Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@alchemilkazltozelena ta tvoja teplota vyzera ako predovulacna 🙂 i ked neviem, ake su odchylky pri merani BT v ustach...ved uvidime 🙂 drzim palec!!! 😀
@seraa ja som citila prsia pocas ovu 2 dni ! potom to preslo..ale nemusis ich citit, nie je to pravidlo...a je tiez jedno, kolko je hlienu..dolezite je,. akej je kvality, ked je takmer číry a tahavy, je to ovu hlien a urcite snazilkujte 😅 😅 baby hovorili, ze clostyl vysusuje trosku hlien, ze je ho menej, tak necakaj, ze ho bude vela, aby si to nepresvihla 🙂 isla by som tieto dni do toho aj kazdy den 🙂
@alchemilkazltozelena na pohyblivost urcite zaberie...na to su vitaminy viac nez vhodne 🙂 drzim silno palec...ja by som do toho dnes prastila pre istotu...lebo keby je ovu aj zajtra, tak fesaci si na vajko pockaju 🙂
hahaha ano uplne narovnako dnes vecer alebo zajtra by som mala mat ..
dnes skusame jasne, dnes plodime 😉
podobne aj my 🙂 ja som mala vcera u gyndu folik velky 20,5 mm,neviem kedy to praskne ale hadam uz hej 🙂
hahaha ano ano sa tu pekne vzdelavame
no ja mam ovu a aj dobru , aj dozeranie vajicok ok, minule som mala dva !
ale pichat ma nikdy este nepichalo .. sak to nie kazdeho ..
u mna asi bol aj problem ze ja som si velakrat myslela ze je ovu 14 den a púritom som mala asi aj polovicu cyklov v 2 rokoch 11, 12 ! minule som mala 14 alebo 15 dc
treba skusat dnes , zajtra a aj pozajtra.. 😉
ano ano miuska budem poistovat az do piatku aj soboty 🙂
ahojte baby, aké máte skúsenosti s duphastonom?
ahojte baby, obcas tu k vam nakuknem a sledujem vase pribehy , kedze my otehotnenie zatial nechavame na nahodu ale pozitivne mysliet treba stale 🙂 vidim ze sa tu bavite akurat o ovulacii, preto sa chcem opytat ci byva niektorej z vas pocas ovulacie zle...mam na mysli tazky, taky kolisavy zaludok, tocenie hlavy, unava....v inom fore som sa docitala ze to niektore baby mavaju a mne tento mesiac bolo taaaaaaaak neskutocne zle pocas ovulacie...teda myslim si ze to bola ovulacia 😀 nakolko si nemeriam ani bt ani netestujem...proste sa len domnievam podla priznakov 😖 ale co ma trapi viac v poslednom case nemavam mocn vvela , resp. maaaaaaalicko takeho toho plodneho hlienu...da sa to nejako ovpyvnit???
inak 11miuska11 - blahozelam 😵
@ja1985 dakujem pekne 🙂 plodny hlien mozes ovplyvnit tym, ze budes od konca MS do ovulacie pit odstaveny ruzovy grep. Denne okolo 2dcl 🙂 alebo mozes aj 100% grepovy dzus, ale tam je kopu konzervantov a farbiv, ale je to pohodlnejsie. No a tajuske pomohli na plodny hlien lanove semiacka. 2PL denne pochrumat a zapit vodou. SU celkom chutne, takze ziadne prehovaranie k tomu netreba 🙂 Drzim palec!! 🙂
@luciana789 ja nemam ziadne, ale tajuska ma...a velmi zle, ak sa nasadi pred ovulaciou 😒 od kedy ho mas brat?
@11miuska11 mne ho dal od 17 dňa cyklu, a 10 dní ho mám brat, lebo tri cykly špiním päť, šesť dní pre mrchou
@luciana789 no, ak mas ten 17DC po ovulacii, tak by to nemuselo robit sarapatu 🙂 uz ti niekedy lekar sledoval ovulaciu?
ja som ho brala 3 mesiace, vsetko ok ale som mala neskor ms asi o 3, dni a tie dni mi bolo zle ako pred ms len viac nez inokedy.. raz som si myslela ze som uz v tehu , ms meskala 4 dni, zle mi bolo
ale ine baby nemali nic taketo.. asi zalezi na hormonoch a preco ti ho dal...
@11miuska11 @seraa no ovuláciu mám okolo 14 dňa cyklu, keď som bola u doktora pred pár mesiacmi, tak mi to potvrdil, aj podľa ovu testov, dnes som 13 dc a mám ho pozitívny, takže ovu asi 14, 15 den cyklu, nasadil mi ho kvôli tomu, že už tri mesiace pred menštruáciou 5, 6 dní špiním, ale povedal, že to už tak asi bude, že sa s tým zmieriť a použiť imtímku, ako sa dopovať hormónmi, dal mi to na skúšku, povedal, že keď to pomôže, tak ďalší cyklus skúsime len 5 dní, takže ovuláciu by nemal ohroziť... inak menštruáciu mám pravidelnú, 27, 28 dní
@luciana789 no, v tom pripade lekar urobil dobre, ze ti to nasadil az par dni po ovulacii 🙂 takze sa bat nemusis 🙂 drzim palec, nech pomoze .-)
@seraa mala som prave vnuknutie, ze tento cyklus otehotnies!!!! Takze mi to laskavo neprekaz 😝
@11miuska11 ďakujem 🙂
@11miuska11 dakujem kraaaaasne 🙂
budem sa snazit miuska 🙂
@seraa dnes ma pichalo v robote vo vajecnikoch.... tak pekny vecer a este krajsiu noc 🙂
@seraa
@11miuska11
@alchemilkazltozelena
@taja27
Caute baby, ale ste tu toho popisali 🙂
Seraa/Alchemilka - zavidim vam ovu, aj ja uz chceeeem 😀 Drzim palce obidvom, nebolo by super keby sa vam obom podarilo naraz? Ja mam nejaku dlhu mrchu, zvycajne mavam max.4 dni a teraz sa to vlecie uz 6 den, tak dufam, ze aj posledny 😒
Alchemilka - ja som mala dnes o 6h v ustach 36.4 takze to je taka klasicka predovulacna teplota myslim...podla mna ti zajtra/pozajtra klesne na 36.2-36.3 ale meraj dalej nech vies...
