Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@seraa
@elje
@alchemilkazltozelena
@taja27
ahojte, kocicky, ja uz som dom aod lekara a netrpezlivo cakam na vysledky HCG z krvi. Mam si zavolat okolo druhej, tak som trosku v napati 🙂 ale lekar ma upokojil, povedal, ze vsetko naozaj nasvedcuje tomu, ze som tehu 🙂 povedal, ze tu ovulaciu na sone nemusel vidiet, kedze som mala vo vajecniku viac folikov, mohli to moje zlte teliesko prekryvat 🙂 a bol velmi rad, ze sa nam to podarilo 🙂 Pripajam fotku z ranajsieho digitestu. Aj ten mi ukazal, ze som v 6tt a viac 🙂 takze moje vypocty boli asi spravne 🙂 uz sa neviem dockat hodnoty HCG 😀 No a na sono som nakoniec nesla. POvedala som mu, ze chcem pockat do 9tt, a on povedal, ze to je riskantne, ze mam urcite prist koncom buduceho tyzdna, ked nechcem dnes, aby sme skontrolovali, ci je babo tam, kde ma byt 🙂 No a vysvetlil mi aj to s tou skodlivostou utz na babatko. Vraj klasicky utz nie je skodlivy, skodlivy je ten, kde sa kontroluju ozvy srdiecka, tak, ze ho pocujes na monitore. Povedal, ze to su nejake ine vlny a tie mozu byt pre babo skodlive, takze sa nemam bat 🙂 🙂 🙂 🙂 juuuj, som ovela pokojnesia 🙂 a vy ako?
elje, tvoja BT robi co? 🙂
@seraa
@elje
@alchemilkazltozelena
@taja27
aaach ta tehu demencia 😀 tak tu je ta fotooo 🙂
mius parada !!!!
tak este ta krv nech si uz konecne kludna, lebo my uz davno vieme ze si v tehu 😉
ja idem okolo 12 tak drz palce
papa
@seraa ano ano....drzim, nech si aj ty kludna 😀 juuuj....ty to tento cyklus das, uvidis 😀
tak som sa vratila, to bola rychlovka heheň
vsetko ok !! som happyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
maternica cista jak nova 😉
dam dam nenecham ta tehulkovat predsa samucku.. 😉
Ja sa pridávam a vždy si pomyslím
Keď do mňa vniká hlbšie a hlbšie, chce sa mi kričať.
Keď to do mňa už strekne, myslím, že omdliem.
Keď je vonku, je to slasť.
Injekcie sú už také.
@seraa wueeeej, takze si pockame na moje vysledky z HCG a dame virtualne vinecko??? 😵 😵 😵 😵 tesiiiiim....ja som vedela, ze to bude len clostyl vymslat, kym si nan tvoje telo zvykne 😀 😀
takze dnes vecer virtualne vinecko .. cakam na tvoje vysledky 🙂
mius ?? akoooo????? uz to mas cierne na bielom???
@seraa cakam stale...este ich nemaju...napinaju ma jak gumu na trenkach...hrozny pocit..ako pred skuskami...vrrr 😔
aaacchh
ok tak cakame 🙂
@seraa aky si mala den? nech mi to rychlejsie utecie...lebo hypnotizujem mobil jak nepricetna 😀 😀 😀
haha ti verim
no ja som mala dobry, som 8dc a 4 den na clostyle, maternica cista takze som happy !!
mam prist este ze ma kukne 21dc ked som na tom klostyle ze nech aspon pozrie co a ako
tak dufam ze to uz vyjde
inak je tu super pocasie dnes ze? konecne teplucko
inak stale sa snazim byt na diete ale mi to moc nejde ... :( dnes budem stepovat, lebo neskor uz budem mat teplo v byte
a nebude sa mi chciet
@seraa uzasne je vonku aj u nas 🙂 taaaak sa tesim z tvojho dobreho sona 🙂 takze uz iba zajtra clostik jeden a snazilkujete? Kedy ti povedal, ze ma byt ovu? 😀
povedal ze asi toho 13dc, minule sm mala asi 14dc
cize podla sona minule vravel 14-16dc
a podla hp zevraj 12-13dc
takze snazilkujeme od 12 do 16 😉
@seraa wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..mam HCG viac ako 10.000 🙂 nemam konkretnu hodnotu, iba, ze to je viac ako 10.000 a ze to je pozitivne a dobre teda..zevraj vyborna hodnota, ci co 😀 😀 juchuuuuuu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
miuuuuuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssssssssssssss 😅
tak konecne mozeme riadne gratulovat !!!!!!!
takze nech je to lahke tehotenstvo a vesele a dietatko silne a zdrave !!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
obimam ta virtualne !!
