icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

seraa
4. feb 2013

@taja27

noo ved to je najlepsia poistka , snazilkovanie !! 😉
no babule nech nam to vyjde tento mesiac vsetkym !!! 😅

taja27
autor
4. feb 2013

@seraa no ved aj ja si mylsim ale aj včera sme dnes zase ale asi by sme mali hlavneee dneees -))no idem asi pekne pomaly nato xixix i ked...jemu 2 krat nemusim hovorit.)))) jjaaaaaaa baabyy už aby to vyšlooo bo ma poraziiiii

11miuska11
4. feb 2013

@seraa Moj manzelik sa boji ist na spmg. Strasne sa hanbi 😎 tak som mu povedala, ze ho do toho tlacit nebudem, ze ked sa na to neciti, nech si dava vitaminy, vyhyba sa tesnym veciam, nech nebicykluje vo fitku a tak 🙂 Tak zatial to nechavame tak. Nechcem, aby mal z toho celeho nejaku traumu, alebo zly pocit 🙂 nechame tomu este nejake 2 mesiace, a ked budem ja ovulovat a nic sa neudeje, tak sa pojde dat skontrolovat 🙂

Ale to nie je magia, alebo tak, ale ta kocka robi s energiami, tak sa chcem ist skusit dat odblokovat, ak som zablokovana. Nic za to nepyta, a mam na nu vela odporucani. Poviem vam zajtra, ako to prebiehalo 🙂

11miuska11
4. feb 2013

@taja27 jeeej...to bude ovulka, uvidis 🙂 Ved praveze ona, ako liecitelka, peniaze neberie. A mam na nu vela odporucani 🙂 porozpravam vam, ako bolo zajtra 😀

11miuska11
4. feb 2013

@seraa
@taja27

Kockyyy...ved vy budete tehulkovat spoluuuu :D a ja o mesiac neskkor s vami 😎

seraa
4. feb 2013

@tajka27

nech sa zadari ! 😉

@11miuska11

tak drzime palce, nech ta naplni dobrou energiou !
manzela chapem.. hej ved skusate len kratko takze este poskusaj a uvidis...
ako som vravela tajke aj ak su spermie lenive ak je zena ok, nemal by to byt problem...
aj takym sa zadarilo co mali oba problem a my sme zdrave baby takze bude 🙂

dobru noc dievcata

seraa
4. feb 2013

@11miuska11

hahaha bodaj by, nooo ak budeme prve tak ta potom pripravime a budmee ti radit ako rodit a co papat a potom ako chudnut hehehe 😀

seraa
5. feb 2013

@11miuska11
@taja27

ahojte dievcata, taaak test na helikobakter dopadol dobre, nemam tu hnusnu bakteriuu..
idem na tu miusknu vodovu terapiu a uvidime co bude... som hapyyy 😎

11miuska11
5. feb 2013

@seraa vodova terapia je pan. Velmi ulahcuje travenie 🙂 drzim palec. A mozno si ten zaludok mala aj zo stresov trosku poblazneny. Pokooooj 🙂 Hej, hej.. skusame asi mesiac, tak ale ja mam rada vsetko na poriadku 🙂 tlacit ho do toho ale nebudem 😉
@taja27 ja sa taaaak tesim s vami 😉 drzim palecky a hne, ako budes nieco vediet, informujj naaas 😀

11miuska11
5. feb 2013

@seraa
@taja27
Ahoj kocky, tak bola som u tej liecitelky. Vraj mi nasla zarodok alergie v tele (prepukla mi minuly rok v septembri) celkom ma tym dostala 😀 Vraj mam rozhadzane hormony, ci som nebrala HAK vela rokov 😀 a ja ze coooo? Tak mi vraj vstupila do aury a ponapravovala vsetko. Tak okolo mna pomalicky chodila rukami. Ono to vyznie cudne, ale citila som sa velmi prijemne a take teplo jej islo z ruk. No celkom dobry pocit mam z toho. ani peniaze nechcela, ale nechala som jej. A pridem asi aj na buduci tyzden, Povedala, ze nemam ist na tu vyvolavacku, ze mam nechat telo, nech sa da do poriadku, iny problem tam vraj nie je. Len mam akoby "zdrogovane" telo, ktore teraz trucuje a chce dostat svoju "davku" hormonov. Vraj mam pokracovat v tych odvaroch a akupunkture a urcite sa to napravi 🙂 tak som zvedavaaa 😎 uz sa mi dnes aj snivalo, ze som dostala MS. Taaak som sa tesila 😀

seraa
5. feb 2013

@11miuska11

jeej no super, no znie dobre.
tiez uplne snou suhlasim ze treba nechat telo nech sa da do normalu ak tam bol nejaky zasach ci lieky ci HAK
no vidisss suuper, ty si teraz vysadila HAk?

