Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
parada , tak mamina uz sa netestuj a nemeraj este teda jednu pre muzika a uz rozmyslaj na vybavicke 😉
@seraa zlataaa...ano, zajtra este jedna palicka pre muza a potom uz len budem cakat na buduci stvrtok a potvrdenie z krvi 🙂 juchuuu 🙂
pekny den kocky (aj ked leje ☹
ja som dnes 26 DC a mrcha dosla o 2 dni skor, ale nevadi mi to, aspon bude skor ovulacia 🙂 takze som rada ze kvapky femigard mi neposunuli mrchu, alebo nieco zle nesposobili.. dnes si kupim aj alchemilkovy caj a zacnem ho zase pit...
tajka ak ti mozem poradit a ak mas hnede, ja to zistujem tak, ze si palicku na cistenie usi dam dnu, vyberiem a vidim ze ci dalej za tym hnedym je krv, aj dnes som to tak zistila, lebo mala som tiez len hnede ked som sa utrela, dala som palicku hlbsie a uz bolo krvave... a mam istotu ze je to mrcha...
ale mozno to tak aj ma byt, lebo jonasa mam 18teho a to budem 9 DC, sice to asi nebude ovulacia, ale za skusku nic nedam no a od 19teho do 21ho ideme do Brusna na romanticky vikendik, a to bude 11 DC to uz by sa mohlo zadarit aj s pomocou vitaminoveho arzenala mojho aj priatelovho 🙂 davam do tohto mesiaca proste vsetko.......
zienky inak precitajte si knihu DENNIK SIALENEJ MATKY je to proste uzasne, ja som to precitala za 5 hodin vo vlaku, uzasne to je, naozaj, som sa dlho tak dobre nezasmiala, su tam prispevky od zien - matiek, co pozazivali, proste bombove :D
mius este raz ti gratulujem a tesim sa s tebou, ale ja by som to rodicom povedala ako aj ty pises, az neskor, no ale ako uz uznas za vhodne 🙂 a na HCG si mohla uz ist dnes 🙂 istota je gulomet 🙂
idem sa ja chystat ku mojim detom do skolky 🙂 majte sa zatial 🙂
@11miuska11 BT nemeriam, na to nemám už nervy... Chodila som na folikulometriu 2 mesiace - všetko bolo v poriadku, robili mi kultiváciu - všetko v poriadku... Inofolic beriem od 22.3. (8DC) ibaže len jedno vrecúško denne. Od včera si už dávam dve vrecúška a od nasledujúceho 5DC beriem Clostík + folikulometria. Asi raz z toho všetkého zblbnem ☹ alebo otehotniem 🙂 ... 😉
@alchemilkazltozelena ale ved to je super, ze MS uz prisla 🙂 cim rychlejsie, tym lepsie, aby mohol zacat novy cyklus, do ktoreho davas vsetko!! Alchemilka nasa...povedz, komu inemu by mal alchemilkovy caj zabrat lepsie ako tebe?? Nikomu!!! ty predsa sama si alchemilka 😀 posielam tehuvirusiky kocka 🙂
Ja na HCG este nechcem ist. mam to 200 km na otocku a keby idem uz teraz, tak na buduci tyzden musim ist na sono kvoli srdiecku dalsich 200 km..takze to urobim jednou supou. Ved to je uplne jedno, ci tento alebo buduci tyzden. Ked sa budem citit OK, asi skor nepojdem 🙂
@blcha76 drzim silno palec!!! jar je na plodenie ako stvorena 😀 som toho prikladom 😀 😀 uvidis, ze clostyl s inofolicom zafunguje ako pecka!!
@alchemilkazltozelena aj ja som 26DC a mrchu neočakávam zajtra-pozajtra... Ja tiež pijem alchemilkový čaj 2x denne + ešte ďalší čaj 2x denne, Inofolic 2x denne a ešte prídu tabletky. Už sa mi do žalúdka pomaly ani jedlo nezmestí, taká som naliata. Inak nevadí, lebo som schudla 7kg a to som potrebovala a ešte potrebujem. Držte sa kočky nech všetky nasledujeme náš // vzor: 11miuska11.
@11miuska11 Ďakujem, dúfam že to naozaj zaberie 😉 ...
@blcha76 ja beriem kys.listovu, 2 denne, vitamin E, kvapky femigard a este alchemilku zacnem pit, a priatel berie profertil, ked toto vsetko nepomoze, tak uz potom fakt neviem, a to nemam problem s cyklom ani s ovulaciou, snad to vyjde... drzim ti palce 🙂
ahojte no ja som femi kvapky vyssadila jenda kočka mi písala že mohli oni sposobit špinenie takže berem len inofolic nie všetko naraz ani alechemilku už nič nejdme brat lebo mi to poposuva a budem z toho debo....dnes nešpinim čudne prost....no uvidime čo zajtra avečer pekný den
ahoj, no tak tento cyklus nehc to vyjde , drzim palce
a zelam vela sil do prace !!!
ja tiez cakam ms , uz vyzera ze pride, rano mam taky pocit ze mam dostat ale etse mam cas aj 3,4 dni
no tento raz aj chcem dech dojde ak je to naozaj polyp nech sa odplavy, verim ze sa odplavy !!
