icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

11miuska11
24. apr 2013

@seraa ja pracujem tak vselijako..nemam pracovnu dobu urcenu 🙂 muz robi eventy, ja robim v mediach 🙂 tak to mame take vselijake s pracovnym casom 🙂 preco sa pytas? 🙂

seraa
24. apr 2013

@11miuska11

raz si spominala ze robis na zivnost tak som myslela ze mozno z domu a ze to je super pre tehotnu,
lebo nikto ta neodhali vies ked mas svoj cas a tak..
mna asi keby mi byvalo zle tu hned odhalili kedze sedim v kancelari 😝

11miuska11
24. apr 2013

@seraa hej hej, ale dnes som mala taky ulietany den, vybavovala som od obeda a bolo mi paradoxne najlepsie od soboty 😅 😅 tak uvazujem nad tym, ze sa trosku aktivnejsie budem hybat kade tade, potom nemyslim stale na to, ci mi je zle, alebo nie 🙂

elje
24. apr 2013

@11miuska11 presne!!!!!!!!!!!!!!!! velmi som sa pobavila na tvojom prispevku 😀 koza roza.......aj ja mam taky silny tusak (ako pri tebe), ze @taja27 bude v tom 😵

elje
24. apr 2013

@alchemilkazltozelena Preco by si mala byt chudera preboha??? 😅 Je jasne, ze ked je chory chlap tak lezi cely den po usi zakryty perinou, varim mu caj jak na beziacom pase, meriame teplotu, potime sa...... A potom ked on vyzdravie, mna nakazil samozrejme, a ja popri chorobe doma este upracem, operem, a ked to ide tak aj navarim 😠 Predsa len sme silnejsie stvorenia 😀
BT nevadi, ze merias o 20 minut neskor, to nie je ziadny rozdiel. A kde si znacis graf? Podla toho co pises, tiez si myslim, ze ovu este nebola.... ale nehovor svojmu milemu kedy mas ovu...aj moj je z toho cely roztraseny ked o tom vie 😅 radsej to nechaj len a len na seba tieto vypocty, pre pokoj v rodine 😉

elje
24. apr 2013

@seraa Aj ja mam z toho strach, ze u nas v kancli sa zisti vsetko 😖 Vzdy sme vedeli, ked bola niektora kolegyna tehu este predtym ako to oznamila..... Ale tak co uz s tym? Jedine si zobrat prve 3 mesiace PN-ku 😉

elje
24. apr 2013

Baby ja mam dnes uz 7.den MS prosim pekne!!! 😕 To co budem akoze menstruovat az do ovulky?? 😨

11miuska11
24. apr 2013

@elje fuuuha...to je uz riadne dlho...hmmm....a kolko mavas bezne?

elje
24. apr 2013

@11miuska11 tak 4 dni, niekedy 5 (ale to uz len take spinenie).... Dnes som citala, ze dlhie MS su lepsie (zo zdravotneho hladiska)...no neviem. Hadam zajtra zaštoplujem ked to inak nepojde 😀

seraa
24. apr 2013

@elje

hahahah elje ty si pripad haha ale presne ako pises aj u nas je to tak, sme to aano silnejsie 🙂

hahah ms az po ovu 😀 a aky mas ten 7 den, este silnu ci slabu?

seraa
24. apr 2013

@elje

hahahah , no ano dlhsie su lepsie takze neboj

elje
24. apr 2013

@seraa Slabu, ale este stale je to MS a nie spinenie.....no ved co? Ja nemozem mat asi nikdy nic normalne ako ostatni ludia, stale nejake specialitky u mna, ked nie 100-dnovy cyklus tak dvojtyzdnovu mrchu 😀
Utekam piect palacinky, mm si rozkazal na mlsny jazycek 😀

11miuska11
24. apr 2013

@elje ja som tiez citala, ze dlhe su lepsie, ako kratke...ja som mala poslednu presne 2,5 dna a slabucku ☹ ☹

elje
24. apr 2013

@11miuska11 Zajtra mas to sono? 😵 Budem na teba mysliet. Inak teraz tu davala jedna kocka Michella7 fotku zo 7tt, babusko malo 0.7cm, takze zajtra sa priprav na potoky slz od dojatia 😵

seraa
24. apr 2013

@elje

😝 mnam .. ze palacinky 😨

seraa
24. apr 2013

baby dnes mame to vyrocie 😀
tak nam gratulujem

11miuska11
24. apr 2013

@elje zajtra nemam sono...ideme nakoniec az v piatok...no sama som zvedava, ako zareagujem, ked ho/ju uvidim 🙂 ale snad budem silna a nebudem revat 😎 😎