11miuska11
5. feb 2013

@seraa hej hej...v septembri som vysadila. Ale tento mesiac mam najdlhsi cyklus 😒 Ale ja to daaaam. 😀

taja27
autor
5. feb 2013

@11miuska11 no mam dost)))) hej ono može byt ti liečitelia že maju take teplo alebo ako to nazvat v rukách .....tak skus nechat tak a uvidiš..
ja som dnes nabehla an duphaston a mam ho brat kým nedostanem menzes...a potom vysadit ....atd...ja sa už nestresujem ked pride babtko pride ked nie tak nie i ked ho chcem uvidime mylsim pozitivne....frajo berie lieky teda vitaminy a tak ...zaj mame maškarný ples v práci to bude hehehe
pekný večer

11miuska11
5. feb 2013

@taja27 no ved, nase pozitivne myslenie robi divy, uvidis 😀 a za co ides na maskarny ples? Ja by som isla asi za lienku 😀 Este dva tyzdne si pockas a dockas sa vytuzenych //. Silno ti to prajem 🙂

elje
5. feb 2013

Caute baby 🙂 nestiham nic, ani vas citat, ale posnazim sa dobehnut zameskane. Ja som prave zistila, ze dnes mam 15 dc a ovulka stale nikde..... tak zajtra pacham najazd do lekarne, pocula som o super kvapkach od Valovica na cinnost vajecnikov tak skusim a mozno potom odporucim dalej 😉

Moj graf:
http://www.fertilityfriend.com/home/40ff16

taja27
autor
6. feb 2013

@11miuska11 dakujem .-))) no iete čo vraj idem byt Madam Pompadur .-))))))alebo take niečo proste dáka madam ja som is vybrala šaty su fialove a kupila osm si aj škrabošku xixixi...no moja hlavna to je pripad mi povedala že to bola k...a 🙂)))no tak som dopadla xi

@elje ja som sa na BT vykašlala lebo je to zbytočne stresujuce podla mna a kedže sa ma merat do pol hod po prebudeni....ja sa napr zobudim o 4...zaspim o pol 5 potom zase zobudim takže je to o ničom meranie....kolko žien otehotnelo a ani i nemerali BT .)) takže nahávam to tak lebo potom sa stresujem a tu preda myslime pozitivne.))

seraa
6. feb 2013

@taja27
hahahaha nooo tak ty ides za najslavnejsiu bordel mamu na svete hahahhaa , prajem vela zabavy 😀
ja tiez beriem duphaston a s tou BT to je aj pre mna stres a nejak mi to divne vychadza

@elje
testuj, 15 dc este nemusis mat mozes mat kludne 17,18..
drzim palce

@11miuska11
jaaj no tak to sa ti len napravy cyklus a bude 😉
svagrina po vysadeni otehotnela tiez skoro hned 🙂 (1,2 mesiace)

zabka88
6. feb 2013

baby, môžem sa k vam pridať? 🙂

seraa
6. feb 2013

@zabka88

ahoj no jasne 🙂 vitaj 🙂
co ta k nam privadza?

zabka88
6. feb 2013

@seraa ďakujem 🙂 túžba pozitívnejšie myslieť ? :-P tajomstvo som čítala nedávno, páči sa mi ten základný princíp.. ale priznám sa že len ťažko sa mi ho darí aplikovať na svoj život... bojujem tak trošku sama so sebou 🙂
chcem si prečítať aj to pokračovanie, páčia sa mi tam hlavne tie myšlienky o viere v zázrak a o vďačnosti za to čo už máme v živote.. je to krásne, ale samotná viera v zázrak mi teraz chýba ..
tak dúfam že keď sa podporíme, pôjde nám to stále lepšie a lepšie 😀

seraa
6. feb 2013

@zabka88

no jasne viacerm je lepsie nez samemu a my sa tu pekne podporujeme 🙂
tak drzim palce vo vsetkom co nemas a chces!

zuzkababy
6. feb 2013

aj ja som myslela pozitivne,kedze som dufala ze uz som v tom,ale dnes uz Negativne.dostala som kramy. ☹ ☹ ☹ ☹
som z toho nestastna,aj lieky beriem a nic

taja27
autor
6. feb 2013

@seraa hmm no bordelmamam to určite nebola.)))to si sa asi pomýlila...preotže bola konkubina ludovita XV. a mala vyznamné postavenie na dvore a vela zohrala v politike a dejinách veru..nebol to dáka hlupana. ako si mylsia mnohí...
no duphaston berem a BT nemeriam už lebo aj ja ju mám čudnu neviem no....
@zuzkababy a ako dlho skušate???,nebud smutná my tu nepirpustame smutnéé správy..hlavu hore ako pozerám už máš 1 dieta...my čo sme tu nemáme ani jedno!

seraa
6. feb 2013

@taja27

aanooo mas pravdu som si to pomylila, ona mala aj dieta snim sa mi zda...

seraa
6. feb 2013

@zuzkababy

ahoj, viem ako sa citis, ja som to mala nedavno uz som si fakt myslela ze po dlhje dobe skusania to vyslo
meskala mi ms, vsetky simptomi ! a ms prisla som sama tomu neverila
ale co uz, skor ci neskor bude.
sme sa tu dohodli ze budeme pozitivne a verit a tak bude tak drzim palce 🙂

taja27
autor
6. feb 2013

tak tak mylsime pozitivne....počuj @seraa neboli ta spodok brucha alebo vaječniky ked bereš duphaston???
no mna boli dnes psodok bruška a to mám 15 DC žeby som ovulovala??heh

seraa
6. feb 2013

@taja27

man vobec ale asi preto ze ja beriem po ovulaci, a ty asi uz aj pred a mozno ten hormon ti dava taketo priznaky ak ovulujes, moze byt ze fakt ovulujes a hormon kedze je zvyseny viac to citit,

taja27
autor
6. feb 2013

@seraa hm to je pravda bohvie...ale dobre hlavne nech mi pomože zase čitam že jandová je tehotná .:/ no čo už....hádam už aj my budeme....

seraa
6. feb 2013

@taja27

taja to je jak naschval vsetci su tehotni, uplne vsetci okolo mna hahhahaha

zabka88
6. feb 2013

@seraa
@taja27 baby, pridávam sa k netehotným 🙂 takže také zlé to nebude..