pekny den
@taja27,
ako vravi alchemilka, najlepsie je skusat a kontrolovat kuskom bielej latky bavlnenej , omotat okolo prstu
a vsunut a tak uvidis co a ako
mam kamarata, čo roky nemohli otehotniet, jeho zena bola z toho zufala...a tak sa modlili a vymodlili babo, verte v boha, on vas vypočuje a požehná vás 🙂 😎
@taja27 zlatinko, ty rodinu nepocuvaj. Kedy idete na kontrolny spmg? Potom uvidis, kde je problem. a tak isto, po tohtomesacnom merani budes aj ty vidiet, ci mas ovu, alebo nie 🙂 verim, ze to vsetko dobre dopadne 🙂 a nehadz stale chybu na mm...hod ju na ATB a duphaston 🙂
@11miuska11 no ved nažim sa...nepočuat ich jaj tak by som im !vytrela zrak" ak ja :_ň)))) no už mi došol INOFOLIC dnes a hned som si dala.-)))))mm som kupila MACA a vitminy B .-)))tak už ma toho tolkooo že dovi...no som zvedavá ako čo bude...len ja sa dost stresujem aj preto možno to meranie je take aké je neviem....
baby ja som konecne zohnala alchemilku ZLTOZELENU lebo vsaade mali len OBYCAJNU ☹ 16:55 som vtrhla do lekarne, 5 minut pred zaverecnou 🙂 a uz sa mi paríííí, celkom sa na nu tesim, uz dlhsie som ju nepila..
inak ja neviem ci mam mrchu, brucho ma neboli a len trochu som rano mala, asi sa mi takto spusta...
@seraa Ahoj, ja som dnes 24dc (a dufam, ze 6dpo 😅 ) Ja neviem ci si to fakt nahovaram, alebo ten inofolic ozaj nieco robi so mnou 🙂
@alchemilkazltozelena ako vidim nik tu nei je len my 2 😝 😝 😝 hehehe...no ja mam doma 2 balenie alchemilky ale nepijem ju radšej lebo neveim kedy mam presne ovu aby osm si to nepomkazila mam 6 baleniii inofolicu tak verim tomu a panu bohu .-))))a mojmu mm ehehheh
@taja27 a ty stresak jeden co zas stresujes hmmm? 😉 Vsak ten link co si sem hodila vypada celkom fajn, ze by to aj mohla byt ovu. Znac si tam este hviezdickami aj kedy sa snazite - nech mas potom prehlad kedy asi bolo vase mimi splodene 😉 Drzim palce, a nestresuj sa zbytocne, takto to pojde este horsie...
@alchemilkazltozelena Ahoj, aj ja beriem uz druhy cyklus femi kvapky od valovica, myslim, ze aj tie mi pomahaju. A dufam, ze upravia cyklus na nejaky kratsi aj bez hormonov, verim im 🙂
Rada by som si tu knizku precitala, ale voooooobec nemam cas citat. Ja som si kupila asi 2 tyzdne naspat Velku knihu o tehotenstve, ale ani na to nie je cas.....ledva postiham citat vas tu pozitivky kazdy vecer, obcas sa snazim aj v praci, ale kvoli frmolu to vobec nejde a stracam prehlad, tak sa vzdy na vyprdnem a vychutnam si vas az doma.... 😀
Takze ocakavas MS? No ja ak by som mala normalnu lutealku, tak by MS mala prist buduci tyzden streda-stvrtok, tak uvidime.....zase budeme cca narovnako 😀
@11miuska11 Mius nebodaj si mala este pochybnosti (alebo teda manzel je neveriaci tomas) 😀
No myslim, ze aj mojho tazko presvedcim, test bude musiet mat asi 3 ciarky, aby to bolo pre neho dost presvedcive 😀
Inak to, ze tehotenstvo sa rata vzdy od 1.dna poslednej MS som nevedela, to si ma zas nieco naucila 😉 Dala som si namahu a vypocitala, ze ak si v 5tt, tak by sa ti babuliatko malo narodit este tento rok niekedy pred vianocami 😵 😵 😵 kraaaasne jezuliatko budete mat.
@taja27 Ja ich berem non-stop kedze doteraz som este ziadnu ovu nemala 😀 toto je moja prva ovu od novembra!!!! teda dufam, ze nezakriknem, a ze fakt to tak ostane.
Ale ked nad tym tak rozmyslam, tak po ovu by som asi uz nemala, aby neskodili pripadnemu tehu..... vidis, dobre, ze hovoris 😉
A preco ta stale trapi to spinenie? Ved to je uuuuplne normalna vec Tajus, ja by som sa dokonca spineniu potesila, lebo ono to vo vela pripadoch signalizuje prave to uhniezdovanie ako tu uz baby spominali......nemas sa coho bat.
@elje nooo vidíš tak ich asi už vysad lebo oni obsahuju alchemilku a ta sa pije len do ovu....no takže tak....no ja viem že oto signalizuje uhniezdovanie ale nie hned 2 dni po ovu.-) to by bol dáky šampionik .-) ja neviem či som mala ovu dakedy či nemala ja myslim že mala len ju narušil duphaston....i ked mnohe doktorky pišu že je to nepresné overenie ovulacie.....takže ja neviem ked aha miuske to potvrdilo tehu .)))a kolký den bereš inofolic&,&ja som mala 4 dni pauu skoro.-((ale nevadi dala som si hned poobede a dám si pred spanim
@alchemilkazltozelena a odkial si? Nie je tam u vas nejaky bioshop? Ja kupujem alchemilku len sypanu v predajni s cajmi, takze cez sitko luhujem vecer, ale teraz uz nie, zas az od 1dc budem. Mne to normalne chyba - vylozit si nohy pred tv a pochlipkavat 😀 Ja si do pohara (ked trosku caj vychladne) pridam vzdy 1 kvet ibisteka - posobi to ako citron, a caj je vynikajuuuuuuuci 😝

@seraa ano, aj ja si myslim, ze je to celkom jednoznacne uz teraz 🙂 ale moj muz uznava zasadu troch testov 🙂 tak mu palicku ocikam aj zajtra pre radost 🙂 BT mam hore stale...juuuuj...tesiiiiim 🙂 HCG stupa..velmi sa tesim 🙂