Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
😀 😀 😀
ja som to tiez nasla a citala ale neverim tomu, to uz je blbost a nahoda hlavne...
spermie sa hybu rychlo a same su take ze sa dostanu kde treba
heheh ano
ano? takze by som mala mat 37,2? super ale minule som mala vyssiu o takomto case som mala
v ustach 37,1 teraz len 36,9 mozno lebo uz neberiem hromon 😨
@seraa podla mna mas super teplotku poovulacnu, praveze ja mam nizku, ktovie co to sposobuje 😢
hormony su hormony na ne posoby vselico, ja by som si z toho nic nerobila.. teplota je vzdy ina vidiz ze aj aj som mala minul mesiac inu
ty si mala cely cyklus nizsiu cize mas poovulacnu tiez nizsiu
@seraa asi som trochu mimo ale nejak som zabudla, preco si brala hormony? 😕
mo prvy hormonalny profil ukazal ze ovu bola, ok a ze aj cyklus mam celkom ok a len zlte teliesko klesa rychlo, je ale rychlo klesa
tak mi dla duphaston na 3 mesiace,
ked som prisla po 3 mes ze nic tak mi dal klostyl a som mu povedala ale ze sak mam ovu a on ze ano ale ze mozno nedozrievaju ako maju
a tka mi este raz urobil hp s klostylom a ze cyklus bol "perfektny" a povedal brat dva cykly a treti nebrat ze to este akokeby som brala.. dnes je treti cyklus ☹
@alchemilkazltozelena nnormalne si akokeby fiktivne ukonci ten predchadzajuci cyklus, a ked ti zacala MS, tak si v kalendari oznac, ze 1 den MS 🙂 musis kliknut v kalendari na to okienko a tam sa ti to rozklikne 🙂
@alchemilkazltozelena Nestresuj, ja mam presne take iste teploty 😉
@11miuska11 😀 Nemyslela som fyzicky 'citit' babatko, ale taky ten pocit, ze konecne to vyslo 😉
Ja som dnes v noci nasadila ponozky a uz mi bolo okej 😅 ale uz zacinam mat dost silny vytok a presne toto iste som mala minuly mesiac 4 dni pred MS.....takze v pondelok-utorok mozem cakat navstevu 😠
@11miuska11
@seraa
@alchemilkazltozelena
@taja27
Dievcata pozrite co som nasla, nie je to naaaaadhera?? 😵 😵 😵
ahojte baby...ja neveim či som nemala ovu už .-(((( a ak som mala trafili sme sa ale ak som mala mam tiež nizku BT poovulačnu mala ale dnes ma pobolieva podbrušok ako pri ovu aj prsia aj vaječnik....božeee som z toho na nervy lebo ma dnes pobolieva podbrušok a aj prsia citim aj som nafuknutá no neviem proste .-(((ešte uvidim čo ako
@elje @11miuska11
@seraa
@alchemilkazltozelena
@seraa a co to konkretne znamena toto so zltym telieskom? ako sa to prejavuje? co to ovplyvnuje? asi vsetko :(
@11miuska11 urobis mi to? ja to neviem :( volam sa alchemilka a heslo ti poslem do IP, dik :-*
@taja27 a aku si mala(mas)BT?
@alchemilkazltozelena no pred 2 dnami 36,2 ...včera dnes 36,5 ...čo mi pride nizka poovu...ešte počkám začina ma bolet podbrušok aj bradavky žeby predsa len išla ovu na mna???jaaaaaaaaaaaaaj
@taja27 je tam zvysenie o 0,3 stupna, takze podla mna uz bola, a bude sa zvysovat teplota postupne..
@alchemilkazltozelena ano moja ale pred tým smo mala aj 36,5 vieš ako predovulačnu..neviem no....podla hlienu tiež neviem....ach mi je do plaču ak sme to prešvihli ako mali sme keksik ale aj tak....
neviem je mi zase do plaču...neviem čo robit aj tak mi pride nikza ovu...taku BT osm mala aj pred ovu neviem fakt už .-((( či čakat zase ako minule či ako...ako mali sme vtedy keksik ale už ma to nebvaiiiiiii .-((((((((((((((((
@taja27 a nepovedal ti dr. v sliaci ze kedy mas prist zas? len klud, ja som tiez v riti, tiez mam cudne teploty... 😢 vobec neviem na com som 😨
@alchemilkazltozelena nie lebo povedal že ovu ide byt na druhy den alebo na dalši... tak nekazal prist kd videla pekný folik
@taja27 tak potom ovu bola, len mas nizsie teploty, aj ja mam, dnes len 36,6
@alchemilkazltozelena myysliíš?????no neviem dáko sa mi to nezdáá žeby bola lebo ani ovu hlien nebol vodnatýý!!!!som nervooznaa ako pees!!!!!!
@alchemilkazltozelena lebo BT dness 36,4 nezdá sa mi to žeby bola taka nizka dokelu tam!!!!jaaaaj lebo min cyklus som mala vyššie bt
@taja27 fuuuha tak to je dost nizka 36,4, asi by trebalo ist za nim zas nech sa pozrie na teba 😢
@alchemilkazltozelena Ahoj, no ako tak pozeram na tej moj graf, rozmyslam, ze buduci cyklus ked mi po ovu stupne teplota prvykrat na 36.8 tak nasadim duphaston (mam doma este 3 balenia), mozno je chyba v lutealnej faze.....ze sa to neuchyti. Tak si ho asi na jeden cyklus naordinujem a uvidim ci budu teploty vyssie. Som si sama sebe doktorom 😅
@elje ved dakedy nam nic ine neostava, len si poradit sam... a mne by si co poradila? 😀 😀 😀 moje teploty su proste "uzasne" 😅 🤐 to s tym uchytenim moze byt pravda, ja som napr.minule krvacala akoby ma niekto postrelil, ktovie co sa tam odohravalo u mna 😢
@alchemilkazltozelena A ty si bola na folikulometrii? Mozno, ze ked mas ovulku a stale nic, tak moze byt chyba v tej druhej faze cyklu.... To by ti asi zistili z hormonalneho profilu, mozno by fakt nebolo zle nanho skocit, nech uz mas vsetky celkove vysetrenia za sebou....
Tak a u mna je to oficialne.......dnes som 1dc. Takze hlavu hore a ideme do dalsieho cyklu. Tento bol 37-dnovy a lutealka len 12 dni, co je len tak-tak.

@seraa naraz sme si napisali spravu, haluz 😀 ale v puse merias teda hej? a tam je o 0,3 stupna mensia nez dole, cize dole by si mala vzdy o 0,3 viac, co je super 😀
zeny ja mam pocit ze budem mat problem s tym zltym telieskom ci co to je, ci s progesteronom alebo ako sa to vola, lebo pred ovu nemam az tak nizku teplotu ako by mala byt, mala som 36,4 a po ovu mam tiez nizsiu ako by mala byt, mam len 36,7 ááááááá 😎