Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
No dva dni som tu neni A tu ďalšie tehu. Jeeeejo tu sa to nakazilo. Aj mne pošlite tu nakazu😝
Inak baby, ja som už rezignovala, už nepočítam ovu ani nič nesledujem,nechávam to tak, ale dnes mám chuť znásilniť muža keď príde domov, možno je to prejav plodných dní 😁
@galaktic určite že to je príznak tak ak príde domov šup šup na to 😂 a ja že som to len ja sama ktorá prestala počítať. Prišla som si až nezodpovedá že behám k dr vkuse a pritom všetkom som ani nič neodsledovala ani hlien ani ovu testy 🤔 dobré že stoja v šuflíku 😂 som sa na to vyprdla 😹🙊
@matka295 navodím romantiku, hihi,nech to nie je také že poď na to lebo teraz by sa mohlo zadariť, tak si to nepredstavujeme ani jeden 😁😁😁😁 juuuj bodaj by si ani nemusela použiť žiaden ovu testík 😉
@petinka83 no krátko to je pravda, ale ja mám problém s endometriózou takže moc času nazvyš nemám, ale snažím sa to brať tak uvoľnene koľko sa len dá ale niekedy to je ťažké keď si uvedomím že tento mesiac je možno moja posledná šanca byť tehu....Ale keď by som sa nato upla tak nič nedosiahnem a takto si to aspoň užívame ☺
ešte vás pobavím baby takto na večer, keď som teraz dostala mrchu a teda pokusy boli neúspešné, tak som samozrejme bola smutná a všetko okolo toho a som si povedala, že urobím všetko preto aby som bola tehu, že si objednám balík ovu a tehu testov atď...No a potom si hovorím, ty si ale riadna krava, keď to budeš siliť nič nevyriešiš, tak som sa na to vykašľala a objednala si lodičky 😁😁😁😁😁😁a vytešujem sa v nich 😁
@matka295 no mala som veľmi silné bolesti počas ms, ale dr. to objavil pri preventívke, bola som na laparoskopii a odstránili mi ložisko, navodili umelý prechod pomocou hormonálnych injekcií a odporučili čím skôr mať deti. Po 4 mesiacoch od vysadenia injekcií to prišlo znova ale už vo väčšom rozsahu, postihnutá maternica, moč.mechúr, zobrali jeden vaječník, všetko pekne počistili, znova injekcie a umelý prechod, podarilo sa nám po tom všetkom prirodzene otehotnieť a skončilo to v 18tt MA 😢 ja mám tú ťažšiu formu,po operácii to prišlo skoro a vo väčšom rozsahu ☹ niekomu to zoperujú a má pokoj, niekomu sa to vracia,a nikdy nevieme kedy to príde zas.
@galaktic Moja, to mi je velmi luto, ze si si musela a stale musis tymto vsetkym prechadzat. To naozaj si potom poviem, ze co sa ja stazujem....ale ked poznas to, clovek chce stale viac a nevazi si..velmi ti drzim palce, nech to tento mesiac vyjde. Ale ak aj nahodou nie, co by sa mohlo stat, ze by ste sa uz dalsie mesiace nemohli snazit?
@petinka83 ďakujem za podporu ☺ tak ak by sa mi to zas vrátilo tak by som znovu musela ísť na operáciu a ďalej by to záviselo od toho na akom mieste sa vytvorí ložisko a v akom rozsahu, ale nechcem na to radšej ani myslieť...Veľmi by sme si želali aspoň to jedno dieťatko, ale bude len tak ako má byť. Preto sa aj snažím veľmi na to neupínať aby som nebola sklamaná
@n1colette aj ja držím palce, nech sú koľajničky už tam ☺

@linda81 a načo jdobre avokádo ? To je zaujímavé 🤔 toľko uzitocnych vecí sa tu dozviem 😊