@seraa
@taja27
@alchemilkazltozelena
babyyyyy...ja som prave vracalaaaaa....a normalne som z toho paradoxne velmi stastna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ehm... podla mna sa babu nepacilo to jablko kyslozelene, co som pred par minutami dojedla 😀 😀 😀 Normalne som na seba hrda 😅 😅 😅

taja27
autor
24. apr 2013

@11miuska11 ty si kozičkaaa .-)))že vracalaaa mne stačilo včera to neveim čo to vracanie...ja neveim či nebudem mat niečo so žaludkom....neviem

11miuska11
24. apr 2013

@taja27 a dnes si v poho? ziadne nevolnosti? 🙂 tajus, ale ja som fakt rada, ze som vracala...ale poprosim babo, ze staci raz za den 😀 😀

taja27
autor
24. apr 2013

@11miuska11 ahoj ahoj ja neviem ako bola bysom šťastna keby som v tm ale ....bojim sa testovat bojim sa sklamania o to horšie to bude ked testnem e nebdue nič....nie nie je mi nič dnes ale ešte nie je 22 00 .-)))))no ano pichalo v podbrušku mam bt zvracala som ale...viete baby ide o to že tie spermie mojho mm boli take aké su preto sa bojim že ak tonebude pravda tak ma porazi no...a ty si vracala no "príjemné"že?.)))ale vraj je dobre ked žena vracia vrajs a dobre vyvija babo hahaha

11miuska11
24. apr 2013

@taja27 hej hej...preto som sa potesila, ked to dnes islo von...ale stale citim palenie v krku, ako keby tam trochu zostalo...bleee...tak mi muzik isiel kupit do restiky pri dome hovadzi vyvar, takze si trosku upokojim zaludok vyvarikom...len polievky by som jedla 😀 😀 dookola...

Mojka, jasne, mozes byt tehu a nemusis, ale ked ti takto pekne stupla BT a mas take priznaky, ako mas, tak ta sanca je velika...hlavne sa netestuj do nedele urcite!! Najskor v pondelok , ak budes mat BT takto pekne hore stale 🙂 🙂 🙂 juuj...tak ti to prajem 😀 😀

seraa
24. apr 2013

@taja27

prave dnees som kdesi citala ze baba mala problem s dozrievanim vajicok a ze jej muz dost zle spg

a tak ze jej nasadil clostyl ale aj tak neratala lebo sak muz zle spg ani este nic nezobral a uz bola v tehu cize ak je zena ok slabe spermie nie je az taky problem a to ejj povedal ze no ze min dva a viac mesiacov neotehotne a hned otehotnela

taja27
autor
24. apr 2013

@seraa
@11miuska11 dakujem babenky tse zalté za pekné slová....nie nestestujem no uvidim aka bude bt uvidime...už aj merat sa bojim xi...
len ťažko nato nemylet..ved to že ja som teda podla BT ok a ais plodná .-))a k tomu inofolic tak by to mohlo vynst .-)no uvidim.-)
heheh misu bol by ti dobrý malox na palenie záhy

11miuska11
24. apr 2013

@taja27 BT neklame...sama som sa o tom presvedcila, ved vies... Uplne viem, ako sa citis...ja som ledva zaspala pred kazdy m meranim 🙂 a posledne 3 dni to bolo najhorsie...pred ocakavanou MS...juuuuj 😀

11miuska11
24. apr 2013

@taja27 teraz vecer si neskusala merat? len tak?

taja27
autor
24. apr 2013

@11miuska11 no asi tak dako inak mala si dáky vytok? či sucho?lebo ja mam bože vytok..hlien .-ň) hlien či si mala ja mam tak vlhky normalne aj falk na nohavičkách ...a ako si sa budila si hovorila v noci či ako či skor?

taja27
autor
24. apr 2013

@11miuska11 no išla som po digi teplomer a baterky nejdu ...tak meriam ortutovým soms a prešl 2 krat lebo ho mma v spláni ehhehe

11miuska11
24. apr 2013

@taja27 no nevedela som spat poriadne...nespavostou som trpela..a j´hlien ziadny. Sucho 🙂 ty tiez nemozes spavat? Ja som sa budila v noci stale a dlho nevedela zaspat

taja27
autor
24. apr 2013

@11miuska11 no budimsa v noci zles spavam...no už radšej to encham tak lebo sa namotam že som tehu hahahah bt teraz MERANA 37,4

11miuska11
24. apr 2013

@taja27 paraaadicka...BT vyzera dobre 😀 OK..uz ta nejdem namotavat...pockame si 🙂 🙂 🙂