Miuska - jasne, ze ti da podla mna fotku, v 7tt dava a aj zo 6tt som uz videla 😵 Joooooj tesiiiim velmi, boze ja tomu stale nejak neverim, ze si tehotna, to je uzasne 😉
@11miuska11 no pekne pekne a pri mne vnuknutie nemáš?🙂)) no ozaj ste toho popísali....ja som dnes 7 den po ovulke to rátam ako šlahnutá...jaj aké bude zase sklamanie ak pride ms mna porazi potom ozaj.....sme tam ma pichne v lavej strane vaječnik to nie je je to blizko pri nom ja sledujem už všetko možneee.a som inak vyhádzaná ako pred ms takže asi bude.(((jhaaaaj ženy...to je užas...a take baby čo dali hadam každemu maju hned eti nechápem to....
@elje ty tomu neveris? 🙂 a co mam povedat ja? 😀 som cela mimo z toho...a keby nemam tie nevolnosti trosku, tak ani neverim 😀 tak vam sen zavesim foto, ked budem mat 😀 aaach...tesim sa 🙂 pekne vypoklonkuj mrchu mrchatu..a podme vabit ovulku inofolicom 😀 😀
zeny nam asi fakt nie je sudene mat teraz dieta.... najprv ten znizeny plat, potom zmareny Jonas, hadky, potom sice udobrenie, ale teraz.....obaja mame sople, ...... a viete ako sa vola muzska choroba na 6 pismen... SOPLIK.... ☹ takze neviem ci dnes z toho daco bude, .... ked nanho kukam aky ma cerveny nos aj oci, .... ☹ som z toho smutna, samozrejme ze sa pokusim ho zviest ale nedavam tomu vela sanci na uspech ☹ no nic ak nahodou nic, tak sa zameriame na ten byt co si ideme zariadovat a skusime zas o mesiac ☹ asi su hviezdy proti nam ☹
aaaaaaaaa este som v buse stretla jednu babu, teraz konci bakalara, obrovske brucho pred nou, poznam ju, je dost tupa, skusky prenasala cele 3 roky a ked som ju dnes videla mala som dost, ledva nastupila do busu ☹ zase som dostala zachvat :D ako taja pise, naozaj to je na hlavu, take maju deti co by ich ani nemali mat ☹
inak zajtra mame 3 mesacne vyrocie tejto skupiny nasej uzasnej, by sa patrilo oslavit 🙂
@taja27 to s tym vyhadzanim...pamatam si presne na velku noc, to som bola po mojom neslavnom sone 6DPO-9DPO..to som mala taku tvar jak pubertacka!!!samy pupak!! fuj..ale po tyzdni to preslo 😅 😅 😅 😅
@alchemilkazltozelena no viem si predstavit aj ja vidim take baby a mam dost take šlapky hlupane a.... anoooo??????????3 mesiace zajtra???jeeeej ved to má moj mm meniny.-))) no to je aká haluz?to by mohlo byt dobre znamenieee.-)))
no ty pekne zved mužika.-) neboj sa aj ked su chorí tak.....nemaju problem xixixx
@11miuska11 no aj ja som takaa ale na dekolte.-) hahaha baby ja neviem stale mylsim na ten spg strašne sa obavam a aj verim že to bolo ATB sposobenééé bože ved moj mm nepije nefajči hýýýbe sa športoval nechápem....chceme ist v polke maja kým reku dobere kotvičnik a macu...ja vam určite idem na nervy s tým ale nedá mi to ☹ 😒
@alchemilkazltozelena musime dat virtualne vinecko pekne 🙂 🙂 neboj nic, kasli na JOnasa 🙂 my sme mali ten 1DPO v noci tiez nadchu...a obaja 😀

@seraa ja som blba, dolezity priznak ovu som zabudla - picha ma v bruchu, na lavej alebo pravej strane, akoby mi tam niekto nôz daval....pred mesiacom ma tak pichalo v pondelok a utorok som bola u dokyho a mu vravim ze asi bola ovu hoci mala byt az stvrtok, pozrel ma a povedal ze este nebola ze 20 mm je velky ten folikul ci co to je (clovek sa tu pomaly stane aj gynekologom :D a ze stvrtok bude ovu a tak aj bolo, no a teraz po mesiaci, zatial ma este nepicha v bruchu, dnes je utorok, tak mozno zajtra, ale ked chcem dievcatko, treba skusat pred ovu :D