvo, nevesajte hlavu 🙂 bude to OK. Urcite nam daj vediet, ako si dopadla. Nejake caje pre muzov nie su? Musi nieco take byt.
@taja27 Lístky žihľavy poľnej zlepšujú kvalitu spermií. Denne si dajte okolo dvoch čajových lyžičiek ako šalátovú prílohu alebo jedzte surovú. Jedna čajová lyžička peľu z kvetov denne posilňuje Vašu vitalitu.
Čaj pre mužnú siluPodľa čínskej medicíny by nasledujúci čaj mal posilňovať mužskú silu. Nechajte si bylinky namiešať v lekárni:
- 3g plody okolíka a škoricovej kôrypo
- 4g koreň ženšenu a rohovinapo
- 6g biskupskej mitry, kôra Eucommia, koreň trávy so zlatými očami, plody driene obyčajnej a koreň morindy,po
- 9g plodov kustovnice a čínskeho anjelského koreňapo
- 12g krtičníka jarného a koreňa sedmokrásky Čaj pripravte ako je popísané a pite denne 2-3 šálky tejto zmesi. Nie je vhodný pri nepokoji a návaloch tepla!
ty si aka expertka 😎
suppeeer
@seraa guuuuglim o sto dvesto 😀 Aj toto som nasla: "Mužům s nízkým počtem spermií někdy pomůže sprchování varlat studenou vodou několikrát denně, protože příliš vysoká teplota varlat může být na překážku při tvorbě spermií." Vies, ja kym nemam MS, tak nemozem riesit seba, tak sa snazim aspon pomoct, ked uz mam tolko volneho casu 🙂 Ale dnes si dam taky horuci kupel pred spanim, ze sa takmer uvarim 😀 vcera som cervene vino do seba liala. HAHAHA 😀 Teraz si idem urobit zazvorovy caj, nech ma prehreje 😅 uz som dnes aj od akupunktury dopichana 😉 A vy ako pokracujete?
😀 😀
ty si cislo , hahahhaa
no mne dnes dosiel bojovy balik (ovulacne testy, cajik alchemilkovy a tehot test pre pripad)
tak som happy, zajtra si mozem asi uz zmerat prvy den, budem v 12 dni cyklu , test ma ukazat dva najlepsie dni tak uviidme ale hlavne chcem vediet ci mam ovulku ako normlanu 12,13,14,15, alebo uplne inak
a duphaston beriem od 20 dna cyklu ....
skusim aj tie grepove a ananasove dzusi
@seraa ale alchemilka sa ma len do ovulky pit, tak pozor na nu. Tak isto aj grepovy dzuuusik 😉 juuuuj. Tak to mas to najsuper obdobie pred sebou 😎 tisko zavidim (v dobrom) a uz sa tesim na moj cyklus, kedy zacne. Haha si pripadam, ako pred Vianocami, ked som bola mala 😅
@taja27 myslime vsetky na vas a drzime prsty vsetky, co mame 🙂
ahojte baby, ja som precitala Tajomstvo aj The Power a je to naozaj super, neuveritelne co vsetko je mozne dokazat silou mysle a pozitivnym myslenim. Sama mam skusenost ked sa mi splnil najvecsi sen.
Takze do toho baby, vela pozitivneho myslenia a sny sa stanu skutocnostou 🙂
ano ano , takze zacinam s cajikom az nabuduce aj s dzusom..
hahha ale to trva ked sa caka ze? ked sme necakali tak ms prichadzala akokeby kazde dva tyzdne...