no konecne mozes spinkat kludna !! tak uz si v tom a niet cesty spat !! 😉
@seraa mojkaaa...dakujem kraaasne...tak tu slzim, ako pokazeny vodovodny kohutik...juuuj...dojalo ma to...uz je to NAOZAJ ISTE:.....ja SOM TEHOTNA!!!!! a este s vybornymi a silnymi hodnotami 🙂 dakujem panu Bohu, ze to moje telo takto pekne zvlada a vobec mi nie je zle...lekar povedal, ze pri tak vysokom HCG uz byva zle zenam 😅 😅 milujem moje babatko, ze ma lubi a netrapi 😅 😅 to sa ani popisat neda, tolko stastia naraz....ale ved pochopis o mesiac 😵 😵 😵 😵 😵
😅 😅 😅 😅 😅
tak to je super zaciatok
😀
@seraa tak veru...tak ma šupom nasledovat, kočky 😀 😀 😀
kde ste vsetky pozitivky , podte sa nakazit tehu virusom..
tak dnes vecer virtualne slavime spolu vsetky
😵
@11miuska11 Mius, este raz srdecne GRATULUJEM tebe aj manzelovi, a prajem aby sa takej super kocke ako si ty narodilo krasne zdrave drobuliatko 😵 😵 😵
Ja tehotna, nie som, tehu test dnes rano bol cisty jak lalia. Tak uz sa zas modlim, aby mrcha dorazila cim skor (lebo ak nepride do nedele do by bolo 18dpo to by znamenalo, ze asi ano ovu, z ktorej sa tak vytesujem asi nebola) 😔
Ale neberiem to nijak tragicky, prave ze dnes mam podivuhodne dobru naladu, oddychujem na terase, vyhrievam sa..... a ked sme spominali ten zazracny grep na hlien, tak ocakavam MS s grepovym radlerom v ruke a tvarim sa, ze to je pre moje zdravie 😀 Ozaj zabudla som - MS este nedorazila, len spinim stale, a teplota dnes rano klesla na 36.6.....
@seraa
@elje
@11miuska11
@alchemilkazltozelena
tak gratulujeeem super !!ved to bolo janse že si tehulka.-)))jaj kedy my už budeme ja ti normalne zavidim teda no vieš ao to mylsim že dalšia tehotná "vedla"mna.)
tak prajem prijemne tehulkovanie.-)
@11miuska11 krasavica, nebudes t ymat nahodou dvojicky? chytro hladaj na nete, lebo vtedy je hned na zaciatku take vysoke HCG... a gratulka 🙂 este raz, bude to zazaracne dieta (deti) 🙂
my dnes vecer Jonas, a zajtra ideme na ten vikend romantikus, tak asi nebudem na nete, budem sa venovat niecomu inemu 😀 resp. niekomu inemu 🙂
ostavas teda pri tom istom lekarovi? dobre ti poradil aby si prisla na sono, lebo ci srdiecko bije je velmi dolezite 😉
@seraa tesim sa ze tam nemas polypcek 🙂 super 🙂
@elje aj ja spinim 2 dni pred MS A POTOM neviem ako mam pocitat MS ze kedy zacala.... ☹
@taja27 drzim prsty na spmg, v sliaci niesu ziadne pomocky 🙂 bude mu musiet postacit len jeho vlastna mysel a predstavivost 🙂, pondelky a stvrtky robia, posielam pozitivnu energiu, ja som sa bala jak fras a nakoniec to az take strasne nebolo, treba verit 🙂
@alchemilkazltozelena MS rataj ked sa ti ozaj spusti teda červenéé..aj ja budem mimo cez vikend ideme k svokrovcom....
no som zvedaváá teda...noo pomocky takpojdem s nim ja dnu a pomožem mu .-))))a bude xixix a my chceme aj na yvšetrenie ist celkové nielen na spg nno dakujem verim že bude ovela lepši
@alchemilkazltozelena Ja spinenie tiez nepocitam za MS (ked mam len intimku), az ked sa spusti a nasadim vlozky odvtedy ratam 😉 A ako s meranim BT? Dnes si uz merala?
Prajem vela stastia dnes pri jonasovi, aj hodinu idete triafat presne? 😀 a kraaaaasny romanticky weekend, a beda ked sa nevratite uz v trojici 😉
@taja27 Tajus aj my budeme, neboj, stale tomu verim, ze tento rok to vsetkych 5 optimistiek dame (teda Miusku skrtam zo zoznamu) 😀
Predstav si, ze moja kolegyna sa snazia 15 rokov!!!!!! to my sme este uplne zaciatocnicky. Ja straaaaasne verim Inofolicu. Keby sa mi s nim podarilo otehotniet, normalne sa stanem jeho 'distributorkou' 😀

@seraa dakujem ano ved nie je to probelm no uvidime tento cyklus ako dopadne a pojdem.-)