mna posledna ms teda nastvala a riadne takto ma este nenastvala
uz som si myslela ze som v tehu, normlane vsetky priznaky a meskanie a potom dosla
preto som si kupila test , ak ms nedojde testnem sa lebo potom je to sklamanie ak to uz vyzera nadejne a nic
tak tak, pozitivita pomaha , to urcite
@seraa presne, ako pises, ked sa clovek nesnazilkuje, tak ma pocit, ze ma MS kazdy tyzden 😎 ja uz s grepmi zacinam hned, ako mlada dama raci dokvitnut 😀 hahaha A z TCM mi vraj da velmi silne odvary na skorsiu ovu, ale vraj to nemusi hned prvy mesiac zabrat a ja som jej zacala vysvetlovat, ze urcite zaberie 😀 normalne sa potesila, ze takto uvazujem 😎 Co sa tyka sklamania, tak ja som sa rozhodla, ze uz sa testovat nebudem. Tento mesiac mi vysiel jeden test pozitivny (sice az po asi 4 hodinach) dovtedy tam bol iba duch, ale v konecnom dosledku bol pozitivny uplne. Chvilku som sa tesila, ale moj racio-manzel povedal, ze tomu neveri, kym mi to lekar nepotvrdi. Tak som sa tesila, ze uz som si az do navstevy Dr. nerobila ziaden test. A nic, krvny test negat. A nebolo to ani biochem. tehu. Proste zlyhal test ☹ A to bolo este len sklamanie. Uz som sa s tym vymyslenym babom aj rozpravala a tak. Som si povedala, ze uz to zazit nechcem. Takze ziadne testy, az navsteva lekara, nech mam istotu 🙂
no povedz to je vrchol, ze ...
normalne jak naschval, mne nikdy ms takto dlho nemeskala a tie symptomi ale este aj test ze ti zaklame
to je ako v tip.. niekedy si to same privolavame .. to je ta sila mysle .. vidis ako funguje??
hmm treba byt pozitivna ale v klude a nemysleit moc joooj keby to bolo take lahke...
dakujem velmi pekne baby musime verit nič ine mi neostava...ale ked nam to dnes oznamili ja som ostala ko bez ducha....išla som uplne ako bez duše a moj za mnou išiel tak je nahnevaný na mna...ale mna to sklamalo velmi....
no nič ideme bo boja!!!!!!zajtra som mu dala zoznam čoma nakupit si v lekárni leboja robim 12 tku a budem tu zaselen večer ...a pojdeme potom po 6 týždnoch ked sa mu ATB vylučia....a mylsim že kupim aj tu chlorellu i ked je drahe pre nás oboch nech kašlem nato a budem myslet pozitivne....
čajikpijem...duphaston od 14 dna cyklu ...ahojte cmuk vam všetkým
@seraa no ked som silou mysle dokazala urobit dve ciarky na teste, tak to som ina frajerka 😎 to uz dokazem vazne, co len chcem 😀 a aj dokazem, dokazeme. Vsetky, co sme tu 😉
@taja27 na odburanie atb z tela su aj probiotika dobre. Ja som po 20-tich rokoch brala atb v septembri a hned som si aj probiotika k tomu davala. A vraj je pre muzov dobry selen a zinok z vitaminov. Nie je nic zle na tom, ked ta nieco sklame, tak to poriadne "prezit". lepsie, ako keby si ten smutok v sebe dusila, ved nie sme stroje. Pekne si posmut, poplac, nech sa to z teba vyplavi. Dolezite je, aby ta to nepohltilo, ale to tebe nehrozi 😉 A keby sa nam na tebe nieco nezdalo, rychlo ta vyvedieme z omylu, neboj 🙂 cmuk
ste zlatééééé jááááj baby potešili ste ma.)))))veru verim tomu....ja mam chybu že chcem všetko hned preto aj spermigram som hned vybavila .....
no verim tomu že to bude len lepšie a lepšie.))ňdakujem za podporu.)
😀 😀
no vidis uplna carodejnica
hahahaaha
@taja27 uplne suhlasim s miuskou, presne tak prezit, poplakat, sak sok je sok a potom do boja
neboj toto fakt neni neriesitelne no tka budete skusat o par krat viac a co je na tom?
mozno to tak ma byt a je to len dobre , uvidis ze vsetko sa na dobre obrati
ved by som povedala ze teraz otehotniet naprvy raz a bez vitaminov a liekov a hormonov je skor rarita.. a my sme normalne 😉
dobre ranko dievcata
no dnes som si urobila prvy den ovul test, 12 dc a nic, tak som si dala alchemylku, no vam poviem fuuuuuj
🤐
ahoj, ja mam tiež doma DVD Secret a aj knihu, videla som to a mam to uz aj viackrát prečítané, je to super kniha 🙂 Ked mam pochmurnu náladu, pustam si DVD, hned ma to navnadi na pozitivitu 🙂 Vrelo doporucam 😀
@seraa mne celkom chuti, mozno si jej dala vela...
akurat pozeram ten film, ale o chvilu idem do prace, tak dopozeram inokedy...
musim sa priznat ze prvykrat ho teraz pozeram 🙂
@taja27 Tych tvojich vysledkov je mi luto, ale presne ako povedali baby, je dobre ze to viete uz teraz, a da sa to riesit hned. A este jedna vec - nas ked sa dokolecka znami pytaju ci uz sme tehu, a kedy budeme, a preco este nie sme......atd. tak ma moj muz na to jednu odpoved: 'na dobre sa dlho caka'. 😀 Urcite to bude platit aj pri vas.
K tomu nasmu snazilkovaniu - to my len tak volame, kedze v podstate este o nic nejde, ovulka este nebola, som dnes 10. den cyklu takze to ozajstne snazilkovanie tento mesiac este len pride, ale je dobre ten akt nejako takto volat 🙂
Inak ja som este pocula od kamosky co je v 12.tyzdni, ze im zabralo nohy po tom hore na par minut, aj ked ja tomu moc neverim, podla mna sa vsetko dostane kam ma aj vo vodorovnej polohe 😀
@seraa tebe cajik nechuti? Mnaaaam, oproti Maca prasku co si davam kazde rano je to ina lahodka 😉
ahojte babeny...no ja osm teraz prišla z práce...kolegyna jedna sa mapýtal ako sme dopadli povedala som že fajn ./ pohode nechcela som to rozoberat...moja hlavna sestra mi povedala že to tie ATB mohli kludne ovplyvnit a nemam zufat..
dnes pozerala mamina TV tam dávali že každý 6 pár je neplodný teda bez deti!!!!!!
no čo vám poviem bojim sa....ale verim že sa to podari neveims a dáko nakopnut mam pochybnosti!
snubenec si nakupil ženšen.selen a zinok .)))17 e nechal v lekárni pekná papká a ochladzuje gulky .-))))))
pekný večer
počujte čo poviete ako často sa milovat?snažili sme sa včera ale to bol pod odbere....-))
no reku či obden či každý den....akurat mam 9 den cyklu.)
ahojky
robis dobre ze si povedala ze dobre, nemusis nikomu nic vraviet, to je vasa sukromna vec
no pocula som ze kazdy druhy den a dokoca aj kazdy treti lebo ze spermie zosilia ked sa caka,
kazdy den je dobre ak spermie su silne ,
odporucaju 2 az 3 dni pred ovulkou cakat,
takze si myslim ze minimalne kazdy druhy den
a zase po dlhej dobe napr 2 tyzdne je lepsie skusit pred ovulkou dlhsiee lebo ze po 2,3 a viac tyzdnoch tie prve spermie nie su dobre
cize ak je dlha prestavka , tak treba mat sex a potom sa pred ovulkou 2,3 setrit a na ovulku alebo den pre mat sex
taja ale neboj vy ste neni neplodni !!! slabe spermie neznamena neplodnost !! a co je super je ze priatel hned riesi a robi co mu povies
drz sa
@seraa 🙂 🙂 🙂 dakuem krásne za rady.-)))))
anoa no robi som na neho hrdá že je taký chlap aký je .)))) a vieš čo som teraz čitala od jednej baby????že boli na spermiogram po douživani ATB boli uplne !mrtve" a po mesiaci pohode.))))určite to bolo tým verim tomu!!!!
-)))juuuuj ale aj to že veru kým sa daju do poriadku tak aj mesia cto trvy to je ako nashcval zase čakat!!no nevadi počkame si ved aj tak neveim ešte ako je to so mnou a ovulaciou či ju mam či nie ked mam dlhy cyklus..))a baby ako....hm v sukromi sa mi možno v tomto nedari ale v práci mi napr vrchna vzala klientov ktorých som mala na "kupanie" a nemám ich a amm viac času na lieky a atd.)) čo som si aj priala....)takže mylsim pozitivne a zaberá to možno nie vo všetkom ale postupne ano .!!!cmukes

@taja27
neboj uvidis ze vysledky budu ok a plus nejaky ten vitaminik a ste v tom...
hlavne sa tym netrap toto je riesitelna vec